View Full Version : Не можах да й го вкарам о_0
Aбе днес направих голям гаф :oops: След дълго време успях да навия приятелката ми да "правим секс"Обаче на нея и беше светло в хола и вика м ми айде в банята...И слагам аз презерватива ама като го сложа и ми става като чужд...И не можах да й го вкарам...4-5 опита направих и тя се скофти и вика не искам изгуби ми се желанието...Дайте съвети хорааа :cry:
dshiznit
01-07-2008, 16:32
защо ли неще на светло??? :-D
Ти ръце нямаш ли? :shock: Следващия път го хвани и го вкарай. Ще ти се види по-лесно. :D
Tя е девствена? В банята ли бе, човек.... Недей такива глупости да правиш. Организирай нещо по-така, хем искаш секс, хем се съгласяваш да натискаш приятелката си на плочките. Ще вземе да нстине момичето и какво ще правиш.... #-o ](*,) :smt001
stealthyGirl
01-07-2008, 16:40
Да те жадувам аз, да те жадувам,
а ти все повече да се отдалечаваш.
И аз все повече да съм виновен-
това е толкова недопустимоо... :lol:
Вярно.. пробвайте със свещи и с ръце.. 8-)
indecent
01-07-2008, 16:44
ti na kolko godini si be
DevilWish
01-07-2008, 16:46
Срамота . . . и аз имах един такъв индивид :smt001 и като ми писна 2 опити да се провалят :smt003 му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С
Срамота . . . и аз имах един такъв индивид :smt001 и като ми писна 2 опити да се провалят :smt003 му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С
Те или няма да го вдигнат, или ще го вдигнат и няма да могат да го сложат където трябва... Знам и аз какво е.. Но иначе всички мъже ако им вярваш нямат равни =D> :grin:
+1
Deistval si kato amatior bratle ... ami normalno e da ne i se iska i az da sam i az nqma napravi ne6to ddz nekoi hubav film malko muzika priatni dumi da i doide nastroenieto vse pak ... Malko si se poizlojil a otnosno drugoto ami ima6 race we za tova oniq ti gi e dal da si pomaga6 s tqh :D
45Calibre
01-07-2008, 16:54
ei nz na kolko si no na vseki se slu4va(na men li4no ne)dr pat izgasi lampite v hola pusni 6torite(za da stane tamno hvarli q na legloto i DEISTVAIIIIIIIIIIII ne se ot4aivai 6te ima6 o6te mn gadjeta vse nqkoga 6a uspee6 da go vkara6 spoko
pitan4icata
01-07-2008, 17:27
v banqta ne e mn udobno osobeno puk ako nqmate praktika, ne se pritesnqvai i ne i se sardi 4e i estanalo kofti kato ne ste uspqli... a za tva 4e ne iska na svetlo.. postariase da i predloji6 po tamna obstanovka
uspeh!
първо защо я убеждаваш, а не я изчакаш сама да си поиска много по-добре ще е :?
второ - на момичето и е за първи път.. предполага се, че я обичаш.. нз за теб, но явно тя теб те обича след като се е оставила да бъде убедена да го направите, а после да я бутнеш в тъмна студена бяна и на края като си се изложил не те е оставила.. толкова ли не може да измислиш нещо по специялно за тоя 1ви път #-o
не разбираш ли, че ти можеш да си лъскаш секи ден и после да правиш секс - усещането няма да се промени много, докато за едно момиче това е напълно ново изживяване ;-) бъди малко по тактичен и съпричастен...
голяма си шматка.. :-|
И ако ви кажа че ходим 7 месеца?????Правил съм за нея десетки романтични неща..Шматка съм бил...Просто момичето е девствено,аз съм девствен..
ghostwisper
01-07-2008, 19:12
хах ами ако си представям добре е било доста тъмно(поне в наща баня е така като е изгасено),значи ти ебати нищо не си успял да видиш! :neutral: а пък следващия път ако ще е в банята,сложи едно килимче поне,да не й е студено :D И след като и двамата сте девствени и по-скоро тя,ми започни с пръсти..ти имаш ли си представа тя ако не е добре възбудена и ако не пробваш първо с пръсти колко ще я боли.. :? така че не се паникьосвай ами вземи прочети малко как се действа при девствени момичета :wink:
maackata
01-07-2008, 19:30
Oh mislq 4e e mn tapo v banqta osobeno za parviq pat.Sapri4asna sam s mnenieto na drugite prerlazpolojiq i taka natatak, kazva6 mi az sam pravil mn ramanti4ni ne6ta za neq mi aide kat sa mnoogo ne pravi pove4e ne taka tova ;-) :wink:
Mirelchetoo14
01-07-2008, 19:30
И ако ви кажа че ходим 7 месеца?????Правил съм за нея десетки романтични неща..Шматка съм бил...Просто момичето е девствено,аз съм девствен..
Еееййй спокойно тогава :wink:Нормално,тя е по-тесничка,не е черна дупка да го вкараш и да го погълне кат стой та гледай!:D Пък и оня не ти е стоманена пръчка със самонасочваща се система. И ние с приятеля ми бяхме така... Много важно,като не може да нацелиш-или ти или тя-вкарвате,нагласяте с ръчичка и толкоз,голям праз! :D
emi kaot e pyrvi pyt trqbva po-bavnicho i po vnimatelno (vypreki , che az smqtam , che vseki pyt trqbva da e taka nezavisimo dali e 1 ili 101 )
i kakvo kaot si pravi desetki romatnichni nehsta , bash na sefteto si se izlojil :wink:
ama veche minalo , postarai se poveche sledvashiq pyt , porovi se za info izmisli nehsto vyzbojdasho i romantichno , s koeto bi zapomnila1qvi pyt , ne sys tymnata banq :idea: :idea: :idea:
beb4eee7o
01-07-2008, 22:11
eee mi 6tom i dvamata se devstveni po dobre zemi pro4eti ne6to po vaprosa kak se postapva i kakvo se pravi za da ne se izloji6 sledva6tiq pat i da vi e hubavo a i edin savet banqta ne e nai-podhodq6toto mqsto za tova kazvam ti go ot li4en opit izmisli ne6to po hubavo i romanti4no taka 4e i na dvamata da vi e hubavo sledva6tiq pat KASMET
minimalist
01-08-2008, 00:22
Да те жадувам аз, да те жадувам,
а ти все повече да се отдалечаваш.
И аз все повече да съм виновен-
това е толкова недопустимоо... :lol:
Вярно.. пробвайте със свещи и с ръце.. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
мажеш бейби, фен съм ти :D
ba6 v banqta li re6ixte za 1 put we :? tq da ne e krater destvena e na leglo go napravete kato za 1 put puk posle nqma zna4enie predraspoloji q s romantika nali si go pravil ne bi trqbvalo da ima6 problem s tva :)
krem4et0
01-08-2008, 08:16
Това не е лошо, но просто създайте обстановка, която да не е напрегната и нещата ще се получат. В банята.............нямам думи. Като се притеснява от тъмното-огасете лампите или действайте под одеалото. Не е нужно и да се съблича на 100%
И за кое си шматка, че си правил романтични неща, че си чакал 7 месеца или, защото си се провалил?
Това не е лошо, но просто създайте обстановка, която да не е напрегната и нещата ще се получат. В банята.............нямам думи. Като се притеснява от тъмното-огасете лампите или действайте под одеалото. Не е нужно и да се съблича на 100%
И за кое си шматка, че си правил романтични неща, че си чакал 7 месеца или, защото си се провалил?
Двама девстевени е колкото романтично.. толкова и комично. Ами успех.. какво друго да ти кажем. Не можем да ти обясним как става сексът. :smt006
:D:D A we ddz kakvo da vi kaja ve4e tuka mi napomqte na edni moi poznati prosto ne priemate ne6tata naseriozno ako pitate mene vie kakvo 6te kajete :neutral: ???
krem4et0
01-08-2008, 10:13
Е, че е комично-комично е. Ама все пак какв по-хубаво от това да знаеш, че никой не е пипал с пръстче партньора ти, и същото да важи и за тебе!
Те или няма да го вдигнат, или ще го вдигнат и няма да могат да го сложат където трябва... Знам и аз какво е.. Но иначе всички мъже ако им вярваш нямат равни =D> :grin:
+1
:lol: :razz: :grin: :smt001
amatorium
01-08-2008, 12:04
Spoko. Edin den shte ovladeesh Silata priatelu ;)
sun_flower
01-08-2008, 21:14
Ще вземе да нстине момичето и какво ще правиш.... d'oh! Brick wall
01-08-2008, 22:07
emi vij sea..za purviq put e super vajna upotrebata na prustite ina4e momi4eto 6te q boli super qko i jelanieto i za ponatatu4ni sexualni kontakti 6te se otbie..a tva 4e ne si mogul da go vkara6 poprincip kogato i dvamata ne sa praili sex predi e dosta po trudno..stava ama s malko pove4e zor..puk i obstanovkata trqa da e po udobna :?
Е ДРУГИЯТ ПЪТ ПО УСЪРДНО И КВО Е ТОВА НА ТЪМНО ЕГАТИ СЕКСА ЩЕ ТВА :-D
Брато няма смисал от критики... ама освен да ти се помогне със съвета
"чети и гледаи повечко" ще ти е от полза.
А и намери начин да и се реваншираш за гафа,че ако остане като дупка в съзнанието и,да не стане (съзнанието и) като Българските шосета... \:D/
Sticky778
01-09-2008, 23:53
Никой не се досети но аз знам цялата система :) понеже е девствена пича е предложил в банята да не изцапат чаршафите на мама и татко ...тва е цялата система няма кво да умувате :D
Един съвет, другия път като го правите на тъмно си вземи фенерче и компас за всеки случай да не се разминете в тъмното haha
аве хора!!! пробвай да намажеш презерватива с олио :P е**вам се ве ми другия път земи обувалката :-|
PeP$!_MaN
01-10-2008, 18:22
Срамота . . . и аз имах един такъв индивид :smt001 и като ми писна 2 опити да се провалят :smt003 му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С Awe kvi maje ste vie we nemojel da i go vkara
axaxaxaxaxaxaxaxa :D
ti me razbi we
Sticky778
01-11-2008, 01:21
Срамота . . . и аз имах един такъв индивид :smt001 и като ми писна 2 опити да се провалят :smt003 му казах - Виж к'во мойто момче ,ей така се прави и му го хванах и сама си го вкарах . . . :С Awe kvi maje ste vie we nemojel da i go vkara
axaxaxaxaxaxaxaxa :D
ti me razbi we
ммм Чесно казано не да ти кажа повечето са мъже само на думи :)
Един младеж влетял в аптека и се разкрещял:
- Абе вие, идоито ли сте? Как може да ми продадете спукан презерватив? Вие знаете ли, че може да лепна 1000 болести, може да имам бебе? Не не! Искам веднага да ми доведете собственика да му кажа, че продава тесни, некачествени презервативи, които са и спукани!
Един дядо се обадил:
- Момко, кажи, че се и огъват....
Та на кривата ракета... 8)
+1
Ам не, че имам нещо против това, което казваш :-D ама е доста грубо :?
miminka__94
01-22-2008, 20:04
i sega kakvo 6te pravi6 :shock: :shock: :shock: kak ne si mogal leleeeee ... spored men za tazi si gre6ka trqbva da stane6 gei ili o6te po lo6o da si otreje6 pi6kata ... i da savsem pravilno e da spodelq6 tolkovaa "vajni" problemi s drygi o6te po neopitni teenageri :?
eu.hyricane
01-22-2008, 20:59
basi invalida.. :D 6e kai6 4e nqkav taen portal ima, 4e da ne nameri6 otvora -_-
а ве хора кво е виновно мом4ето,то се е опитало и като гледам е новак във форума ,а тук се казват важни не6та,слу4ва сега кво да се прави важно е 4е си опитал!пробваи с латексоа кукла ако ина4е ти е трудно,на не6то което мърда,следва6тия път ако трябва да погледни а не стреляи на посоки,и другото банята не е удобно място,все пак!се6та6 се,скрии ссее под 4ар6афа и погледни със фенер4ето,и му6каи ,се 6е го вкара6 някак си,ама наистина трябва д е предразположи6,преди тва 6ото малко за 1път първо впе4атление(в кенефа),направи така 4е на нея да й хареса,не бъди егоист :)
CragHack
01-23-2008, 08:23
Това е нещо нормално, споко. Особено ако си неопитен и не виждаш целта. Случва се даже на опитни хора да не успеят да уцелят веднага.
Решението е просто - тя го хваща с ръка и сама си го вкарва.