View Full Version : Huh?!?
StillNoob
01-07-2008, 16:33
Na4i problema e sledniq pravih sex predi 3 dena i ottogava ot vreme na vreme imam leka bolka se 1 nqkoi mi "opipva" ,"stiska" semeprovoda...6e hodq na uruolg teq dni am ako nqkoi znae kfo e da kaje da znam kfo me o4akva!THX! Sry 4e tuka q pi6a am v Zdravni Problemi i Bolesti nqa nikoi
stealthyGirl
01-07-2008, 16:43
Е, нали ще ходиш на лекар?! Ние за какво да ти слагаме диагноза.. още повече, че не можем.. в сайт за тийнейджъри си бе!
Е, нали ще ходиш на лекар?! Ние за какво да ти слагаме диагноза.. още повече, че не можем.. в сайт за тийнейджъри си бе!
:D +1
+1
ne , che ne shtem da pomognem , ama az sym f , + za seftre chuvam za podoben problem ... uspeh na lekarq :smt001
Povlekan
01-07-2008, 21:51
+1
ne , che ne shtem da pomognem , ama az sym f , + za seftre chuvam za podoben problem ... uspeh na lekarq :smt001
Мен 1 приятел ми е казвал че след като го е правил с девствена после го боли...... Инструмента
mackata90
01-08-2008, 11:01
Има две възможности да ти е така!Първата е да си прави секс сгънат, накриво, да те е притискала, а другата възможност е да си се възбудил и да не си правил секс и да ти спадне без да правиш нищо. Тва ми го е казвал приятеля ми от личен опит. Не се притеднявай!
amatorium
01-08-2008, 11:05
C'est la vie 8) Shte ti mine. Ne e triper spoko :smt001