PDA

View Full Version : Писна ми от това нещо.

Mamut
01-07-2008, 17:08
абе толкова много теми , мнения и тн се изписаха за тази предеякулационна течност(лично на мен ми се щеше да не съществува).Адски много хора излизат с различни мнения за нея и става една такава "каша".Тази тема я направих за да може всички да си изкажат собственото мнения за поставения въпрос , и така :

Голям ли е шанса да стане белята заради тази течност и при някой ставала ли е?

Такава течност попаднала отвън(в началото на вагината) женският полов орган би ли могла да причини бременност?

А попаднала отвътре?

Нека веднъж завинаги в тази тема да се изясним относно това нещо което в последно време завладя раздел "Секс".И за да няма повече безмислени теми по тоя въпрос.Вие сте.

DevilWish
01-07-2008, 17:10
Lu4Ho cпоред мен попаднала отвътре има страшно малка възможност ,но я има все пак.А попаднала отвън това вече си е все едно да одариш джакпота ;) Ама това е мое мнение ,не съм сигурна дали наистина съм права.

dshiznit
01-07-2008, 17:51
не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната гадост

Нека заедно кажем не на предеякулационната течност

Insatiable
01-07-2008, 18:25
абе толкова много теми , мнения и тн се изписаха за тази предеякулационна течност(лично на мен ми се щеше да не съществува).Адски много хора излизат с различни мнения за нея и става една такава "каша".Тази тема я направих за да може всички да си изкажат собственото мнения за поставения въпрос , и така :

Голям ли е шанса да стане белята заради тази течност и при някой ставала ли е?

Такава течност попаднала отвън(в началото на вагината) женският полов орган би ли могла да причини бременност?

А попаднала отвътре?

Нека веднъж завинаги в тази тема да се изясним относно това нещо което в последно време завладя раздел "Секс".И за да няма повече безмислени теми по тоя въпрос.Вие сте.

Не! :)

Kanela
01-07-2008, 19:19
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
.... :lol: :lol: :lol:
.. :roll: ...
1.НЕ :idea:
2.НЕ :idea:
3.НЕ :idea:

DIVINE_TIME
01-07-2008, 20:54
не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната течност, не на предеякулационната гадост

Нека заедно кажем не на предеякулационната течност

Хаха ... НЕ НА ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННАТА ТЕЧНОСТ! :lol:

Quasar
01-07-2008, 21:07
АТЪЙ НЕ НА ТАЯ ГАДОРИЯ
и все пак не мой да станат грешки от нея :)

vaniLL
01-07-2008, 21:28
proverkata e visha forma na doverie - da ima dobrovolci da proverim , zashtoto az ne sym biolog , ne pravq sex ot 304538 godini i ne pretendiram da znam vsichko , no znam , che vsqko pravilo si ima izkliuchenie i vsichko si e vyrpos na geni i na organizym :wink: taka che ima nqkakva vyzmojnost , dori i minimalna , pochti nevyzmojna :smt001
na kondomite kak pishe 98%sigurnost - pak e minimalen riska , no g ima 8) :smt001

Atula
01-07-2008, 21:35
Сигурно бая бебоци са плод на тая течност. Така че заслужава да и отдадем чест :P
Според мен, ако е вътре е много голям шансът. Ама нали се сешташ от колко нещта зависи: дали жената е в овулация, дали си извадил члена в средата на акта или по-скоро близо до еякулацията, дали физически си предразположен към отделянето на повече или по-малко такъв секрет. Отговори си на тези въпроси и ще знаеш най-точно за себе си.
Универслан рецепта няма. Това е положението. 8)

amatorium
01-08-2008, 12:20
Opit priatelu. Kolkoto po-dobre si poznavash instrumenta, tolkova po-maluk shans ima za takava technost. Ima edin tunuk moment. V nachaloto ne q karai otpusnato, a zatqgai patlaka da e stisnat otvora (momchetata znaqt useshtaneto). Ne se poddavai na pompashtata emociq v nachqaloto napulno. Postepenno shte sviknesh da zadurjash napulno. Ima edin moment, v koito moje da chukash do bezkrainost bez da ti idva.

martoo
01-08-2008, 19:55
ne tfa e ne ozrqla semenna te4nost ot koeto kvo sledva 4e ne moje ! :!:

pisi84
01-08-2008, 23:47
ЕДНО Е ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННА ТЕ4НОСТ И САВСЕМ ДРУГО ЕЯКУЛАТ Т.Е. СПЕРМА.ПЪРВОТО Е ОТ ВАЗБУДА А ВТОРОТО Е ЯСНО....ЕСТЕСВЕННО 4Е НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ САМО ОТ ВЬПРОСНАТА ТЕ4НОСТ.