View Full Version : Майка ми -ужасно ме нервира
VilleBaby
01-07-2008, 17:08
maika mi e neveroqtno dvuli4en 4ovek! pred men se darji gore-dolu dobre,a kogato si doide ba6ta mi me izkarvaujasna!!!! razre6ava mi pove4eto ne6ta,no pred nego se pravi na mnoogo strog roditel i tn! tva me vbesqva!i kogato i go kaja tq vednaga smenq temata,kato zapo4va da govori za nqkakvi gluposti! kak sam se darjala edi kade si,kvo sam kazala i tn! lo6oto e 4e i ba6ta mi znae kakva e ,no poneje e tarpeliv 4ovek mu se ka4va na glavata! az si q obi4am,no sa6tevremenno ne q ponasqm! ](*,) molq za va6eto mnenie! blagodarq predvaritelno
maackata
01-07-2008, 18:05
OHH maoita maika e na moq strana vinagi v tva otno66enie e idealna pridumva ba6ta mi za vsi4ko, ama dava bez kraino mnogo saveti preporaki i akali s koito pove4eto slu4ai stava banalna.Vinagi iska si4ko da znae ujas ama sqka maika si ima po ne6to osven da sednate i da pogovorite dr ne vijdam kvo da te posavetvam.
Нямам подобни проблеми .. Май само при женските е така. :D
Не се впеметлявай толкова.Нормално е :D Почти всяко дете има проблеми с родителите си.Аэ като се карав с наще и эа миг си представям ,че умират.Като си го представя и се усещам колко ще ми е мъчно.Това оправя нещата и эапочвам да се държа по-човешки :D
mumiikataa
01-08-2008, 09:41
същото положение е и при мен.
Аз ако ти кажа моите родители с кво ме дразнят тва дет си написала нищо ще ти се стори
прави тва дет тя го прави :D ше се изнерви ама.. може да се спре малко ама не ми се вярва :-|
mumiikataa
01-08-2008, 16:10
мм аз мойта я игнорирам и затапвам :-D