.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Майка ми -ужасно ме нервира

maika mi e neveroqtno dvuli4en 4ovek! pred men se darji gore-dolu dobre,a kogato si doide ba6ta mi me izkarvaujasna!!!! razre6ava mi pove4eto ne6ta,no pred nego se pravi na mnoogo strog roditel i tn! tva me vbesqva!i kogato i go kaja tq vednaga smenq temata,kato zapo4va da govori za nqkakvi gluposti! kak sam se darjala edi kade si,kvo sam kazala i tn! lo6oto e 4e i ba6ta mi znae kakva e ,no poneje e tarpeliv 4ovek mu se ka4va na glavata! az si q obi4am,no sa6tevremenno ne q ponasqm! molq za va6eto mnenie! blagodarq predvaritelno

OHH maoita maika e na moq strana vinagi v tva otno66enie e idealna pridumva ba6ta mi za vsi4ko, ama dava bez kraino mnogo saveti preporaki i akali s koito pove4eto slu4ai stava banalna.Vinagi iska si4ko da znae ujas ama sqka maika si ima po ne6to osven da sednate i da pogovorite dr ne vijdam kvo da te posavetvam.
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Guest
    Нямам подобни проблеми .. Май само при женските е така.

Мега фен
    Град
    София
    Не се впеметлявай толкова.Нормално е Почти всяко дете има проблеми с родителите си.Аэ като се карав с наще и эа миг си представям ,че умират.Като си го представя и се усещам колко ще ми е мъчно.Това оправя нещата и эапочвам да се държа по-човешки
    [size=7][b][u]fosse cos

същото положение е и при мен.

Аз ако ти кажа моите родители с кво ме дразнят тва дет си написала нищо ще ти се стори

прави тва дет тя го прави ше се изнерви ама.. може да се спре малко ама не ми се вярва
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

мм аз мойта я игнорирам и затапвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си