View Full Version : На колко сте ??? Девствени ли сте още ???
tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???
на 15 съм и не съм дествен ;) ами да,мисля,че е нормално да си на 16 и да си дествен
На 13 съм.Все още не съм правила секс.По въпроса ти -->според мен е напълно нормално да си девствен на 16.
princesa_viki
01-08-2008, 15:12
tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???
:razz: естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16 :)
на 18 съм... и не сам :) а и да съвсем нормално е... :wink:
:razz: естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16 :) e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovora 8)
aanitogb
01-08-2008, 15:17
4ovek go pravi kogato e gotov na tova nee vajno na kolko 6te si kogato go napravi6 a dali go iska6 i dali e s podxodq6tiq 4ovek az mislq 4e na 16 e normalno da nesi ako nesi sre6nal podxodq6tiq 4ovek v jivotasi no ako si nameri6 tozi 4ovek deistvai nqma da sajalava6 no vsepak na 16 e normalno da nesi ima vreme za vsi4ko i za tova 6te doide vremeto nee nyjno val6te da barza6 samo za6toto tvoite priqteli ve4e sa go pravili ti nesi po razli4en/a ot drygite kato nesi zapomnigo!
mersi za gotiniq otgovor :P [-(
aanitogb
01-08-2008, 15:21
[ne4e ne6to no po princip znam mnogo za sehsa ako nqkoi iska moje da mi pi6e v skaipa pleiboikata1 za vaprosi svarzani sas sehsa 6te vi pomogna
princesa_viki
01-08-2008, 15:24
:razz: естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16 :) e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovora 8)
аз не говорех само за момичетата.еми че то все едно на 13 момчетата не са още деца?и все пак-всеки си има различни разбирания за това с кой,кога и как да прави секс,тъй че...
momchence_89
01-08-2008, 15:26
на 18 съм... и не сам :) а и да съвсем нормално е... :wink:
И аз
LaDy_DaQnA
01-08-2008, 15:37
13 da devstvena sym---> po vyprosa tii ami na 16 e napylno normalno ...noo ne trqbva da misli syu4eni4kite mi sa go pravili a az ne abstrahirai se ot tova... 6te go napravi6 kogato si gotova pyk i nali sme momi4eta 1-viq pyt trqbva da e specialen sys specialen 4ovek [pone spored men] a ne sys 1-viq sre6nat samo za ideqta
На 16 съм и съм девствена.Пък не смятам,че е някакво състезание кой колко по-рано ще го направи :-D
ei horica blagodarq za mneniqta mn ste pe4eni,NO poglednete imeto na profila mi !!!!!!!!! BALAKA ozna4ava БАЛЪКА ne smqtam 4e tova e jensko ime !!!!! az sam mom4e we hora MOM4E,spoko np vseki gre6i vse pak THANK YOU :-P
ghostwisper
01-08-2008, 17:09
напълно нормално си е да си на 16 и да си девтвен :P според мен човек е девствен дори и само ако в мислите си е такъв :-P и по другия въпрос-16-не :wink:
Crichton
01-08-2008, 17:20
На 12 съм. И не съм го правил естествено :shock: . По въпроса ти --> и според мен е напълно нормално да си девствен на 16.
indecent
01-08-2008, 17:23
na 17-pravq sex
tsvety_91
01-09-2008, 20:49
аз към края на 15 год го направих,според мен не са важни годините ами когато си готов.познавам момчета,които са на 16 и не са го правили:)
Povlekan
01-09-2008, 21:01
16
19 i sam destven kato keks4e (uj puk)
Saymon90
01-09-2008, 21:06
Ами, на 17 съм и не съм девствен. По другия въпрос - няма никакъв проблем да си девствен, независимо на колко си или дали си момче или момиче. Ако се водите вечно по акъла на другите, накрая ще свършите в някоя канавка. Хванете и се замислете - защо да е срамно да си девствен? Дайте една основателна причина.. само една.
HapPynEsSs
01-10-2008, 08:27
на 15-девствена с1м :-)
GreenFairy
01-10-2008, 08:31
След по-малко от месец ставам на 16 и все още съм девствена. Не мисля че тва кога ще правиш секс тряя да ти е фикс идея, правиш го когато искаш и има с кой ;)
Glezanka
01-10-2008, 09:22
На 17 съм,не съм девствена, и да няма нищо ненормално на 16 години да не си правил/а секс :)
на 16 съм, не съм девствена, а по другия въпрос смятам, че вече е време да счупиш прозорчето на някоя :-) 8)
hahavteen
01-10-2008, 11:17
Az na 17 go napravih(sega sum na 18) i do togava izob6to ne se pritesniavah 4e sum devstvena.Spored men 17 e vuzmojno nai-dolnata granica za zapo4vane na polv jivot.
love_girls
01-10-2008, 11:18
На 23 съм. Направих за пръв път на 18 със МОМИЧЕТО - първата любов. Никога не е късно, а и доста бързо си наваксах след това ;)
По-добре по-късно , но с човек който наистина чувстваш близък ...
miloto_girl_4e
01-10-2008, 11:22
Човек прави секс тогава, когато се почувства готов :!: Няма такова понятие като "нормална възраст за секс" :!: Аз го направих на 15, защото го исках и защото до мен беше момчето, което обичах.., но може някой до 17тата си годишна възраст да не се влюби и нужно ли е просто да се изчука, за да отчете дейност пред другите, и пред себе си?
Май не правите разлика между правене на любов и чукане..
Когато си готов и знаеш, че няма да съжаляваш, че именно това момче/момиче ти е първото, тогава прави секс, не се отчитай пред другите, много им дреме на тях девствен ли си или не :!: ](*,)
еми мн ясно кои когато си иска ще го направи =;
а 17 и не съм ... :smt059
az sum na 19sled mesec pravq 20 i sum devstven
На 16, почти 17 и не съм .
А иначе за въпроса ти... доста хора са ме питали подобни въпроси и се вайкат, че още не са. Отговорът към всички е
"Цял живот ще се ебеш, за къде бързаш ?" :|
На 19 -- да, все още има доста девствени места по мен. Няма да се давам я 8)
FrozenMax
01-10-2008, 22:53
На 19 -- да, все още има доста девствени места по мен. Няма да се давам я 8)
Къде!!!??? :smt003
П.С. 21 и аз незнам!!! ](*,)
Между пръстите на краката, да кажем, е едно от местата :lol:
FrozenMax
01-10-2008, 22:58
Е убава работа!
Sticky778
01-11-2008, 01:00
на 18 не съм! ..би трябвало да е нормално има хора 30 годишни девственици тъй че кво се плашиш ...споко и на твойта улица ще изгрее слънце
П.С.: Моля хора които още не са навършили тази възраст да не пост-ват тъй като за тях това е непонятно!(в смисъл не са минали още през тази възраст за да знаят кое е нормално и кое не)
П.С.2: Половината да не кажа и повечето от отговорите на хлапетата са лъжа и то подчертавам на тези от мъжки пол (има и изключения)
На 20 съм.
Не съм девствена \:D/
na 13 sum i sum devstvena vse oshte ;-) :P 8-)
teengirl_92
01-11-2008, 12:27
На 16 съм и съм девствена.Пък не смятам,че е някакво състезание кой колко по-рано ще го направи :-D
И аз мисля така само че съм на 15 :)
suunlight
01-11-2008, 12:37
:arrow: Ми почти на 17 съм .. и не съм девствена ..
:arrow: Но все пак в началото като направих 16 до 5тия месец някаде бях .. и ми се струваше напълно нормално .. не съм се притеснявала, срамувала или нещо такова от факта,че съм на 16 и не съм правила секс .. Даже ми беше добре .. спокойно :)
torresinho
01-11-2008, 12:38
На 13 съм,девствен съм.
Insatiable
01-11-2008, 13:22
На 16 съм и не съм девствена :)
Мисля, че всеки сам решава и преценява кога ще започне полов живот ;)
Mitio_man
01-11-2008, 13:25
ми аз съм на 15 и още съм девствен и не виждам нищо лошо в това :)
krem4et0
01-11-2008, 14:25
Аз пък мисля, че момчетата ТРЯБВА да започнат половия си живот по-късно от момичетата. Та под 18 момчетата са такива дечковци................За момчета секс над 20, за момичета-над 18 :D
Аз съм на 22 и не съм девствена от около 2 години!
krem4et0
01-11-2008, 14:30
Човек прави секс тогава, когато се почувства готов :!: Няма такова понятие като "нормална възраст за секс" :!: Аз го направих на 15, защото го исках и защото до мен беше момчето, което обичах.., но може някой до 17тата си годишна възраст да не се влюби и нужно ли е просто да се изчука, за да отчете дейност пред другите, и пред себе си?
Май не правите разлика между правене на любов и чукане..
Когато си готов и знаеш, че няма да съжаляваш, че именно това момче/момиче ти е първото, тогава прави секс, не се отчитай пред другите, много им дреме на тях девствен ли си или не :!: ](*,)
Не се обиждай, ама какво разбира от любов едно дете на 15? Аз съм била на 15 преди близо 8 години, но си спомням как разсъждавах тогава и каква беше представата ми за любов и каква е сега........На 15 съм се влюбвала и осъзнавам на фона на сегашните ми изживявания колко нелепо съм употребявала думата любов и обичам...........Може би е защото много дълго исках да съхраня детското в себ си, защото дете ще съм само 1 път, а цял живот-възрастен.................На 15 ми се струваше прекалено сериозно да се целувам(направих го малко преди 18 ), а сексът изобщо не ме и вълнуваше. Разбира се ние с тебе сме кажи-речи други пооления и все пак ми се струва, че сексът е прекалено голям отговорност, за да се нагърбва с нея едно дете на 15!
И само да добавя-често като се разхождаме из града забелязваме момиченца, на 14-15-16 видим възраст, които явно са по-опитни и от мен в сексуалната област и е адски нелепо. нелепо е да си представя, че 15 годишната братовчедка на гаджето ми си има приятел и вероятно спи с него, като д преди 1 година играеше с барбитата.........В очите на нас 20 и няколко годишните си е направо смешно и.......жалко. да, това което будят у мен "отворените" в ранна детска възраст е смях, защото има много хляб да изядат, докато разберат значението на думите, които използват вместо поздрав.....................Както и да е. постът ми не е насочен само срещу теб, а е разсъждение на 1 доста позастаряваща за този форум лелка :-)
ReFlEcTiOn
01-11-2008, 15:01
1.на 16 съм и...и не съм девствена
2.мисля че няма нищо срамно и си е напълно нормално...както някои казаха-тва не е състезание пък и цял живот ще ебеш за къде бързаш :smt003 \:D/