.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

На колко сте ??? Девствени ли сте още ???

tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???

Град
    Sliven
    на 15 съм и не съм дествен ами да,мисля,че е нормално да си на 16 и да си дествен
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

На 13 съм.Все още не съм правила секс.По въпроса ти -->според мен е напълно нормално да си девствен на 16.

Re: Na kolko ste ??? i devstveni li ste vse o6te ???

Цитирай Първоначално написано от balaka_
    tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???
    естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16

на 18 съм... и не сам а и да съвсем нормално е...

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16
    e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovora

4ovek go pravi kogato e gotov na tova nee vajno na kolko 6te si kogato go napravi6 a dali go iska6 i dali e s podxodq6tiq 4ovek az mislq 4e na 16 e normalno da nesi ako nesi sre6nal podxodq6tiq 4ovek v jivotasi no ako si nameri6 tozi 4ovek deistvai nqma da sajalava6 no vsepak na 16 e normalno da nesi ima vreme za vsi4ko i za tova 6te doide vremeto nee nyjno val6te da barza6 samo za6toto tvoite priqteli ve4e sa go pravili ti nesi po razli4en/a ot drygite kato nesi zapomnigo!

.

mersi za gotiniq otgovor :P

[ne4e ne6to no po princip znam mnogo za sehsa ako nqkoi iska moje da mi pi6e v skaipa pleiboikata1 za vaprosi svarzani sas sehsa 6te vi pomogna

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovora
    аз не говорех само за момичетата.еми че то все едно на 13 момчетата не са още деца?и все пак-всеки си има различни разбирания за това с кой,кога и как да прави секс,тъй че...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sashky
    на 18 съм... и не сам а и да съвсем нормално е...
    И аз

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    13 da devstvena sym---> po vyprosa tii ami na 16 e napylno normalno ...noo ne trqbva da misli syu4eni4kite mi sa go pravili a az ne abstrahirai se ot tova... 6te go napravi6 kogato si gotova pyk i nali sme momi4eta 1-viq pyt trqbva da e specialen sys specialen 4ovek [pone spored men] a ne sys 1-viq sre6nat samo za ideqta

Град
    Na sedmoto nebe
    На 16 съм и съм девствена.Пък не смятам,че е някакво състезание кой колко по-рано ще го направи

.

ei horica blagodarq za mneniqta mn ste pe4eni,NO poglednete imeto na profila mi !!!!!!!!! BALAKA ozna4ava БАЛЪКА ne smqtam 4e tova e jensko ime !!!!! az sam mom4e we hora MOM4E,spoko np vseki gre6i vse pak THANK YOU

напълно нормално си е да си на 16 и да си девтвен :P според мен човек е девствен дори и само ако в мислите си е такъв и по другия въпрос-16-не

Град
    Някъде под слънцето ...
    На 12 съм. И не съм го правил естествено . По въпроса ти --> и според мен е напълно нормално да си девствен на 16.

na 17-pravq sex

Фен Аватара на tsvety_91
    Град
    Sofiq
    аз към края на 15 год го направих,според мен не са важни годините ами когато си готов.познавам момчета,които са на 16 и не са го правили
    Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
    Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
    http://www.jivotno.com/svirka
    Благодаря

Град
    Sofia ofc ^^
    16
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

19 i sam destven kato keks4e (uj puk)

Ами, на 17 съм и не съм девствен. По другия въпрос - няма никакъв проблем да си девствен, независимо на колко си или дали си момче или момиче. Ако се водите вечно по акъла на другите, накрая ще свършите в някоя канавка. Хванете и се замислете - защо да е срамно да си девствен? Дайте една основателна причина.. само една.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

на 15-девствена с1м

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    След по-малко от месец ставам на 16 и все още съм девствена. Не мисля че тва кога ще правиш секс тряя да ти е фикс идея, правиш го когато искаш и има с кой

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    На 17 съм,не съм девствена, и да няма нищо ненормално на 16 години да не си правил/а секс

на 16 съм, не съм девствена, а по другия въпрос смятам, че вече е време да счупиш прозорчето на някоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си