- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте ??? Девствени ли сте още ???
tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???
на 15 съм и не съм дественами да,мисля,че е нормално да си на 16 и да си дествен
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
На 13 съм.Все още не съм правила секс.По въпроса ти -->според мен е напълно нормално да си девствен на 16.
Първоначално написано от balaka_
естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16
![]()
на 18 съм... и не сама и да съвсем нормално е...
![]()
e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovoraПървоначално написано от princesa_viki
![]()
4ovek go pravi kogato e gotov na tova nee vajno na kolko 6te si kogato go napravi6 a dali go iska6 i dali e s podxodq6tiq 4ovek az mislq 4e na 16 e normalno da nesi ako nesi sre6nal podxodq6tiq 4ovek v jivotasi no ako si nameri6 tozi 4ovek deistvai nqma da sajalava6 no vsepak na 16 e normalno da nesi ima vreme za vsi4ko i za tova 6te doide vremeto nee nyjno val6te da barza6 samo za6toto tvoite priqteli ve4e sa go pravili ti nesi po razli4en/a ot drygite kato nesi zapomnigo!
mersi za gotiniq otgovor :P![]()
[ne4e ne6to no po princip znam mnogo za sehsa ako nqkoi iska moje da mi pi6e v skaipa pleiboikata1 za vaprosi svarzani sas sehsa 6te vi pomogna
аз не говорех само за момичетата.еми че то все едно на 13 момчетата не са още деца?и все пак-всеки си има различни разбирания за това с кой,кога и как да прави секс,тъй че...Първоначално написано от balaka_
13 da devstvena sym---> po vyprosa tii ami na 16 e napylno normalno ...noo ne trqbva da misli syu4eni4kite mi sa go pravili a az ne abstrahirai se ot tova... 6te go napravi6 kogato si gotova pyk i nali sme momi4eta 1-viq pyt trqbva da e specialen sys specialen 4ovek [pone spored men] a ne sys 1-viq sre6nat samo za ideqta
ei horica blagodarq za mneniqta mn ste pe4eni,NO poglednete imeto na profila mi !!!!!!!!! BALAKA ozna4ava БАЛЪКА ne smqtam 4e tova e jensko ime !!!!! az sam mom4e we hora MOM4E,spoko np vseki gre6i vse pak THANK YOU![]()
напълно нормално си е да си на 16 и да си девтвен :P според мен човек е девствен дори и само ако в мислите си е такъви по другия въпрос-16-не
![]()
На 12 съм. И не съм го правил естествено. По въпроса ти --> и според мен е напълно нормално да си девствен на 16.
аз към края на 15 год го направих,според мен не са важни годините ами когато си готов.познавам момчета,които са на 16 и не са го правили![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
16
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
19 i sam destven kato keks4e (uj puk)
Ами, на 17 съм и не съм девствен. По другия въпрос - няма никакъв проблем да си девствен, независимо на колко си или дали си момче или момиче. Ако се водите вечно по акъла на другите, накрая ще свършите в някоя канавка. Хванете и се замислете - защо да е срамно да си девствен? Дайте една основателна причина.. само една.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
на 15-девствена с1м![]()
След по-малко от месец ставам на 16 и все още съм девствена. Не мисля че тва кога ще правиш секс тряя да ти е фикс идея, правиш го когато искаш и има с кой![]()
На 17 съм,не съм девствена, и да няма нищо ненормално на 16 години да не си правил/а секс![]()
на 16 съм, не съм девствена, а по другия въпрос смятам, че вече е време да счупиш прозорчето на някоя![]()
![]()