Влез

View Full Version : Не знам какво ми става...

Sexitooo{}
01-08-2008, 17:49
neznam kakvo mi stava ama nz dali sam egoistka ili puk prekaleno revniva..? zna4i pr mi u4i v dr grad i az napravo se pobarkvam.. ot kakto si otide v4era tama.. mn se draznq.. 4ak nqmam nastroenie za nishto.. koeto ne e normalno za mene.. vse si mislq 4e moje da si ima druga tam ili puk da se otchujdi ot men taka.. kato sme dale4e.. off mn e gadno. a ot druga strana se pritesnqvam i za men.. Az mu kazah na pr mi 4e takiva vrazki ne sa za men.. kazah mu 4e o4i koito ne se vijdat se zabravqt.. a toi kazva 4e ako ima doverie nqma da se slu4i taka, no az ne sam na sashtoto mnenie.. tva e ujasno za men.. prez vakanciqta bqhme po cql den zaedno.. taka nai mi haresva.. kogato se vijdame postoqnno.. toi mi se obajda prez nqkolko 4asa po telefona.. i kato mi kaje.. sq bqh na kafe .. i az se pobarkvam.. toi si nqma i na predstava za tva.. pred nego se pravq 4e vsi4ko e nared.. 4e ne mi puka.. 4e ne sam revniva dori malko.. nikoga ne go pokazvam.. no gadnoto e 4e az stradam.. s tiq misli.. mn go obi4am a se pravq 4e ne mi puka.. ot strah 4e vsi4ko moje da svarshi.. mislite 4e e normalno tva da jiveesh taka v strah da kajesh obi4am te .. v strah da pokajesh 4uvstvata si.. samo zashtoto si mislish 4e vsi4ko skoro she svarshi.. :( vinagi kogato ispitvam seriozni 4uvstva kum nqkoi .. mislq po tozi nachin.. a tova se slu4va adski rqdko.. tva e vtoriq put kogato mi se slu4va.. to4no zatova vinagi sum izbqgvala lubovta...

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

Sisqta
01-08-2008, 17:58
Трябва да си имате доверие и голямо търпение ;) =D>

PerfectByNature
01-08-2008, 17:59
mm nz dali e gre6no ili ne ama i az sum v su6toto polojenie i te razbiram napulno kvo ti e :( moq priqtel su6to u4i v dr grad i sq kato e tam az sum kato bomba sus zakusnenie ... dori si mislex za kusane no nz qvno prekaleno mn go obi4am i iskam da sum s nego.toi si pada malko nepokis ot kum strana na jivota i postoqno iska da se zabavlqva i da si e s priqtelite i sq kato nz kude e s koi e i se poburkvam napravo no samo moga da te posuvetvam 4e ako naistina go obi4a6 ostani s nego i se opitai da si popravi6 gre6kata 6toto qvno q vijda6 v tebe prosto ne se karai s nego zaradi tova ne si zaslujava.i na men mi e adski trudno no ... se prejivqva i tova aide spox i samo usmivki ne go misli tolkova vse pak ste zaedno :)

jes_y
01-08-2008, 18:16
Много е гадно така, като не сте заедно. Казвам го, защото и при мен е така, общо взето всичко което каза ми е познато. С приятелят ми сме от различни градове, което си е кофти, но са на различните краишща на България-ето това е наи-гадното. В началото и аз бях така, побарквах се от мисълта, че той се вижда с приятелите си, а с мен не може. И аз макар и неревнива изпитвах завист на тези около него и непрекъснато се самнявах в него. Един ден ми хрумна да го проверя в Skype от др регистрация... е може да се каже, че беше доста сложно, ангажирах една приятелка да ми помага, за да може и 2-те да сме на линия, за да не се осамни... както и да е. В крайна сметка осазнах, че колкото и да не ми се вярва ми беше верен. На 2 пъти да се разделим, защото и 2-та си нямахне доверие, но за щастие вс се оправи... Не мога да те посаветвам и ти да рискуваш по този начин, но ако ще се поуспокоиш... Всичко е до време. Не зная на колко години сте и от колко време сте заедно, но ако можете да живеете заедно ще е най-добре, или поне да сте в един град.

Dobrodu6niq
01-08-2008, 18:21
Еми какво да ти кажа според мен доверието е най-важно в една връзка.За това ще те посъветвам да не се измъчваш с това,все пак нали ти се обажда често,по добре ще е за теб самата ако превъзмогнеш този страх.Да за тебе може би ще е трудно,но трябва да опиташ,защото доверието е много важно.

kifla
01-08-2008, 18:38
От една страна е добре ,че не му показваш тази твоя ревност защото от собсвен опит знам че точно такава ревност може да развали всичко :cry: Иначе по въпроса за това дали ти изневерява или не ..след като е с теб ,звъни ти и т.н не бива да се притесняваш значи е с теб =;
Винаги е трудно да кажеш обичам те на някой ,но и за това си има време и точният момент .Успех и недей да го мислиш толкова [-X Ще ти е много по-лесно ако просто се наслъждаваш на връзката ви ! \:D/

Sexitooo{}
01-08-2008, 19:44
da.. ne q pokazvam.. no e gadno naistina tova 4e u4im v razli4ni gradove.. ne e 4ak tolkova dale4e.. no vse pak.. drugo e da si e pri tebe.. do sq si govorehme po telefona pak.. i malko sum po spokoina..taka .. kato go 4uvam 4esto pone po telefona.. kaza mi neshto koeto me nakara da se zamislq.. kaza 4e se 4uvstva kofti.. i naistina zvu4eshe nqkak seriozen.. a toi e ujasno golqm liglio.. i vinagi pravi shegi.. smee se postoqnno.. i mn rqdko mojesh da go zavarish v takav moment.. i kaza 4e bilo zaradi tova 4e ne si e u doma.. i 4e predi vartql momi4eta po 3-4 i taka mu bilo lesno.. ne mislel za nito ednata ot tqh.. a sq si bil samo s edna i mislel samo za neq.. v smisal za Men nali.. i sq se zamislih dali naistina se e vlubil v men.. i ve4e ne e takav kakavto e bil.. do sq mi pokazva to4no tova.. dano da e taka .. shtoto mai i az hlatvam.. dori da ne go pokazvam.. osven tyk na vas :)

ra4ence
01-08-2008, 21:30
Показвай емоциите си,но сдържано. Не бъди 'желязната лейди', защото фактически не си себе си, играеш роля, а това рано или късно ще те измори психически