View Full Version : Силна Ерекция
хора нз ко да прая... имам засилена ерекция ли нз как се казва някои път даже се притеснявам,седя си до някое моми4е нахлуват разни не6та в главата ми :) и става .. :smt031 веднага си го наместжам да не си ли4и но се пак ло6о е така.Др. пример стоя аз зад приятелката си легнал на леглото и веднага ми се приискава да правим секс :smt031 ло6о ли е това или не да имам силна ерекция ??? :-o
Kras4eto_lp
01-09-2008, 11:11
Не е лошо...и гаджето ми е така. Според мен по-добре така отколкото да не можеш да го вдигнеш :D
Не е лошо... Според мен по-добре така отколкото да не можеш да го вдигнеш :D
+1 8-)
maackata
01-09-2008, 11:54
Saglasna s Kras4eto_lp
torresinho
01-11-2008, 21:10
Какво значи +1 и искам да кажа,и на мен ми се въртят такива неща в главата.
em i nie kato si lejim iii to si stava nqma znachenie kako pravim :P
poneje povecheto vreme sme razdeleni , dori kaot me gleda po kamerata ... bez da stava nishto obshto za sex ... toi si stava :P :P :P
ne se pritesnqvai , po tozi nachin shte nakarash priqtelkata ti da se chustva strahotno :P 8) :smt001 :smt006
suunlight
01-11-2008, 21:46
РЕшението е : 3-4 пъти на ден да правите секс с приятлеката си ..
карайте тъй 2 седмици .. да са презадоволиш .. хаха или нз как да се изразя .., че да ти отмине тоя период .. Много секс .. :-D :razz:
a shte se prezadovoli toi , ami ako zeme da svikne ... to momicheto da ne e ot kamyk :D
a1b1c1a1b1c1
01-12-2008, 07:06
вземи прави редовно секс и няма да щръкваш като ](*,) загорял кон
ne e zagorql kon, kakvo losho ima da, da ima jelanie ???
az da ne sym zagorqla kobila , kaot imam mn chesto jelanie aaa ?
пф кво ви пука то не е сапун да се изтърка....боцкай там и тва е...ма е скъпо удоволствие.....да знайш ;)
a1b1c1a1b1c1
01-13-2008, 07:33
ne e zagorql kon, kakvo losho ima da, da ima jelanie ???
az da ne sym zagorqla kobila , kaot imam mn chesto jelanie aaa ?май дори не се оптиваш да разбереш какво искам да кажа.
Когато човек прави секс редовно, то той спира да се дърви от най-малкото, дори от анимационни филми, той спира да се дърви от целувки и т.н.
Никой не казва да нямаш желание, говоря, че редовния секс ти притъпява инстинктите малко от малко ...
bqsna_teenagerka
01-13-2008, 07:39
еми..човек...ти си просто..човек...момче..норма� �но е...да ти се дърви! какво се шашкаш!! не го крий даже..ще правиш комплименти :-D
bulgarche
01-13-2008, 08:50
Какво е това "силна ерекция"? Ерекцията ти е ходила на фитнес и е заякнала? Едва ли.
Нормално е да получаваш ерекция, дори и да не е свързано с мисли за някое момиче, а при наличието...защо не? Проблем ли ти е? Пишката е за това (щом си с момиче)
(S) AINT
01-13-2008, 20:15
Щом е така- радвай се.Някои плачат за нея.
пич не се притеснявяи и аз съм така
имам 2 обяснения, нз кое е вярно ти сам реши
1.пубертет може би
2.просто още си девствен :)
пич не се притеснявяи и аз съм така
имам 2 обяснения, нз кое е вярно ти сам реши
1.пубертет може би
2.просто още си девствен :)
ne e 2roto 3 meseca podred pravih sex i o6te go imam toq problem :) :-({|= :o sig e pubera ama nz be kakto i da e ima nqkoi hubavi otgovori det mi haresaha kato obqsnenie :)
HardlyAwakened
01-14-2008, 04:53
хора нз ко да прая... имам засилена ерекция ли нз как се казва някои път даже се притеснявам,седя си до някое моми4е нахлуват разни не6та в главата ми :) и става .. :smt031 веднага си го наместжам да не си ли4и но се пак ло6о е така.Др. пример стоя аз зад приятелката си легнал на леглото и веднага ми се приискава да правим секс :smt031 ло6о ли е това или не да имам силна ерекция ??? :-o
и аз съм така..като ми се дърви вече почва да ме боли... ужас..да си го резна накрая че ми писнба :razz: :lol:
eli_eneva
01-15-2008, 06:51
Абе нещо не разбрах основния въпрос: Сега хвалиш ли се или се оплакваш??
smvassilev
01-15-2008, 07:10
Човече напълно те разбирам и разбирам мъката ти... Едно време и аз бях така :) Много е кофти знам. Дори някой път и докато съм бил в училище ми е ставал и съм се молел да не ме дигнат на дъската, че квито палатки съм опъвал ужас! :D Ама това не само с редовен секс, но и с възрастта си отминава. Не се бой! Ама засега ще трябва просто да свикваш и да се опитваш да избягваш конфузните ситуации :-D
SMoKe_BoY
01-15-2008, 09:02
Блах няя нищо общо с редовния секс . Аз несам точно сащия ама доста често ми се случва и на мене просто като ми стани тапо и гледам даскалката и глеам на ляво на дясно момичета и какво може да ми мини през главата :) :) :)
П.С. В предишна тема казах че момчетата сме няколко в моя клас сичко друго момичета :) не се притеснявай се пак не е дефект
MaRiNkA_16
01-15-2008, 09:31
]
Не е лошо... Според мен по-добре така отколкото да не можеш да го вдигнеш :D
+1 8-)
+1 8)
Amiiiii i az sam sklonen da se saglasq sdrugite ne si praviq sas sigornost vseki si ima problemi za sajalenie :-# taka 4e spox s vremeto 6a svikne6