View Full Version : Лошо момче :D
Povlekan
01-10-2008, 08:45
Гаджето ми иска да съм бил малко по лош така да се каже
Щото съм бил много добричък.........да съм я командорил за някой неща......
WTF??? Кои неща :shock: не ме бива да командора макар,че съм зодия ЛЪВ :D
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
sladko_dete
01-10-2008, 09:43
ем ако се съгласяваш с всичко, прощаващ й всякакви грешки и и вървиш след гъза е нормално да и писне по някое време... и аз съм така, обичам мъжа да е мил и внимателен, но когато трябва да е МЪЖ!
Не разбрах дали иска да си лош по принцип или в леглото?
Povlekan
01-10-2008, 10:46
:D легло няма....
аз няма кво да й прощавам смисал още грешки няма....
Смисал може би щото се съгласявам с нея..... кво да напрая че сме на 1 мнение :cry:
love_girls
01-10-2008, 10:52
Дай я насам, аз ще ти намеря някоя по-така , не изискваща ;)
:D легло няма....
аз няма кво да й прощавам смисал още грешки няма....
Смисал може би щото се съгласявам с нея..... кво да напрая че сме на 1 мнение :cry:
еми например, когато ще ходите на кафе и тя те пита:`Къде искаш да седнем?`, ти не казвай:`Ми, не знам, ти кажи`, ами изкажи мнение. Давай ти предложения, не само тя. Остави я малко тя да се съгласява с теб, а не ти с нея. А когато нещо не ти допада, й кажи. Спорете повечко. Успех :wink: 8)
miloto_girl_4e
01-10-2008, 11:16
Хах, и аз това разправях вчера на моя :D Аз съм си Овне(е, и той е такъв де :D ) и обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
Момичето ти го е казало, просто не бъди съгласен с всичко, изразявай си мнението спокойно, не си мълчи и не се съгласявай с всичко, което тя поиска... Така е скучно и е много по-приятно, когато успееш да си извоюваш нещо :D
Povlekan
01-10-2008, 11:46
Дай я насам, аз ще ти намеря някоя по-така , не изискваща ;)
Не я давам за нищо........... :P :-P
`Death`Whore``
01-10-2008, 12:01
Според мен има предвид, че си безхарактерен. Глупаво е да иска да я командваш /извън леглото/, но е и глупаво никога да нямаш мнение и да правите това, което тя иска...както и да се съгласяваш винаги с нея.
Просто не се прави на плужек, а изразявай мнението и предпочитанията си. Вие сте заедно, не си неин роб.
MiMcHeToOo
01-10-2008, 22:32
Хах, и аз това разправях вчера на моя :D Аз съм си Овне(е, и той е такъв де :D ) и обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
Момичето ти го е казало, просто не бъди съгласен с всичко, изразявай си мнението спокойно, не си мълчи и не се съгласявай с всичко, което тя поиска... Така е скучно и е много по-приятно, когато успееш да си извоюваш нещо :D
+1
обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
+1
:D Мдааа... съгласна съм :)
Да не би да те е страх да не се скарате,ако й противоречиш за нещо ? :)
Povlekan
01-11-2008, 07:15
обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
+1
:D Мдааа... съгласна съм :)
Да не би да те е страх да не се скарате,ако й противоречиш за нещо ? :)
Съвсем възможно е,но не го прая умишлено.........смисал ние се разделихме 1 път аз така и неразбрах какво стана и защо станата тва е др тема.............Може подсъзнателно да ме е страх да не се разделим пак...... нз и аз но всички ми помогнахте и мерси ще се промена :P Good boy gone Bad.... :P :P
Мерси на всички
slun4evo
01-11-2008, 07:24
ем ако се съгласяваш с всичко, прощаващ й всякакви грешки и и вървиш след гъза е нормално да и писне по някое време... и аз съм така, обичам мъжа да е мил и внимателен, но когато трябва да е МЪЖ!
Съгласна съм.А и понякога прави нещо щуро, което да вдигне малко адреналина, всички момичета обичат лошите момчета.Бъди малко непредсказуем и малко надут, това подсилва тръпката. Успех!
Закачай я, бъзикай я, не се оставяй да ти се качват на главата :) Когато единият от двамата в една връзка е прекалено "добричък", тръпката започва да се губи...
gLoRiOuS_aNGeL
01-11-2008, 23:05
Под "добричък" аз разбирам срамежлив,тихичък...Закачай я,по-страстни целувки и т.н. :)
Povlekan
01-11-2008, 23:15
Ми срамежлив съм в разговорите.... смисъл към нещо по сериозно за нас не съм свикнал на такова нещо... ходил съм с много малко момичета до сега и всичко с тях е било ей така,но сега е друго нещата стават по сериозни...а колкото до тихичак не съм тихичак бе хора аз съм супер весел човек и убивам всичко около мен с нещата които ръса и се поцепваме от смях а и нея страшно много я забавлявам....
Но мисля,че се разбрахме днес си поговорихме и такам :grin:
ами аз се придържам към мнението на ;] или там как и е ника, просто давай повече идеи, например като и се обадиш направо и казваш къде искате да ходите или нещо такова просто не бъди жесток но не и толкова мил[/url][/list][/quote]