View Full Version : :PpP...TeMa sAmO zA fAsHioNi... :PpP
faShIoN_faNtAsYy
01-10-2008, 12:25
tOvA e TeMa sAmO zA fAsHiOnItE :-| ...aKo nE sI fAsHion [-( pOnE kAjI mNeNiEtO sI zA tQxX... ;-)
/~|~\FASHION STYLE FOREVER/~|~\
Пич, аде ся
|\/||\|0oOoUuU 5aAa@ Q|<!iIi 5!Ии4|<IiI7!ИиИи
:Д
Възхищаваме им се...
faShIoN_faNtAsYy
01-10-2008, 13:01
:D dA nQmA dA e zLe dA pYsNeTe nQkъЪv kOmEnTaR 8-)
You are fashion ... i have my own style 8)
не осъзнавате ли че вече СТЕ смешни ... ходите ми с некфи очилца и измислено самочуствие ... пф ... некфи сте са надулиии отсекаде ама иначе за нищо не ставате :-P и аз си имам самочуствие амааа няма да хода и да се прая на нещо което не съм , и очилца си имам от тия дет скриват лицето , ама не съм фешън - и вие не сте ама са прайте... смехх бате неам думи :twisted:
аре дай една снимка да те вида кфа си фешънка 8) 890438290438920% съм сигорна че си някоя изключително зле :evil:
asi_basi
01-10-2008, 15:20
You are fashion ... i have my own style 8)
не осъзнавате ли че вече СТЕ смешни ... ходите ми с некфи очилца и измислено самочуствие ... пф ... некфи сте са надулиии отсекаде ама иначе за нищо не ставате :-P и аз си имам самочуствие амааа няма да хода и да се прая на нещо което не съм , и очилца си имам от тия дет скриват лицето , ама не съм фешън - и вие не сте ама са прайте... смехх бате неам думи :twisted:
Napalno podkrepqm mnenieto
Greenish
01-10-2008, 15:51
АА любимата ми тема!!Така се нервя като видя някакъв мазен фешън със типичните селски очилца и сложил някакави парцалки и вече се мисли за голямата работа!!Толкова сте много,толкова сте еднакви и най-вече толкова сте смешни и селски.Ама ходете си така,правете си кефа и се мислете за великите фешънярчета.Има купища като вас ](*,)
sexa_na_kompleksa
01-10-2008, 16:01
Хах ... интересна темичка ...
Не мога да разбера за кво по дяволите едно 90 процента от днешните тинейджъри ми е тръгнало да ми се отркоява със "свой собствен" стил било то е/имо, фешън, нещастаник .... Мислите си, че като се облечете малко "по-различно" (всичките сте еднакви до дупка!!!) сте различни от другите. :razz: Сладури.... Не стилът ти на обличане те прави различен, а начинът ти на мислене, характерът ти! Толкова ли не можете да си облечете една тениска, дънчици и маратонки и да си свиркате ?!??! Нееееее , трябва да се нагримосате! Ама хубавичко! Така че всеки месец да си купувате нови и по-скъпи гримове! Трябва да си обелчете поличка тип колан, да сложите ботушки на токчета, очилца и да тръгнете право към .... да, нали .... И кво? По-умни ли сте така? По-добър начин на живот ли водите? Проебали сте се на 12 и си мислите, че сте големата работа ....
П.С: Няма смисъл да ме нападате - не ми пука за мнението на празноглави хора, пък и едвали пак ще отворя тази тема!
П.С2: Извинявам се за граматичните грешките, но ми се спи.
Дайте снимки на фешъни ? Мамка му , пак съм назад!
kroasandvi4
01-10-2008, 18:56
:D dA nQmA dA e zLe dA pYsNeTe nQkъЪv kOmEnTaR 8-)
Няма нужда , всъщност.
chocoleptic
01-10-2008, 19:32
хахаха Ти си от 2-ро нали ? .. ей ща бия значи кви са тия теми бе.. :wink: пиши ми ЛС !!
SMoKe_BoY
01-10-2008, 19:34
Подкрепям мнението на Българина.
Исках само да допалня че повечето които се праят на най големите " фешани" не ги виждам по баровете и дискотеките за тях попрището е даскалото говорим за 13 14 15 годишните нали :) кво е тва незнам
а ако си мислите че някои ви забелязва жестоко се лъжете..
И само да ви напомня на тези които се кипрят толкова мн за даскало
Малки дами вие правите ревю там кадето нормалните хора изстрезняват :)
Малки дами вие правите ревю там кадето нормалните хора изстрезняват :)
много точно казано 8-) :wink:
chocoleptic
01-10-2008, 19:44
аре дай една снимка да те вида кфа си фешънка 8) 890438290438920% съм сигорна че си някоя изключително зле :evil:
мне не е зле,ама с тая фешън мания изглежда така .. иначе си е мн свястно момичето ..
faShIoN_faNtAsYy
01-10-2008, 19:50
890438290438920%??? :D mN qKo 4islo 8-) kъrti :lol:
tItEufFf
01-10-2008, 20:23
п0 принцип ме кефете ... н0 ненавиждам фешън-п0зь0рчетата ... к0ит0 са си направили фешън прическата, н0 иначе тичат към клуб0вете на "Пайнер" ...
voodoodoll1
01-11-2008, 14:48
п0 принцип ме кефете ... н0 ненавиждам фешън-п0зь0рчетата ... к0ит0 са си направили фешън прическата, н0 иначе тичат към клуб0вете на "Пайнер" ...
ми те фешъните не слушат ли чалга (think).Иначе по темата,ми преди ме кефеха,но сега вече не,всеки си мисли,че е различен,оригинален,но всъщност има хиляди като него.И много ме дразнят момчететата фешъни,които се правят на биячи и на голяма работа :-&
Seducti0n
01-12-2008, 10:46
Въй,въй чудя се кои са повече в последно време-имотата или фешъните.Всеки претендира,че си има собствен вкус и право на избор,ам окей правете каквото искате,ама не ни занимавайте постоянно с вас и с жалките ви опити да бъдете забелязани.Това просто няма как да стане,докато не се промените и не разберете,че в това да изглеждате еднакви и да се държите като тъпи лигли,няма нищо ново,интерестно и т.н... #-o
Фешъните се вайкат,ако им се развали косичката или недай си боже си ожулят очилцита,ццц каква драма само,ам,а не си давате сметка,че някои хора имат доста по-сериозни проблеми...Ох,спирам вече,че нещо много почнах да злобея.Има и фешъни дето що годе ме радват,ама повечето не важат..
:arrow: П.С-Нямам нищо лично към авторката на темата.
BlueAvalanche
01-12-2008, 20:43
Ебати тъпата анкета, само се чудя тя ли е по-тъпа или фешъните :-$
Осем и половина
01-12-2008, 20:52
http://fuckthenorm.blogspot.com/2007/10/blog-post_25.html
tva e qko za fe6unite!!!!!!!!
http://fuckthenorm.blogspot.com/2007/10/blog-post_27.html tva e dobro
inSane_baby
01-13-2008, 09:08
http://storage1.album.bg/35c/denichkaaa_961c9_1318816.jpg
fashion fashionn ko sichki si mislite che za da si fashion trqq si s ochila??? izo0bshu ne e teka sichku e vapro0s do lichni predpUuchitaniq
Forester
01-13-2008, 09:26
halino0r e права, момичето е много свястно,аз също я познавам на живо .. Ноо с този fashion-style малко се развали .. много се промени.Иначе аз фешъните не ги харесвам много-много .. и много се дразня от ей тва писане ТаКаАа...
Освен да си слагат очилца фешъните започнаха и със селско писане на някакъв странен език,който не се казва Български :-o :-o :-o
kakaomen
01-14-2008, 09:35
Освен да си слагат очилца фешъните започнаха и със селско писане на някакъв странен език,който не се казва Български :-o :-o :-o
Прав си !!! :evil:
Нека си тъпеят, мен не ми пречи, даже е по-дбре така. :)
Прав си!
Ей :-x Момиченцеееее съм :lol: :lol: :lol:
Freeminded
01-14-2008, 16:50
Ej 4i I qKyyy D@ Si f@610n! OtiV@M d@ s1 kYpQ r0zOv@@ bLysK@@@ i r0zOv1 O4il@@@!!! 8)
BlueAvalanche
01-19-2008, 19:06
VиНъГи съМ сЕ чUдИL щО ПiШеТе КаТУуУу МайМуНа сЕдНаЛа На ПСтУуУУуу ? МоДнЪ рАУТъ Уе БеБзЗЗ
v anketata 6to nqma otgovor:mnogo ste tapi i smotani??
az nqma da glasyva 6oto mrazq fe6an4eta.
faShIoN_faNtAsYy
01-19-2008, 22:18
pff.taq tema mi dosku4a :-k i az predi pi6eh nqkvo 6antavo s malki i golemi bukvi ama ve4e i men po4na da me drazni :lol:
fuckingwhore
01-19-2008, 22:21
Мнение ли?
Излишно е.. :roll:
Все едно като си го кажа ще се промени нещо..
~TeEnAgE_GiRl~
01-19-2008, 22:54
VиНъГи съМ сЕ чUдИL щО ПiШеТе КаТУуУу МайМуНа сЕдНаЛа На ПСтУуУУуу ? МоДнЪ рАУТъ Уе БеБзЗЗ
+1 :grin: :D :smt082
Тъпи и страшно дразнят с умните си изречения : ( към момиче) аве кучко де ми отиде цигарето пусито ми ше ме заболи без цигаре .... ама нали взе от онея леките ,розовките с вкус на ягода ..... трябва да съм сладка пред новото ми гадже ве бебси... аре дай ми муцка .... ОЛЕ !!! сега се сетих ма кучко трябваше да си купя от новите очила на диор дето бяха колкото лицето ми че да не ми се вижда конската физиономия :shock: и да не забрайш розовките дъвки 8) ( П.С. Тея са зелени :D )
BlueAvalanche
01-20-2008, 21:39
Жалки сте. Като пишете разчанчено и ходите с шантави дрешки от Илиянци си мислите, че сте интересни а общо взето сте еднакви, ама даже има малка устременост кой е най-тъп и странен :-s
FreAk`OuT``
01-21-2008, 16:43
ЪъЪЪ ВеРнУу Ли ВеЕе 8-) 8-) 8-) Толкова сте смешни ..Създателката на темата,това че пишеш п0 Т0ЗиИи НаЧ1н и обуваш адидаски от най-грозните не те прави фешън миличка.С парцалките от Илиенци фешън не се става.Вероятно ходиш в иначе толкова ФеШЪъЪЪъЪн "дискотеката" Амор ? Айде със здраве :smt006
InFluEnCe
01-26-2008, 09:05
:lol:
radoslava
01-26-2008, 13:43
kvi sa tiq temi we!da si fashion ne zna4i da si mn namacana i da se oble4e6 kat kurva-s kasata pola nekvi tapi o4ila!po-dobre da si s po-obiknoveni drehi koito oba4e stoqt mn originalno!
Emm kvo ne e li taka?! :(
koito me podkrepq da pi6e!!!