View Full Version : Искам да правим секс утре, а съм неразположенна!
xora neska mi doide sq ve4erta...puk utre iskam da pravq sex s moq priqtel nqma da mi e za purvi put!Prosto rqdko se vijdame...Ta Vuprosa mi e dali ako piq vitamin C 6te mi spre izcqlo za utre?!i koga trqbva da go piq i kolko hap4eta :-D mersi predvaritelno
т.7
krem4et0
ко щеш 1 кофа витамин С изпий няа стане работата до утре...най хубу ръгай един тампон и действай...макар че не ти препоръчвам
stomah4eto
01-10-2008, 17:25
Не се притеснявай слагате една кърпа под дупето и нямаш проблеми дори възбудата е по-голяма ...поне при мен! :) А може и с специални тампони ,но първо че са много скъпи второ са много неудобни ! Това ми е мнението ти си решаваш :)
SMoKe_BoY
01-10-2008, 17:30
Под душа може би ? Нз просто идея
Под душа може би ? Нз просто идея
+1 :P :-) 8)
am tva za tampona da vi kaja ne6to ne mi dopada....a ina4e moq prqtel kato vidi kruv i mu stava lo6o.... i za tova !
am tva za tampona da vi kaja ne6to ne mi dopada....a ina4e moq prqtel kato vidi kruv i mu stava lo6o.... i za tova !
еми... като не иска да вижда кръв, няма да види и секс 8-)
SMoKe_BoY
01-10-2008, 17:48
Хаха тва не е проблем .. дано само не припада като е в ерекция че тогава лошо :)
Хаха тва не е проблем .. дано само не припада като е в ерекция че тогава лошо :) :lol: a s vitamin c kvo 6e stane :?
hahavteen
01-10-2008, 18:01
S vitamin C ni6to niama da stane.Ako vi e gnys ot kruv ideiata za pod dy6a ne e lo6a...Ina4e ne se se6tam kakvo drygo moje da napavite... :neutral:
SMoKe_BoY
01-10-2008, 18:09
]
еми... като не иска да вижда кръв, няма да види и секс 8-)
Обичам те :)
slun4evo
01-10-2008, 18:18
Ами тогава остават само два варианта или под душа или да го отложите, прелагам под душа, много е възбуждащо. :)
Rysa_Kykla
01-10-2008, 18:38
xora neska mi doide sq ve4erta...puk utre iskam da pravq sex s moq priqtel nqma da mi e za purvi put!Prosto rqdko se vijdame...Ta Vuprosa mi e dali ako piq vitamin C 6te mi spre izcqlo za utre?!i koga trqbva da go piq i kolko hap4eta :-D mersi predvaritelno
скапа заправи за тези житамин4ета :wink: нищо няма да ти помогнат...по принцип когато ас сам неразположена с приятелят ми го правим в банята...страхотно е...опитаи няма да сажаляжаш 8)
lithium4e
01-10-2008, 20:10
ц ц ц...е под душа..но най-добрия вариянт е да не го правите просто..предполагам нищо няма да стане ако го отложите..
Пробвай с лепенки за отказване на цигарите или пък зелева чорба.
ПС : МАЛЕЕ ТЪПИ СТЕ КАТО ГЪЗЗЗ ( с извинение към задните ми части )
мда зелева чорба или чесън...може и лук...веднага ще му спадне и си спасена 8)
А тва за душа....давай мноо губиш ако не пробваш...(искам и аз :smt003 )
И ние сега как да ти помогнем според теб? Да си мислила по-рано- утре секс няма да видиш :-o
аве що не пробваш с ония отровните хапчета дето деистват след 6 часа тааа... 5 часа преди да почнете пиеш 1 и после 1 час работа! таман приятелят ти припада ти умираш и край на мъките в даскало :P
CragHack
01-11-2008, 14:11
Има много теми свързани с този проблем. Цъкни на търсачката и напиши "френска Любов" 8-)
amatorium
01-11-2008, 17:49
Hvani si gadje-vampir 8)