PDA

View Full Version : КАКВА КОЗМЕТИКА ИЗПОЛЗВАТЕ

estreq
01-10-2008, 19:52
МОЖЕ ДА СЕ ПОВТАРЯМ С ТЕМАТА НЕЗНАМ АКО Е ТАКА СЕ ИЗВИНЯВАМ ПРЕДВАРИЕЛНО НО СЕ ПАК ЩЕ Я НАПРАВЯ.
Предлагам в тази тема всеки да напише каква козметика използвате за какво е и горе долу на каква цена и как деиства дали сте доволни или не НАПРИМЕР:

крем за лице-гарниер-5лв мн ми харесва.......т.н =D>

ЗА първи път правя такава тема изобщо в сайта и ще сум благодарна ако давате съвети ЗА ВСЯКАКВИ МОМИЧЕШКИ ВИПРОСИ И ПРОБЛЕМИ :grin:

`Death`Whore``
01-12-2008, 07:29
Шампоан Гарние /изговаря се ГАРНИЕ/ - под 4 лева. Имам и 3 в 1 на Гарние, използвам го от време на време, но нещо не ми харесва.

i'm so excited!
01-12-2008, 07:55
гел за измиване на лице(10лв) и крем (10лв)за след тва на лореал, шампоан дав (не знам, наште го купуват), балсам лореал (около 5). душ гел на нивеа хепи таймс (4-5), както имам един на ив роше (нямам идея). за дупе лактацит (не помня, около 5-6). краката вечер си мажа с нивеа (не помня 4-5) или с един китайски крем (2 :D ) , лицето с детски крем бочко (левче - два).
това е. :::

bungle
01-12-2008, 08:47
Хъхъ, аз ако тръгна да ти пиша колко козметика имам.. .съфорумките ще ме анатемосат. Имам адски много козметика - и бяла и цветна, но използвам само някои от нещата. Просто като видя някой продукт ( в каталог на Орифлейм и Ейвън особено!) не мога да се въздържа да не си го купя.
Аз само колко сенки за очи имам... 1 голяма палитра от 48 цвята на Ruby Rose , една 5торна на Орифлейм ( ебаси яката е, преди доста време си я взех, но нея я използвам най-много..), едни опушено зелени сенки на Орифлейм (единични), едни 2ни зелени на Ейвън, и едни 2ни + туш за под очите -сиво и бяло на Манхатън.

2 пудри, 2 фон дьо тена, 1 коректор.

Течни червила 3 броя! 2 червила с червен цвят ( които съм ползвала 4-5 пъти).

За почистване на лицето : тоник на Ейвън за смесена кожа. ( взех го в промоция с кремчето за 10 лева)
2 маски за лице ( в банята са и не знам ква марка точно са)
Крем за лице : "Билка" с екстракт от краставица и пъпеш (4 лева, пхаха, гаджето ми го купи :-P ), крем "Дева"(2,50) за смесена и мазна кожа с екстракт от бял чай и женшен, крем "Здраве"(2-3 лева). Ползвам ги като се сетя, а това е мнооооооооооооогооо рядко. Напоследък започнах преди сън да се мажа с този на Дева, по-мазничък е но овлажнява много добре.

Лосион за тяло: по-добре да не изброявам. Но съм страшно доволна от
Planet SPA na Avon с маслиново масло. Беше скъпичък, но аз го взех без пари ( към 15 лева е , 150 мл! Прекалено скъпо, ако питате мен..)

Изобщо не се грижа за външния си вид, само трупам козметика... :?

С лосион се мажа на морето щото иначе ще се обеля, и като видя, че кожата ми започва брутално да загрубява.. бла.
Срам ме е :lol:

BeautifulWorld
01-12-2008, 20:21
Аз ползвам шампоан и балсам на Дав в момента - по около 4.50 лв. са. Имам лосион за тяло Снонас - беше 3 лева. Крем за ръце на Ейвън - 2 лв. (някаква промоция беше). Червило на Ейвън - 3-4 лева. 2 гланца за устни имам, на някакви неизвестни марки, съответно не повече от 2 лева. Балсам за устни на Ейвън - никакви спомени колко струва :) Спирала Орифлейм 500% обем - единствената спирала от тези, които съм пробвала, от която не ме болят очите. И масло за нокти Икаров - 2 лв.

rauchen
01-12-2008, 20:46
за косата шампоан phyto с еквалиптово масло балсам не ползвам маска за коса home institute и домашни :P
кристали biopharma
гел La roche крем и тоалетно мляко на същата марка ,тоник с гинко билоба,маска за лице oriflame и трици
спирала loreal и пудра manhattan има и още,но ще ми отнеме доста отнеме време :D

peteto89
01-12-2008, 22:36
izpolzvam za lice "clinique" cqlata seriq struva 60lv i "vichy" norma derm 24lv,drugi krem4eta nivea do kam 5 lv piling maski 3lv-5lv i gr :-)

st1ka
01-12-2008, 23:24
Ами шампоана ми е "Head & Shoulders" - ментовия (5,00 лв някъде),балсам на Pantene (нз колко струва),тоалетно мляко на Дева (3-4 лв),лосиони за тяло имам 2 на Avon - Skin So Soft (8,90) и един овлажняващ с малина (4,90),душ-гел на Avon - с ванилия и къпина (3,90) и Senses (не помня точно колко беше),тоник за лице на Avon (5,70) и тампони за гладка кожа (6,90),крем за ръце на Avon (2,50),крем за стъпала на Avon (4,90),тоник с мед и мляко на Avon (не помня колко беше),маска с морски водорасли на Oriflame (4-5 лв),гел-крем на Avon (6,90),гланцовете ми и червила на Аvon са 9 и излизат някъде около 20-30 лв.,имам едно червило на Oriflame (5-6 лв) и две куча марка (2-3 лв),пудра на Avon (5-6 лв),моливи имам няколко на Avon и Oriflame (около 15 лв),спирала на Avon (7,90) и сенки на Ruby Rose 56 цвята (нз колко пари са,защото са ми подарък).
Това е от мен,надявам се че съм била достатъчно изчерпателна! :P :-) :-D

TheOtherME
01-13-2008, 12:45
Такам...Шампоан и балсам на Avon -Advance techniques за къдрава коса-по 4-5 лева.Душгел на същата марка(подарък мие обаче)За лице серията на Гарние за склонна към омазняване кожа(лосион-6 лева,крем-5 срещу черни точки-7)Също използвам балсам за къдрици на Пантен-4-5 лева.Маски за лице ползвам на Адда козметикс -едно бурканче е 1 и нещо и са много ефикасни,особено тази за черните точкис камфор.

Сенки за очи ползвам основно една много голяма палитра на Руби Роуз(пак подарък).Пудра на Манхатън-8 лева.Коректор на същата марка-8 лева.Молив за очи на Бруклин -3 лева.ГЛанцовете са ми на различни марки-Ейвън,Орифлейм и Флормар.А, имам и едни сенки на Пупа 15 лева.Безцветна спирала на Ейвън-5 лева и руж на Голдън РОуз-7 лева.

:twisted:

Seducti0n
01-13-2008, 14:28
Нека да се разпиша и аз по темичката. :twisted:

:arrow: За косата:
-Шампоан на Гарние/Елсев/Пантен-и 3-те са до 5 лв,макс.
-Балсам за коса-Гарние.
-Балсам за блясък, който е на спрей,той ми е на Шварцкоп.
-Рядко използвам кристали, някой път мацвам от зелената пяна за
коса на Таффт.

:arrow: Измиващи/почистващи продукти за лице:
-Тоалетно мляко на Гарние за почистване на грим.
-Гарние 3 в 1 за разширени пори и черни точки.
-Някой път ползвам и един ексфолиант за лице на Ейвън и още
няколко продукта от серията КлииърСккин.

:arrow: Гримове:
-Гланц за устни с 3D ефект на Boujois,на същата фирма имам
спирала и черен молив.
-Фон-дьо-тен Импала
-Пудра на Манхатън(антибактериалнат ).
-Имам две палитри със сенки на Рубироуз, които мнооого рядко
използвам.

:arrow: За тялото:
-Разни лосиончета,кремчета и тем подобни базикни.
-Дезодоранти,рол-он, стик.
-Душ гел на Фа-Серията им с Лотос ми мирише на хлор. :D
-Ексфолиант за тяло на Ейвън с някакви с екстракт от ориз и
Саке. :)

:arrow:Парфюмчета:
-Не са кой знае колко много.(Предимно от Ейвън)

:arrow: За ръцете и ноктите:
-Крем за ръце с билкови екстракти на някаква бг фирма.
-Най-различни лакове за нокти.

:D Какъв дълъг списък,само. :D

Iria
01-13-2008, 15:58
Хм, моята козметика е доста по-малка от тази на Цветито.Използвам Clean&Clear, aкне гел(ама не го ползвам), няколко гланца, едно червило, на Ейвън един крем за тяло с ванилия и къпина, крем Здраве,един коректор, 2 парфюма един на Bi-es и един на Galeria black, рол-он.Баба каза, че била поръчала на Ейвън някакви спрейове за тяло и щяла да ни ги дава (на мен и сестра ми).Шампоана е на Insens,има и още един на Арома,един балсам, ама не го знам на коя марка е.Имам и 2-3 лака.Това е.Може и да съм пропуснала нещо. :)

mnogo_6tura
01-13-2008, 16:34
izpolzvam hidratira6t krem za lice Institute Arnaud Paris (okolo 20-30 leva),Po4istva6t tonik ot su6tata marka (20-30 lv),Krem za ruce Neutrogena (7 lv mai be6e),Spirala Yves Saint Lauren (50 lv), Moliv za o4i Sisley (4eren - 40 lv),3-4 gloss-a Lancome,Dior Kiss,Guerlain,Clarins (20-50 lv vseki) i imam o6te hilqda mazila,no tova sa osnovnite. :twisted:

mnogo_6tura
01-13-2008, 16:34
izpolzvam hidratira6t krem za lice Institute Arnaud Paris (okolo 20-30 leva),Po4istva6t tonik ot su6tata marka (20-30 lv),Krem za ruce Neutrogena (7 lv mai be6e),Spirala Yves Saint Lauren (50 lv), Moliv za o4i Sisley (4eren - 40 lv),3-4 gloss-a Lancome,Dior Kiss,Guerlain,Clarins (20-50 lv vseki) i imam o6te hilqda mazila,no tova sa osnovnite. :twisted:

Shinigami
01-14-2008, 20:03
:-| :-| Сапун!

miShle
01-14-2008, 20:57
Ай аз утре ще пиша,че като знам кфо чудо имам за писане... :D

RaI4etO
03-23-2008, 17:54
ами малко е дълъг списъка...значи
за косата:
шампоана ми е Clear(5.20lv)
Nivea(4.60lv)
балсам на Gliss за лесно разресване(6.50лв)
за лицето:
2 в 1 тоалетно мляко и тоник на Орифлейм
крем за лице с лимон
крем за лице с мед и мляко
измиващ гел на нивея(8-9лв)
тоник за лице -не му знам марката(2лв от аптеката е )
гел против черни точки на Avon
За тялото
Крем за тяло на AVON с черна череша и индииско орехче
балсам за тяло на евтерпа
крем с мед и мляко
душ-гелове
Palmolive- с мед и мляко
Fa-с мед и ванилия
FA-с кокос
Cottage-с ванилия
Fa -с роза и бадемово масло
Nivea - vitamin creme(5lv)
имам също около 5 парфюма ,10 дезодоранта и разни козметични продукти с неизвестна марка....
от декоративна козметика:
-10 течни червила на ейвън и орифлейм
-5 стик-червила на ейвън
-балсами - на нивея и ейвън
-фон дьо тен на ейвън ( не го ползвам)
-Сенки на орифлейм и Ruby Rose
-спирала на Oriflame
-течни сенки на неизвестна марка
-единични сенки също на неизвестна марка
-моливи за очи на ейвън орифлейм и други марки
ами това е засега не се сещам за друго ама 100% има още..............надявам се да съм била достатъчно изчерпателна.............

BlackWings
03-23-2008, 19:07
За лице
ползвам една серия на Еlea - тя е за мазна и смесена кожа - хидратиращо мляко , ексфолиращ гел и почистващ тоник. Всичките по около 5лв 150мл. Сапун наDove 1.80.

За коса
Шампоан и балсам на Gliss Kuur против цъфтящи връхчета (по 5лв 200мл) И маска за цялостно възстановяване 19 на същата марка , тя май беше 6.90. Пяна и лак за коса зелената серия на Шварцкопф пак . 4.90 някъде.

Гримове
ползвам различни марки , молива е Flormar Waterproof Eyeliner - незнам колко струва , не по скъп от 4-5 лв.
Спирала Impala една двойна , незнам и тя колко струва точно ...
Сенки за очи 3 палитри - едната на Габрини - черно сиво и бяло , нея най-много я ползвам . 4лв някъде беше . Втората и третата на Ruby Rose по 3лв ги има.
Фон Дио Тен Импала - Н3 - към 3-4-5lv де да знам ...
Гланцове за устни 3 на брой , но са им се изтрили надписите и не мога да видя на коя марка са :)

За тяло
имам спрей за тяло на Avon с аромат на черешка , забравих той колко беше мисля че към 6.00. Против изпотяване ползвам Lady Speed Stick - Roll On - много съм доволна , то май беше и то към 4-5лв.

Крем за крака на Дева - едно жълто, с нарисъвано лимонче , не по скъпо от 2-3 лв.

О незнам май това е всичко , малко дългичък списък - ама като всяко момиче :) :-)