.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

КАКВА КОЗМЕТИКА ИЗПОЛЗВАТЕ

МОЖЕ ДА СЕ ПОВТАРЯМ С ТЕМАТА НЕЗНАМ АКО Е ТАКА СЕ ИЗВИНЯВАМ ПРЕДВАРИЕЛНО НО СЕ ПАК ЩЕ Я НАПРАВЯ.
    Предлагам в тази тема всеки да напише каква козметика използвате за какво е и горе долу на каква цена и как деиства дали сте доволни или не НАПРИМЕР:

крем за лице-гарниер-5лв мн ми харесва.......т.н =D>

ЗА първи път правя такава тема изобщо в сайта и ще сум благодарна ако давате съвети ЗА ВСЯКАКВИ МОМИЧЕШКИ ВИПРОСИ И ПРОБЛЕМИ

Шампоан Гарние /изговаря се ГАРНИЕ/ - под 4 лева. Имам и 3 в 1 на Гарние, използвам го от време на време, но нещо не ми харесва.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    гел за измиване на лице(10лв) и крем (10лв)за след тва на лореал, шампоан дав (не знам, наште го купуват), балсам лореал (около 5). душ гел на нивеа хепи таймс (4-5), както имам един на ив роше (нямам идея). за дупе лактацит (не помня, около 5-6). краката вечер си мажа с нивеа (не помня 4-5) или с един китайски крем (2 ) , лицето с детски крем бочко (левче - два).
    това е.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хъхъ, аз ако тръгна да ти пиша колко козметика имам.. .съфорумките ще ме анатемосат. Имам адски много козметика - и бяла и цветна, но използвам само някои от нещата. Просто като видя някой продукт ( в каталог на Орифлейм и Ейвън особено!) не мога да се въздържа да не си го купя.
    Аз само колко сенки за очи имам... 1 голяма палитра от 48 цвята на Ruby Rose , една 5торна на Орифлейм ( ебаси яката е, преди доста време си я взех, но нея я използвам най-много..), едни опушено зелени сенки на Орифлейм (единични), едни 2ни зелени на Ейвън, и едни 2ни + туш за под очите -сиво и бяло на Манхатън.

2 пудри, 2 фон дьо тена, 1 коректор.

Течни червила 3 броя! 2 червила с червен цвят ( които съм ползвала 4-5 пъти).

За почистване на лицето : тоник на Ейвън за смесена кожа. ( взех го в промоция с кремчето за 10 лева)
    2 маски за лице ( в банята са и не знам ква марка точно са)
    Крем за лице : "Билка" с екстракт от краставица и пъпеш (4 лева, пхаха, гаджето ми го купи ), крем "Дева"(2,50) за смесена и мазна кожа с екстракт от бял чай и женшен, крем "Здраве"(2-3 лева). Ползвам ги като се сетя, а това е мнооооооооооооогооо рядко. Напоследък започнах преди сън да се мажа с този на Дева, по-мазничък е но овлажнява много добре.

Лосион за тяло: по-добре да не изброявам. Но съм страшно доволна от
    Planet SPA na Avon с маслиново масло. Беше скъпичък, но аз го взех без пари ( към 15 лева е , 150 мл! Прекалено скъпо, ако питате мен..)

Изобщо не се грижа за външния си вид, само трупам козметика...

С лосион се мажа на морето щото иначе ще се обеля, и като видя, че кожата ми започва брутално да загрубява.. бла.
    Срам ме е
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Аз ползвам шампоан и балсам на Дав в момента - по около 4.50 лв. са. Имам лосион за тяло Снонас - беше 3 лева. Крем за ръце на Ейвън - 2 лв. (някаква промоция беше). Червило на Ейвън - 3-4 лева. 2 гланца за устни имам, на някакви неизвестни марки, съответно не повече от 2 лева. Балсам за устни на Ейвън - никакви спомени колко струва Спирала Орифлейм 500% обем - единствената спирала от тези, които съм пробвала, от която не ме болят очите. И масло за нокти Икаров - 2 лв.

Град
    над морето
    за косата шампоан phyto с еквалиптово масло балсам не ползвам маска за коса home institute и домашни :P
    кристали biopharma
    гел La roche крем и тоалетно мляко на същата марка ,тоник с гинко билоба,маска за лице oriflame и трици
    спирала loreal и пудра manhattan има и още,но ще ми отнеме доста отнеме време

izpolzvam za lice "clinique" cqlata seriq struva 60lv i "vichy" norma derm 24lv,drugi krem4eta nivea do kam 5 lv piling maski 3lv-5lv i gr

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами шампоана ми е "Head & Shoulders" - ментовия (5,00 лв някъде),балсам на Pantene (нз колко струва),тоалетно мляко на Дева (3-4 лв),лосиони за тяло имам 2 на Avon - Skin So Soft (8,90) и един овлажняващ с малина (4,90),душ-гел на Avon - с ванилия и къпина (3,90) и Senses (не помня точно колко беше),тоник за лице на Avon (5,70) и тампони за гладка кожа (6,90),крем за ръце на Avon (2,50),крем за стъпала на Avon (4,90),тоник с мед и мляко на Avon (не помня колко беше),маска с морски водорасли на Oriflame (4-5 лв),гел-крем на Avon (6,90),гланцовете ми и червила на Аvon са 9 и излизат някъде около 20-30 лв.,имам едно червило на Oriflame (5-6 лв) и две куча марка (2-3 лв),пудра на Avon (5-6 лв),моливи имам няколко на Avon и Oriflame (около 15 лв),спирала на Avon (7,90) и сенки на Ruby Rose 56 цвята (нз колко пари са,защото са ми подарък).
    Това е от мен,надявам се че съм била достатъчно изчерпателна! :P
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Такам...Шампоан и балсам на Avon -Advance techniques за къдрава коса-по 4-5 лева.Душгел на същата марка(подарък мие обаче)За лице серията на Гарние за склонна към омазняване кожа(лосион-6 лева,крем-5 срещу черни точки-7)Също използвам балсам за къдрици на Пантен-4-5 лева.Маски за лице ползвам на Адда козметикс -едно бурканче е 1 и нещо и са много ефикасни,особено тази за черните точкис камфор.

Сенки за очи ползвам основно една много голяма палитра на Руби Роуз(пак подарък).Пудра на Манхатън-8 лева.Коректор на същата марка-8 лева.Молив за очи на Бруклин -3 лева.ГЛанцовете са ми на различни марки-Ейвън,Орифлейм и Флормар.А, имам и едни сенки на Пупа 15 лева.Безцветна спирала на Ейвън-5 лева и руж на Голдън РОуз-7 лева.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нека да се разпиша и аз по темичката.

За косата:
    -Шампоан на Гарние/Елсев/Пантен-и 3-те са до 5 лв,макс.
    -Балсам за коса-Гарние.
    -Балсам за блясък, който е на спрей,той ми е на Шварцкоп.
    -Рядко използвам кристали, някой път мацвам от зелената пяна за
    коса на Таффт.

Измиващи/почистващи продукти за лице:
    -Тоалетно мляко на Гарние за почистване на грим.
    -Гарние 3 в 1 за разширени пори и черни точки.
    -Някой път ползвам и един ексфолиант за лице на Ейвън и още
    няколко продукта от серията КлииърСккин.

Гримове:
    -Гланц за устни с 3D ефект на Boujois,на същата фирма имам
    спирала и черен молив.
    -Фон-дьо-тен Импала
    -Пудра на Манхатън(антибактериалнат ).
    -Имам две палитри със сенки на Рубироуз, които мнооого рядко
    използвам.

За тялото:
    -Разни лосиончета,кремчета и тем подобни базикни.
    -Дезодоранти,рол-он, стик.
    -Душ гел на Фа-Серията им с Лотос ми мирише на хлор.
    -Ексфолиант за тяло на Ейвън с някакви с екстракт от ориз и
    Саке.

Парфюмчета:
    -Не са кой знае колко много.(Предимно от Ейвън)

За ръцете и ноктите:
    -Крем за ръце с билкови екстракти на някаква бг фирма.
    -Най-различни лакове за нокти.

Какъв дълъг списък,само.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Хм, моята козметика е доста по-малка от тази на Цветито.Използвам Clean&Clear, aкне гел(ама не го ползвам), няколко гланца, едно червило, на Ейвън един крем за тяло с ванилия и къпина, крем Здраве,един коректор, 2 парфюма един на Bi-es и един на Galeria black, рол-он.Баба каза, че била поръчала на Ейвън някакви спрейове за тяло и щяла да ни ги дава (на мен и сестра ми).Шампоана е на Insens,има и още един на Арома,един балсам, ама не го знам на коя марка е.Имам и 2-3 лака.Това е.Може и да съм пропуснала нещо.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

izpolzvam hidratira6t krem za lice Institute Arnaud Paris (okolo 20-30 leva),Po4istva6t tonik ot su6tata marka (20-30 lv),Krem za ruce Neutrogena (7 lv mai be6e),Spirala Yves Saint Lauren (50 lv), Moliv za o4i Sisley (4eren - 40 lv),3-4 gloss-a Lancome,Dior Kiss,Guerlain,Clarins (20-50 lv vseki) i imam o6te hilqda mazila,no tova sa osnovnite.
    Don,t try to fix me,i`ve not broken

izpolzvam hidratira6t krem za lice Institute Arnaud Paris (okolo 20-30 leva),Po4istva6t tonik ot su6tata marka (20-30 lv),Krem za ruce Neutrogena (7 lv mai be6e),Spirala Yves Saint Lauren (50 lv), Moliv za o4i Sisley (4eren - 40 lv),3-4 gloss-a Lancome,Dior Kiss,Guerlain,Clarins (20-50 lv vseki) i imam o6te hilqda mazila,no tova sa osnovnite.
    Don,t try to fix me,i`ve not broken

Сапун!

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Супер фен Аватара на miShle
    Ай аз утре ще пиша,че като знам кфо чудо имам за писане...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен
    ами малко е дълъг списъка...значи
    за косата:
    шампоана ми е Clear(5.20lv)
    Nivea(4.60lv)
    балсам на Gliss за лесно разресване(6.50лв)
    за лицето:
    2 в 1 тоалетно мляко и тоник на Орифлейм
    крем за лице с лимон
    крем за лице с мед и мляко
    измиващ гел на нивея(8-9лв)
    тоник за лице -не му знам марката(2лв от аптеката е )
    гел против черни точки на Avon
    За тялото
    Крем за тяло на AVON с черна череша и индииско орехче
    балсам за тяло на евтерпа
    крем с мед и мляко
    душ-гелове
    Palmolive- с мед и мляко
    Fa-с мед и ванилия
    FA-с кокос
    Cottage-с ванилия
    Fa -с роза и бадемово масло
    Nivea - vitamin creme(5lv)
    имам също около 5 парфюма ,10 дезодоранта и разни козметични продукти с неизвестна марка....
    от декоративна козметика:
    -10 течни червила на ейвън и орифлейм
    -5 стик-червила на ейвън
    -балсами - на нивея и ейвън
    -фон дьо тен на ейвън ( не го ползвам)
    -Сенки на орифлейм и Ruby Rose
    -спирала на Oriflame
    -течни сенки на неизвестна марка
    -единични сенки също на неизвестна марка
    -моливи за очи на ейвън орифлейм и други марки
    ами това е засега не се сещам за друго ама 100% има още..............надявам се да съм била достатъчно изчерпателна.............

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    За лице
    ползвам една серия на Еlea - тя е за мазна и смесена кожа - хидратиращо мляко , ексфолиращ гел и почистващ тоник. Всичките по около 5лв 150мл. Сапун наDove 1.80.

За коса
    Шампоан и балсам на Gliss Kuur против цъфтящи връхчета (по 5лв 200мл) И маска за цялостно възстановяване 19 на същата марка , тя май беше 6.90. Пяна и лак за коса зелената серия на Шварцкопф пак . 4.90 някъде.

Гримове
    ползвам различни марки , молива е Flormar Waterproof Eyeliner - незнам колко струва , не по скъп от 4-5 лв.
    Спирала Impala една двойна , незнам и тя колко струва точно ...
    Сенки за очи 3 палитри - едната на Габрини - черно сиво и бяло , нея най-много я ползвам . 4лв някъде беше . Втората и третата на Ruby Rose по 3лв ги има.
    Фон Дио Тен Импала - Н3 - към 3-4-5lv де да знам ...
    Гланцове за устни 3 на брой , но са им се изтрили надписите и не мога да видя на коя марка са

За тяло
    имам спрей за тяло на Avon с аромат на черешка , забравих той колко беше мисля че към 6.00. Против изпотяване ползвам Lady Speed Stick - Roll On - много съм доволна , то май беше и то към 4-5лв.

Крем за крака на Дева - едно жълто, с нарисъвано лимонче , не по скъпо от 2-3 лв.

О незнам май това е всичко , малко дългичък списък - ама като всяко момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си