PDA

View Full Version : Мн странно се получи.

AXE
01-10-2008, 19:40
Бях писал и друга тема че имам желание да еба приятелката на мой мн добър фр. Казах му какви желания имам към приятелката му и го питах иска ли да направим тройка (имах такъв съвет в другата тема). И тогава фр ми каза че заминава за 2 дни и ако искам мога да го направя с приятелката му през това време докато го няма , и аз -> :shock: И той замина.. аз на другия ден още отидох на кафе с мацката и след тва отидохме в нас и стана квото стана. Беше много як секс, тва е момичето което ме е възбуждало най-силно досега. Но осещах че тя не влага никакви чуства, аз и не исках да има чуства, беше си просто секс и то невероятен :shock: Тя много обича приятеля ми той нея също и немога да си обесня как така и двамата нямаха нищо против това което стана.Фр ми ми е казвал че е сигурен че не му е изневерявала. Тяхната връзка е на такова ниво което аз немога да разбера :shock:

Virgin
01-10-2008, 19:48
ти си еба*и късметлията, заклевам се \:D/ :smt001 :grin:

lithium4e
01-10-2008, 19:49
пффф...неам думи..и на 3мата ви има нещо..

SMoKe_BoY
01-10-2008, 19:50
Кажи на твоя приател че и аз сам му приател и ми дай номера му да го питам нещо :)

sexy kiss
01-10-2008, 19:56
Бях писал и друга тема че имам желание да е** приятелката на мой мн добър фр. Казах му какви желания имам към приятелката му и го питах иска ли да направим тройка (имах такъв съвет в другата тема). И тогава фр ми каза че заминава за 2 дни и ако искам мога да го направя с приятелката му през това време докато го няма , и аз -> :shock: И той замина.. аз на другия ден още отидох на кафе с мацката и след тва отидохме в нас и стана квото стана. Беше много як секс, тва е момичето което ме е възбуждало най-силно досега. Но осещах че тя не влага никакви чуства, аз и не исках да има чуства, беше си просто секс и то невероятен :shock: Тя много обича приятеля ми той нея също и немога да си обесня как така и двамата нямаха нищо против това което стана.Фр ми ми е казвал че е сигурен че не му е изневерявала. Тяхната връзка е на такова ниво което аз немога да разбера :shock:

tctctctct moje li da ste tolkova zle we horaaaaaaa!!!!mi na4i 6to fr ti e dal bez nikaf problem da q e... na4i tq my e bezrazli4na.basiiiii mn ste zleee ako si yvajaval fr si e nqmalo da go napravi6

GameMaster
01-10-2008, 19:58
Tazi e kurva pyk gadjeto i e mnoooogo zle shtom dava takiva neshta.Vyobhste ne razbiram kakvo tolkova ima za kazvane???Typa rabota prosto!!!

olive_oil
01-10-2008, 19:58
на това му викам съвременни отношения :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: няма лошо, щом е сигурен че не му изневерява, да ви позволи да се праснете. само не прекалявай :razz: :razz: :razz:

suunlight
01-10-2008, 20:10
Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. ;) интересно кво ще ти каже ..

GameMaster
01-10-2008, 20:16
Zle sa shtoto tva e ujasno typo......Pyk i da ti q imam vryzkata chesno kazano .....be kvo se mesq kvot iskat da pravqt horata da si go pravqt s kogoto iskat i posle da kazvat che imat seriozna vryzka da mnoogo seriozna nqma shto :shock:

AXE
01-10-2008, 20:18
m00rnInGstaR]Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. ;) интересно кво ще ти каже ..

Дам може да е така и приятеля ми е решил че кво по добро разнообразие за приятелката му от негов приятел. Той е знаел какво прави неговата и с кого, не е с непознат. Трябва да поговоря с него за това.

HardlyAwakened
01-10-2008, 20:41
нямам думи .. :shock: :shock:

Quasar
01-10-2008, 21:14
пффф темата е стабилен бъзик :P

Atula
01-10-2008, 22:52
Тоя пък иска и чувства! :evil: А чувство от сорта на ВИНА, че си завря оная работа където не бива не искаш ли? Я се скрий и умри от срам, че можа да го напишеш тва. Такива приятели и такова гадже дано нямам честно ](*,) ](*,) ](*,)

FrozenMax
01-10-2008, 23:49
m00rnInGstaR]Явно се обичат .. както сам каза .. .но просто се нуждаят от разнообразие в секса .. и не по отношение на позите,мястото или нещо такова .., а по отношение на партньора .. Това си е техен избор .. щом имат нужда от такива работи .. и все пак запазват връзката си .. браво на тях .. Трудно е да не са поддадеш поне на малко чувства ..незнам Странни отношение .. Аз те съветвам направо да говориш с приятеля си .. и да го питаш .. Как приемат тея неща. защо е така .. и такива .. ;) интересно кво ще ти каже ..

Дам може да е така и приятеля ми е решил че кво по добро разнообразие за приятелката му от негов приятел. Той е знаел какво прави неговата и с кого, не е с непознат. Трябва да поговоря с него за това.

Пич ако съм на приятеля на местото, ще ти набия главата на кол. А малкия ти приятел ще го дам за медалион на гаджето да си помни срама, а на нея немаш си и на идея какво ще и се случи. Ти ще се разминеш с малко.

Това е само мнение не се плаши...иначе добре си се справил.
Щом и девойката е доволна даже твоя прител те е пофалил или поне не е пожелал главата ти, значи работата е на добре!

ra4ence
01-11-2008, 07:14
Боже, Боже.. накъде отива светът ..
Пълна простотия..

:shock:

suunlight
01-11-2008, 11:57
Проблема на повечето от вас е .. ,че всички сте свикнали да мислите по един общоприет начин .. Всичко е или добро или лошо, нормално .. и не нормално , правилно и не правилно .. ! и когати се появи нещо различно .. всички ама как,защо .. нареждате и съдете .. просто много ограничени хора ..много еднаквост .. и кво ше научите от живота .. като живеете по същия начин като другите .. ? по-добре ги гледайте само и .. и незнам .. не е нормално .. бой за единия .. хуй за другата .. тъпо е тва .. осъзнайте го ! ПРосто с аразлини от вас .. от повечето хора .. Нека сами да се спасяват ;)

sexnaeks
01-11-2008, 14:36
m00rnInGstaR]Проблема на повечето от вас е .. ,че всички сте свикнали да мислите по един общоприет начин .. Всичко е или добро или лошо, нормално .. и не нормално , правилно и не правилно .. ! и когати се появи нещо различно .. всички ама как,защо .. нареждате и съдете .. просто много ограничени хора ..много еднаквост .. и кво ше научите от живота .. като живеете по същия начин като другите .. ? по-добре ги гледайте само и .. и незнам .. не е нормално .. бой за единия .. хуй за другата .. тъпо е тва .. осъзнайте го ! ПРосто с аразлини от вас .. от повечето хора .. Нека сами да се спасяват ;)

:grin: 1 човек да може да мисли - влюбих се в теб от това което си написала - същото нещо почти се канех да пиша но видях в последния пост че си ми спестила усилието -10х :smt007

Sevt
01-11-2008, 15:40
Стига бе човек и аз твърдо подкрепям това да не сме по калъп и всеки да е уникален и т.н. Ама извини ме много но бъди уникален със своите таланти, умеяния, възгледи, бъди уникален като допринесеш с нещо за обществото. А не като нямаш нищо против твой добър приятел да чука гаджето ти, с което м/у другото мноооого се обичате.....

amatorium
01-11-2008, 16:21
Ima neshto gnilo v Daniq #-o

ludoto_f
01-11-2008, 16:24
lele izumi me :shock:

gabito0o0_
01-11-2008, 17:22
Хахах интересно :---) 8-[

.:БаЛъК:.
01-11-2008, 18:00
ех да имам и аз такива приятели :)

El`Clasico
01-11-2008, 18:22
абе вие за връзки на физическа основа да сте чували това че е спала с някой друг не значи че спира да го обича изневярата аз я разбирам не някой да ти изневери ами да те предаде в нещо това че е спала с някой или се е целувала та преди на дали не са я е*а ли или не се е целувала с други

SilverAngel
01-11-2008, 19:21
Амиии щом ти е казал така или е безразличен към нея или е искал да види до колко си му приятел и до колко държи тя на него... А може и да не са сериозни а просто да са заедно заради спорта ;) всичко може да е... нз нз...

А ако се ебаваш... Нема лошо :razz:

princesa_viki
01-11-2008, 19:38
Тоя пък иска и чувства! :evil: А чувство от сорта на ВИНА, че си завря оная работа където не бива не искаш ли? Я се скрий и умри от срам, че можа да го напишеш тва. Такива приятели и такова гадже дано нямам честно ](*,) ](*,) ](*,)
и аз и аз :shock:

suunlight
01-11-2008, 21:03
Стига бе човек и аз твърдо подкрепям това да не сме по калъп и всеки да е уникален и т.н. Ама извини ме много но бъди уникален със своите таланти, умеяния, възгледи, бъди уникален като допринесеш с нещо за обществото. А не като нямаш нищо против твой добър приятел да чука гаджето ти, с което м/у другото мноооого се обичате.....

Виж .. окау това е по-добре да направи нещо човек с което да се запомни..,но в тая ситуация .. товА не е кой знае какво .. лудо нещо .. може просто да е етап във връзката им .. различни възгледи са си изградили .. може би ще отмине .. и после няа да се дават на други хора ..

suunlight
01-11-2008, 21:05
m00rnInGstaR]Проблема на повечето от вас е .. ,че всички сте свикнали да мислите по един общоприет начин .. Всичко е или добро или лошо, нормално .. и не нормално , правилно и не правилно .. ! и когати се появи нещо различно .. всички ама как,защо .. нареждате и съдете .. просто много ограничени хора ..много еднаквост .. и кво ше научите от живота .. като живеете по същия начин като другите .. ? по-добре ги гледайте само и .. и незнам .. не е нормално .. бой за единия .. хуй за другата .. тъпо е тва .. осъзнайте го ! ПРосто с аразлини от вас .. от повечето хора .. Нека сами да се спасяват ;)

:grin: 1 човек да може да мисли - влюбих се в теб от това което си написала - същото нещо почти се канех да пиша но видях в последния пост че си ми спестила усилието -10х :smt007

Хахх .. еми благодаря ти ;-) то просто трябва човек .. да се научи да мисли .. :P :---)

vaniLL
01-11-2008, 21:08

+1
az go razbriram , ne go osyjdam toq i priqtelq mu nito mackata , neka si imat svobodata i ala bala
ama ... moq ne shta da ima blizki sreshti ot 3tiq vid po nikakyv povod , kamo li s moi priqtelki .
spoerd men priqtelite sa si priqteli , zashtoto spodelqt obshti nehsta , obache znaqt da ocenqvat koe e tqhno i koe e chujdo i ne priminavat granicite ... lichno moe mnenie , vie mojete da si chukate nared :P

BrianKinney
01-12-2008, 00:43
]ти си еба*и късметлията, заклевам се \:D/ :smt001 :grin:

:D :lol: :lol: :lol: :D 8-) TRUE, TRUE... Te juro...

Sevt
01-12-2008, 06:09
m00rnInGstaR]

Виж .. окау това е по-добре да направи нещо човек с което да се запомни..,но в тая ситуация .. товА не е кой знае какво .. лудо нещо .. може просто да е етап във връзката им .. различни възгледи са си изградили .. може би ще отмине .. и после няа да се дават на други хора ..

Евала. Див комунизъм в действие - " общи бяха парите, общи бяха жените... " ](*,)

macka_88
01-15-2008, 15:58
heheeee to tova bilo vapros s povi6ena trudnost :::
iska6 da se ebe6 s gadjeto na NAI DOBRIQ TI FR...toi nqma ni6to protiv...tq su6to
izvod:1-vo nikuf fr ne si mu nito toi na tebe
i 2-ro i na trimata vi e bilo za ednoto ebane :D

fr3e_s7yle
01-16-2008, 09:36
]ти си еба*и късметлията, заклевам се \:D/ :smt001 :grin: +1