PDA

View Full Version : Трябва ми съвет :(

jessicaaa
01-10-2008, 21:30
kak moga da iztriq tazi tema ili moq nqkoi ot moderatorite da q iztrie

NqmaZnachenie123
01-10-2008, 21:36
Или не си била достатъчно страстна или просто навънка е бил е**ти клинча

Rally_Baby
01-10-2008, 21:40
ами ако е свършил първия път и 100% му е станало мн кофти че от едно пипане и свършва и е решил да не го пипаш по добре за да не се изложи пак,поне така мисля аз :wink:

Quasar
01-10-2008, 21:43
@Rally_baby и аз така си мисля...или просто...ае пусни му бе...боли само първия път....+ още 1-2 ма после става яко 8)

jessicaaa
01-10-2008, 21:44
ммммм нз нз наистина си беше студеничко навън,но дали е заради това.... #-o а пък за пускането нз страх ме е адски мн от болката :(

Quasar
01-10-2008, 21:48
ко се възбудиш като хората боли малко...ма така или иначе ще минава (ся ще ме обвинят че сея разват)
иначе не знам кво "клинча" пречи да го пообара...пффф мойта я е страх да ме пипне там така че не знам....и все пак....ПИТАЙ ГО БЕ...ся се сетих :shock:

jessicaaa
01-10-2008, 21:53
мммммм нз нз о0о0олиии ужас звуча кат некво бебе ама немога да говоря с него за тва срам ме е ....

Atula
01-10-2008, 22:21
Студни ръце не се доближават до мъжки полов орган, бе деца! Недейте да задълбочавате психологическите си разсъждения в посоки от сорта на: той дали не е имал тежко детство, което в по-късен етап да се проявява в несигурност в секса или : на него му е било кофти, че е свършил -- на кого му е кофти, че е свършил?? Ако е бързо, по-скоро спича, че може да се разчуе или, че може приятелката му да си намери някой, дето да държи по-дълго, защото някой го е излъгал, че си секс бог само ако се клатиш час-два 8)
Така че според мен в простичкия случай "студено ми е и онази ми работа се свива навътре в тялото" е съвсем като за случая 8)

BUFU994
01-10-2008, 22:21
мммммм нз нз о0о0олиии ужас звуча кат некво бебе ама немога да говоря с него за тва срам ме е ....
ми недей да си толкова срамежлива и поговори с него

jessicaaa
01-10-2008, 22:28
пф и кфо да му кажа? :-o

Atula
01-10-2008, 22:30
Нищо не е станало. Не прави драми. Подмини случая. Само ще си навредиш ако почнеш да го напичаш с подобни ненужни разговори. :?

ani4ka_bani4ka
01-11-2008, 06:07
пробвай да го 'фанеш пак и виж к'во ш'е напра'и...

HardlyAwakened
01-11-2008, 06:09
ahahhaha пипала си го и е свършил ?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bungle
01-11-2008, 06:31
Студни ръце не се доближават до мъжки полов орган, бе деца! Недейте да задълбочавате психологическите си разсъждения в посоки от сорта на: той дали не е имал тежко детство, което в по-късен етап да се проявява в несигурност в секса или : на него му е било кофти, че е свършил -- на кого му е кофти, че е свършил?? Ако е бързо, по-скоро спича, че може да се разчуе или, че може приятелката му да си намери някой, дето да държи по-дълго, защото някой го е излъгал, че си секс бог само ако се клатиш час-два 8)
Така че според мен в простичкия случай "студено ми е и онази ми работа се свива навътре в тялото" е съвсем като за случая 8)

Не е верно! Мъжът ми се възбужда от студени пръстчета!!! И то точно там.

Quasar
01-11-2008, 10:16
оле...мене даже почва да ме боли ако са много студени...ама заеби...да не ти пука кво толкова е станало....

jessicaaa
01-11-2008, 12:03
Хахаха еми ок засега ще се прая че нищо не е станало и пак ще пробвам :D а пък за пускането кво мислите да му пусна ли и какво е чувството,мн ли боли 1-ия път? [-o< хах хайде чакам отговори 8-)

natalitoo
01-11-2008, 12:12
ot kolko vreme xodite .. ako ne se 4uvstva6 gotova ne go pravi iz4akai dokato naistina smqta6 4e si gotova da o napravi6 za pyrvi pyt :)) za da razbere6 dali naistina ne iska da go pipa6 .. probvai pak oba4e ne nqkyde navynka a kogato ste nqkyde pak po osamoteni :))

suunlight
01-11-2008, 12:17
Ае виж сяа .. пипаш го .. става му яко на пича и му се Ебе .. просто явно му е тъпо .. само да го пипат .. не че не му е кеф .. ама само на пипане да я карате .. всяка може да му го хване и айде .. или спри с тва пипане или реши до къде си готова да стигнеш и кво да направиш .. или говори с него ?? Първият път .. ам да беше ми преди 4-5 дена .. боли .. определено .. но зависи и от организма .. трай се .. ако трябва малко плач,викове .. но трай се .. после със следващите пъти се намялава болката .. ама кво ти разправям бе .. има толкова много такива теми .. Първи път .. ала-бала ..

jessicaaa
01-11-2008, 12:51
emi to4no tova e hodim ot skoro sled nqkolko dni 6te stane 1 mesec no az sam mn sigurna v nego no nz i dali sam gotova naistina :(

kolio-shiikata
01-11-2008, 13:48
ами ако е свършил първия път и 100% му е станало мн кофти че от едно пипане и свършва и е решил да не го пипаш по добре за да не се изложи пак,поне така мисля аз :wink:

незнам ама аз като свършвам и не се чувствам се едно съм се изложил... защо да се чувства така, ти като свършваш така ли се чувстваш?

Sticky778
01-11-2008, 14:01

Интересно, срам те е да го питаш а пък не те е срам да му бараш хуя. Най-добре седнете и поговорете тва е моя съвет така и двамата ще сте наясно

palante
01-11-2008, 15:00
абе или просто не си успяла да му напраиш ч***ята като хората или е мислил за теб и е отклонил раката ти за да не се вазбуди и да иска нещо което явно неможе му дадеш

jessicaaa
01-11-2008, 21:56
ami neznam 4estno da si kaja ve4e ne mi puka tolkova za tova 4udq se samo dali da mu pusna ... :shock:

just_a_girl_z
01-11-2008, 22:13
ти ще си решиш дали да му пуснеш. обаче се сещам че след като мислиш че има идеални момчета не си на мн години. горе-долу си на 14-15 (ако буркам мн съжелявам). та на тази възраст според мен е раничко, ама ти си решаваш.
има теми за първия път има мн. пусни търсачката и ще видиш. да ти кажа обаче не боли толкова мн. щом момчето е толкова разбрано, иди и му кажи от какво се притесняваш. няма от какво да те е срам да довориш с него. така или иначе ще те види гола.

jessicaaa
01-12-2008, 12:59
amiiiiiiii az govorih s nego na taq tema za 1-iq pat i g/d se uspokoih za bolkata ama sega imam drug problem :D ne bqh se zamislqla sega oba4e mn 6te me e sram toi da me vidi gola #-o

vesi90
01-12-2008, 15:09
napravete go na tymno

jessicaaa
01-12-2008, 22:17
mm ne mislq 4e 6te e saglasen :neutral:

Spork
01-12-2008, 22:43
ммммм нз нз наистина си беше студеничко навън,но дали е заради това.... #-o а пък за пускането нз страх ме е адски мн от болката :(

е няма да умреш...до ся смърт от болката при секса аз не знам... :neutral:

01-12-2008, 23:23
ko da ti kaja problema e v nego ako se e izpraznil tolkova b1rzo ... poglejdala li si go ot taq glledna to4ka ot koqto ti stoi6 po na visoko ot nego ... gila si prekaleno dobra i toi ne e ustoil !!! :)

macka123
01-13-2008, 12:11
Е на тъмно е секси бреее.А ако наистина не иска на тъмно под завивките...няма да види много.Ако не иска завивки му кажи че ти е студено и гутоо.Ай успехчета мила :):):) И после да разкажеш :Д

jessicaaa
01-13-2008, 12:59
ahahah eee est 4e 6e razkaja ;) 6e vidim sega 6te iz4akam podhodq6ta situaciq i 6e mu kaja 4e iskam :) a pyk da vi kaja za sno6ti zna4i toq pat si4ko be6e 6+ natiskahme se pipahme se i si4ko be6e perf tai 4e ve4e ne se pritesnqvam :) sega kakto kazah samo 4akam podhodq6t moment :) 10x na vsi4ki za pomo6tta vi dosega :-) :-) :-)

pyfpaff
01-13-2008, 13:07
secret-girl ne te li e strah... i az sum na 15 toest pochti fevryari gi pravq i obeshtah na pr mi che kato stana 6te go napravim..oba4e ujasno mn me e strah i se pritesnqvam,no go iskam..poznavame se ot godina i vinagi sme imali edni takiva vzaimootnosheniq...ot ot 4-5 meseca xodim seriozno i miliq samo na svirki izdurja :D

jessicaaa
01-13-2008, 13:22
o0o00oh i pita6 ... adski me e strah i sram daje :D male ama ti i svirki li mu pravi6 brv po naprednala si ot mene :D q mi pi6i na li4en kak ti e skype da govorim tam :)

angel_hearth
01-21-2008, 04:04
bihi ti kazal kak i kade da go pipa6 no kell faida... mom4eto ne te obi4a prosto te jelaae sexualno i tova ako naistina "te obi4a" bi te iz4akul da stane6 gotova nezavisimo kolkoto i dalgo vreme e otneme...
za drugo ne se se6tam s edna ot bratov4edkite mi stana po4ti sa6totoo :-k :-k :-k :-k
ne sam mnogo siguren no 6tom ti e otklonqval rukata i qvno ne mu e haresvalo da go pipaa6 evno 4oveka mu se e iskalo dr osven natiskane gu6kane i celuvki...

sorry... :-o :-o :-o

ani4ka_bani4ka
01-21-2008, 05:55
amiiiiiiii az govorih s nego na taq tema za 1-iq pat i g/d se uspokoih za bolkata ama sega imam drug problem :D ne bqh se zamislqla sega oba4e mn 6te me e sram toi da me vidi gola #-o

и на мен първия път ми беше много гадно, че ще ме види гола, ама той се нави да го направим на тъмно и беше супер яко. ама иначе... ако наистина те обича, няма от какво да се притесняваш.
а за болката... може да боли, може да не боли, ама просто му кажи, че те е страх и да бъде нежен с теб. не се притеснявай да му кажеш, ако нещо не е наред, щото все пак това е ТВОЯТ първи път.

krem4et0
01-21-2008, 06:35
дано да не е прекалено късно, но ти не си готова за секс. по никакъв начин не трябва да правиш секс, след като имаш толкова много въпроси и приеснения. Личи си, че си незряла................не прави секс поне още 2-3 годинки за твое добро.

eu.hyricane
01-21-2008, 06:38
mi problemat ti e 4e si TOTALLY SAD i UNFUN.. ako nqkoq me bara za 4vora i go ma4ka i go masajira, i posle kaje "mi ne sym gotova da se 4ukame, sry", 6te q udarq s 4ehal po glavata..

vaniLL
01-21-2008, 07:31
mi problemat ti e 4e si TOTALLY SAD i UNFUN.. ako nqkoq me bara za 4vora i go ma4ka i go masajira, i posle kaje "mi ne sym gotova da se 4ukame, sry", 6te q udarq s 4ehal po glavata..

ama ne go li predpochitash pred nishto :wink: :neutral: :::

martoo
01-21-2008, 08:11
purvo moje da ne te boli :) 2-ro pusni mu za6to ne 6tom misli6 4e e perfectniq za teb, i za si4ki deto mislqt 4e na 15 e rano za sex :? tupo e da go kazvate

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-21-2008, 08:55
Или не си била достатъчно страстна или просто навънка е бил е**ти клинча

+1 :|

Electronic
01-21-2008, 11:43
Off mila kvo se 4udi6 tolkova purviq put si e mislil 4e 6e stane ne6to
i prosto 2riq put ne e iskal 6ot ti pak 6te6e da mu otkaje6 normalno e ...
po dobre mu pusni v skoro vreme .... (poslednoto e moi suvet )

Electronic
01-21-2008, 11:46

omg ne mn qsno 4e predpo4ita da nokaltira negodnicata det neznae kvo iska ..... :razz:

Rise_Against
01-21-2008, 11:49
ами какъв е смисълет да го пипаш там?! ще му стане,ще му се прииска,но ти няма да му пуснеш! това е доста гадничко..и аз бих ти отклонил ръката :?

vaniLL
01-21-2008, 11:49

omg ne mn qsno 4e predpo4ita da nokaltira negodnicata det neznae kvo iska ..... :razz:

abe vii myjete ne znaite kakvo iskate :-D
kato ti davat - zemai , kato te gonqt - bqgai :P :wink: :smt001

Electronic
01-21-2008, 12:09

abe vii myjete ne znaite kakvo iskate :-D
kato ti davat - zemai , kato te gonqt - bqgai :P :wink: :smt001
e neznam ama poove4eto anketi so4at 4e damite neznaete kakvo iskate :-P
do kolkoto do nas ... nie iskame Hrana i sex ! po dqvolite xD

ani4ka_bani4ka
01-21-2008, 19:48
e neznam ama poove4eto anketi so4at 4e damite neznaete kakvo iskate :-P
do kolkoto do nas ... nie iskame Hrana i sex ! po dqvolite xD

тва е тъпото... повечето от вас мислят ГЛАВНО за секс. как очакваш момичетата да знаят к'во искат, при положение, че момчетата мислят само за секс. момичетата започват да си мислят, че това е много важно нещо, затова и почват да се е*** на толкова ранна възраст.