View Full Version : Заряза ме. Искам да си я върна. Аз ли съм виновен ? :?
ne s1m si pomislql, 4e 6te mi se nalaga da se regvam tuka za pomo6t ama sa naloji. s gadjeto mi se skarahme, 6tot za 1vi p1t si pot1rsih ptavata.pro6taval s1m i mn p1ti, kogato se e gre6ala no sega kato si iskam pravata tq sk1sa.az samo iskam malko otm16tentenie ni6to pove4e.lo6o e 4e q obi4am i iskam da si q v1rna, no ne znam kak.eto kak bqha ne6tata, kogato i pro6tavah: tq prai6e vse ne6ta, koito ne mi sa haresvaha, nqkoi daje sa povtarqha.v1preki vsi4ko i davah 6ansove.sega otm16tenieto e slednoto prosto iskam da nabiq dvama ot klasa a tq haresva ediniq i mi kazva,4e nqma smis1l. prava li e :?. koi gre6i tq ili az? i trqqbva li da se opitvam da si q v1rna, kakto iskam da stane 8-[ 8-[ 8-[ ako sa interesuvate az s1m 10ti klas a te 8mi
Sweet__Dream
01-11-2008, 07:29
S boi ni6to ne se re6ava.Taka samo 6te i olekne6 v o4ite.Bori se za neq 6tom q obi4a6,no i pokaji,4e q obi4a6...Budi iskren..Uspeh.. :wink: :)
tzvety_falky
01-11-2008, 07:38
Боя при всички положения е глупава идея,пък и въпросните две момчета не са ти виновни за нищо!А относно момичето...пробвай да си я върнеш,но в крайна сметка,ако не се получат нещата...нито е първата,нито последната,живота не свършва с нея,тепърва ще има куп други момичета след нея!Айде успех ;)
Абе ти на колко си :shock:
За какво трябва да биеш хора, които нямат нищо общо със станалото между вас?Това са глупости...
Хубаво, потърсил си си правата, тя те е скъсала.Забрави я, най-добре гледай да общуваш по-малко с нея, защото нали имаш чувства.Явно така е свикнала, да става все нейното във вашата връзка.
ani4ka_bani4ka
01-11-2008, 08:01
оооо жие трябжа да сте някъде 8-9 клас нали?
то няма значение де.
това момиче ми напомня на най-добрата ми приятелка в 8-9 клас... която тогава просто сменяше мъжете като носни кърпички... използвайки ги.
според мен не е права да къса с теб, но тя просто е такава: или вървиш по нейната свирка или не вървиш вобще.
смяташ ли, че си заслужава. ясно че я обичаш, но за всяко нещо си има граници.
ако искаш да отмъщаваш пък... не смятам, че боят е добра идея. само ще доведе до нови проблеми и главоболия. по-добре измисли нещо по-оригинално, от което наистина да им стане гадно :evil:
natalitoo
01-11-2008, 12:56
ami zamisli se togava kolko e dyrjala na teb .. tq da si prai kot si iska i ti edin pyt da sgafi6 i tq da skysa s teb ....
Какво се разбира под "потърсих си правата"? Пренебрегвала ли те е или е постъпвала гадно спрямо теб?
sasha_90
01-11-2008, 16:23
Боя нищо не помага!И под "права" не означава,че имаш право да биеш нейни съученици.
Заеби - щом един път те е зарязала ще го направи и 2-ри път .. освен ако не направиш някаква огромна промяна и успееш да й покажеш
До тука чета няколко мнения че боя не помага, обаче в много случаи помага!! :-P Баце съветвам те да ги набиеш, нека че ги харесва поне ше си изкараш яда върху някой :wink: :smt006
това че те е зарязъла не означава че ти си виновен, просто или е писнало да е с теб (не сикам да те натъжавам), или просто е осетила че не се получава или е намерила друг, но не значава че ти си виновен, вината може да е на двамата
macka123
01-12-2008, 13:21
Тя харесва единия? В какъв смисъл???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Krem4eto
01-12-2008, 13:25
ne s1m si pomislql, 4e 6te mi se nalaga da se regvam tuka za pomo6t ama sa naloji. s gadjeto mi se skarahme, 6tot za 1vi p1t si pot1rsih ptavata.pro6taval s1m i mn p1ti, kogato se e gre6ala no sega kato si iskam pravata tq sk1sa.az samo iskam malko otm16tentenie ni6to pove4e.lo6o e 4e q obi4am i iskam da si q v1rna, no ne znam kak.eto kak bqha ne6tata, kogato i pro6tavah: tq prai6e vse ne6ta, koito ne mi sa haresvaha, nqkoi daje sa povtarqha.v1preki vsi4ko i davah 6ansove.sega otm16tenieto e slednoto prosto iskam da nabiq dvama ot klasa a tq haresva ediniq i mi kazva,4e nqma smis1l. prava li e :?. koi gre6i tq ili az? i trqqbva li da se opitvam da si q v1rna, kakto iskam da stane 8-[ 8-[ 8-[ ako sa interesuvate az s1m 10ti klas a te 8mi
Набий ги и после си я върни!Обясни и че е имало причина това е!Ако наистина те обича,ще се върне при тебе и няма да ти говори кой харесва!!!
УСПЕХ!!!
На тебе най-голямата ти грешка е че си решил да отмъщаваш. Просто след едно отмъщение няма да има място за отношенията ви. Пъкк и точно с бой съвсем никаде няма да стигнеш, ако искаш толкова да й отмъстиш по-скоро се дръж както тя се държи с тебе, покажи и колко е гадно държанието й...
А това че те оставя, заради това което смяташ да направиш.. прави си сам изводите колко е държала на тебе, явно за нея за важни всички други но не и ти...
Някой беше питал,но не му се отговори...
Кажи ся какво имаш в предвид под `потърсих си правата`?
mi po pot1rsih si pravata iskam da kaja 4e iska da gi nabiq i iskam da q pazq za6titavam si moeto