PDA

View Full Version : Подарък

mishletyyy
01-11-2008, 08:05
Значи тя е на 13 а аз на 17 .На 15 януари правим 1 месец и искам да я изненадам с Подарък.Моля ви за Съвет какво да и взема. :oops: 8-[

koman
01-11-2008, 10:17
кукла барби :-o

lIgLaAa
01-11-2008, 11:21
po dobre nqkoi parfum ako znai6 kakvo haresva razbira se :wink:

mishletyyy
01-11-2008, 16:33
po dobre nqkoi parfum ako znai6 kakvo haresva razbira se :wink:

Ok.Вазможно е и това да и Взема.

tuzaro
01-11-2008, 16:38
кукла барби :-oИ книжка за оцветяване :lol:

El`Clasico
01-11-2008, 18:01
Най-Добре дето викат колегите Кукла Барби и книжка за оцветяване и една къщичка за куклата :lol:
майтапа на страна най добре нещо оригинално парфюм ](*,)

nencuHka
01-11-2008, 18:10
Къща за барббииии .. като малка мн се радвах.. :lol:

gabi_94
01-11-2008, 18:14
ми, май нещо ви е голяма разликата, ама айде.. по темата, вземи и някакъв парфюм или голяма плюшена играчка, зависи де, какво харесва тя!

w0sh
01-11-2008, 18:28
Ми разликата не е голяма. В такъв смисъл,че моите родители също имат подобна разлика ама не се знаят от деца.

Та сигурно се чувстваш голям пич щом си забил 7-класничка. Браво брато браво.
Скъсай с нея от сега на мене 15 годишните са ми малки тез другите не ги знам.

Та понеже е дете и земи плюшена играчка. А понеже си и първия и вземи и букет и тя ще те помни до края на живота си.

kifla
01-11-2008, 18:36
Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят :oops: И какво кат съм попораснала вече за тях... :oops: :grin:

tuzaro
01-11-2008, 19:00
Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят :oops: И какво кат съм попораснала вече за тях... :oops: :grin: ми аз съм почти на 17 и ся за 1 януари ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам :oops:

ghostwisper
01-11-2008, 19:14
на месец мойто мило ми подари мечо пух,с който си спинкам нощем :oops: и за да не си помислите съвсем,че съм бебе на 16 съм :oops: и мисля,че много ще й хареса такъв подарък и ако добавиш цветя ще е направо незабравимо;) Или можеш да направиш някаква комбинация от малка плюшка и някаква гривничка (не е зад. да е сребърна има мн хубави модели с камъчета и нещица от дърво) + много готина картичка:) също така ми идва идеята за голямо сърце + някакъв много джиджав и як ключодържател или украска за телефона:) абе зависи какво обича тя :P

LaDy_DaQnA
01-11-2008, 19:28
Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят :oops: И какво кат съм попораснала вече за тях... :oops: :grin: ми аз съм почти на 17 и зя за 1 януаеи ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам :oops:

kyf e toq pravopis ot tebe zq qnuaei aha qsno py na mene prai6 zabelejki molq!

tuzaro
01-11-2008, 19:31
Плюшена играчка опредлено .Аз съм на 18 и ако някое момче ми подари това умирам..просто съпер много си ме кефят :oops: И какво кат съм попораснала вече за тях... :oops: :grin: ми аз съм почти на 17 и зя за 1 януаеи ми подарихи количка с дистанционно, да подчертая жълто порше и може да завива, много и се радвам :oops:

kyf e toq pravopis ot tebe zq qnuaei aha qsno py na mene prai6 zabelejki molq!Предай мойте полови поздрави на майка ти, като почнеш да пишеш на кирилица и да уважаваш България тогава ми се обади пак :lol: :lol:

bp1912fc
01-11-2008, 22:08
играчка плюшена най добре.Не ги слушай барбита марбита! Играчка и евентуално някое цвете като за 1ви месец толкова ;)

LizZz
01-11-2008, 23:59

kyf e toq pravopis ot tebe zq qnuaei aha qsno py na mene prai6 zabelejki molq!Предай мойте полови поздрави на майка ти, като почнеш да пишеш на кирилица и да уважаваш България тогава ми се обади пак :lol: :lol: 8-)

led_i_ogyn
01-12-2008, 01:07
Имат 4 години ралика,според мен е нормално.Таа по темата..Мисля, че ти трябва да я познаваш по-добре 1 година си с нея...Ама мисля,че парфюм или да кажем нещо сребърно (някаква висулка или верижка) ще свършат работа.

mishletyyy
01-12-2008, 13:31
Значи колебая се м/у Плюшена играчка и парфюм.Да ще има Цвете със Сигорност. Значи това че има разлика от 4 години не мисля че е Проблем Стига да има Чувството на Обич. Все пак Благодаря На Всички за препоръките. :smt006

sexy kiss
01-12-2008, 16:13
кукла барби :-oИ книжка за оцветяване :lol:

еее писна ми от ваще базици!!!
емиии вземи и нещо...напримерр бижуу в неин стил нз ти я познаваш по добре