View Full Version : Мнение
Абе момичета я кажете как е да го правиш с девствено момче...имам предвид вие вече да сте го правили, а той не...днес водихме такъф разговор с най-добрата ми фр ама нещо..тъй че я кажете й вие как мислите..дали е по добре,по яко или е доста зле :D
mimi_nz1990
01-11-2008, 19:13
kogato go pravi6 s devstven do nqkade e po priqtno za6toto e po vnimatelen i moje6 da go nau4i6 na nqkoi trikove koito na teb ti haresvat.drugoto koeto e toi ne misli samo za svoeto udovolstvie no i za tvoeto no vse pak drugo si e da si s po opiten mn zavisi ot samoto mom4e
Според мен мн зависи и от момчето.Ако не е някой спек,може и да е хубаво. :)
torresinho
01-11-2008, 19:48
Зависи и от момичето.
DevilWish
01-11-2008, 20:14
MHoro 3/\e ako cъдя по моя опит . . . :shock: Повече не бих го направила може би :neutral:
torresinho
01-11-2008, 20:22
Секси,ами кой може да предаде опит на един начианещ?Двама начинаещи не могат да си покажат някои трикове!
DevilWish
01-11-2008, 20:25
Секси,ами кой може да предаде опит на един начианещ?Двама начинаещи не могат да си покажат някои трикове!
Emi kvo da ti kaja ,mom4eto be6e tolkova navito ,а и беше 'големия плейбой' или поне като такъв се изявяваше . . . и изведнъж легна и повече не мръдна #-o Трябваше да правя всичко сякаш съм робот ,едно движенийце не направи . . . :-s Поне можеше да пробва . . . надявам се приятелката му да е още добре /нз още дали са заедно де/ ,защото след първият им път още се правиха тестове за бременност ,пиха се хапчета . . . Та мисълта ми е ,че . . . наистина зависи от момчето.Ама с този пост исках само да кажа на всички ,които се правят на големите ебачи ,че в повечето случаи са крЪгЛи НуЛи!! \:D/
torresinho
01-11-2008, 20:27
Я дай скайп :)
DevilWish
01-11-2008, 20:33
Я дай скайп :)
Nqmash problemi ama na li4no :)) I stiga sme praili offtopic v temata ,4e sled tyi 6e ni bият :РрРр
momchence_89
01-11-2008, 20:47
И двамата трябва да са подготвени \:D/
мда може би наистина има значение от момчето...
мерси за мненията :wink: :-)
krem4et0
01-12-2008, 16:47
И двамата трябва да са подготвени \:D/
А кой да ги подготви? за мен най-оптималния вариянт е или 2-ма опитни или двама дето хич нямат и опит. Така не стават излагации, няма ревове и обвинения в некъдърност. С девствен съм била, ама и аз бях такава, за тов и моето мнение няма да е достоверно!
amatorium
01-12-2008, 17:05
Ne ochakvai ot devstveno momche mnogo. Podgotvi se da vodish parada i da mu pokazvash kakvo da pravi. Ako momcheto ima jelanie, moje da poluchish edin dobur spomen. 8)
blueeyess-
01-12-2008, 17:48
Абе тва са глупости.... "Подготви се да му казваш какво да прави". И да е девствено момчето не е МАЛОУМНО! Имам такъв опит, бих казала ,че се представи много добре и след самия акт той ми каза че е бил девствен а аз дори и не повярвах. не си личеше ! Но тва че свърши бързо ме подтикна към тая мисъл... #-o
Абе тва са глупости.... "Подготви се да му казваш какво да прави". И да е девствено момчето не е МАЛОУМНО! Имам такъв опит, бих казала ,че се представи много добре и след самия акт той ми каза че е бил девствен а аз дори и не повярвах. не си личеше ! Но тва че свърши бързо ме подтикна към тая мисъл... #-o
съгласна съм че поне малко ще има някакъв опит..все пак момчетата само тва им се върти в главата..но тва че свършва много бързо не съм съгласна...бившето ми беше така...и то всеки път...
amatorium
01-12-2008, 17:54
Az kazvam kakvo da ochakva. Ne kakuv opit si imala. Drug e vuprosa, che ima takiva i koito si ostavat MALOUMNI i dosta sled sefteto. #-o
mackata90
01-13-2008, 06:49
MHoro 3/\e ako cъдя по моя опит . . . :shock: Повече не бих го направила може би :neutral:
+1
мене лично ме кефи щото аз "командвам парада" хихихи :grin: :-D :-D :grin: правила съм го повече от веднъж, яко е :) ;-)