Влез

View Full Version : Има ли любов има и болка

desert_eagle
01-12-2008, 00:34
не ми се иска да е така, иска ми се да е като по филмите - розовко и "заживяли щастливо", ама .. Днес или по скоро преди малко разбрах какво е да искаш да заплачеш а да не можеш - дали щото все пак си силен или защо нз. Да не изпадам в много окровения но приятелката ми която искаше да покани бивзшия си на рожденния ден и в последствие по някаква случайност все пак се отказа заради мен, тази вечер танцуваше с него блус в дискотеката докато си мислеше че съм духнал. . след като видях че танцуват си помислил да отида и да срина оня на земята от бой (както вече бях правил веднъж) ама после си казах че на сила хубост не става. Хванах си якенцето, изпих си водката и си заминах. След което получавам смс "ако не ме желаеш такава каквот съм, нз... трябваше да си разбрал че съм малко по-по странна" (беше пияна идваше от купон).
Естествено знам какво ще кажете - заеби я намери си друга. Вероятно така и ще направя, но ми е толкова трудно защото я обичам. И всичко това от човек който ти заявява че иска да бъде с теб и те обича.. Усещам как със всяка минута ставам все по "леден" което ме плаши. Все пак той е льохман, което ще рече че тя си пада под нивото, но..
Коментирайте наволя моля..

ivakavlad
01-12-2008, 00:41
моето мнение е че трябва да поговориш с нея по този въпрос и тогава прецени какво ще правиш дали ще и теглиш една или ще останете заедно

JiMiTo
01-12-2008, 00:54
за пореден път се убеждавам колко малоумни са жените. Заложено е просто в костите на една жена да е такава.

Приятел съжалявам, че така се е получило. Немога да те утеша сорка. И аз сам в едно такова акано положение, и не очаквам никои да ме разбере. Скоро може би мисля да тегла една майна на онова момиче или поне да я сложа на мястото й като и обясня каква е отстрани, но това ще го реша в движение. Живота е сложно нещо - надяваш се на едно, а то излиза друго... бегай мани... Продължавай да си живееш.

Едно малко съветче пробвай да бъдеш малко повече егоист от обикновенното. И имай по-голямо уважение към себе си....щото ако ти самия не се уважаваш.... неочаквай другите да го направят... еби им майката .... имаш много по-важна цел в живота - да го изживееш както трябва и да откриеш някакъв смисъл накрая. Ще има да се смееш след години на тая случка сигорен съм. Като се замисля и аз за мойте стари изпълнение преди време.... :D ,а бе и аз съм един ами нямам думи...

Сега ти е гадно сигорен съм.... но времето лекува, просто имай търпение. :)

п.п.
Всичко се връща ; )

kelcie
01-12-2008, 03:14
ами според мен ако има любов има и болка и това е реалност която искам да е лъжа но зажалост не е, този който най много обичаш може да те нарани по най жестокият начин а понякога може да те обича най много от всички други хора на света но все пак любовта е едно мн важно нещо за живота ни защото ако няма любов и няма хора които ни обичат защо тогава сме родени

gorska
01-12-2008, 06:40
Поговори с нея, попитай я дали още има чувства към бившия си, ако потвърди - мисля, че нямаш повече работа с нея. Но ако отрече я помоли за разумно обяснение защо иска да го кани на рд-то си и защо танцува с него. Изясни си всичко и не прибързвай!

koalka
01-12-2008, 06:43
По принцип да танцуваш с друг не виждам нищо лошо, НО не трябва да го прави, ако на теб ти е неприятно и още по-малко с бивш.Знаела е, че не искаш да идва на рождения й ден, но сега танцува с друг.Ясно е, че тя явно не изпитва същите чувства към теб.Написала е смс-а като оправдание, но да не мислиш за любимия човек, как той ще се почувства...
Опитай се да я забравиш, да не мислиш за нея и си намери наистина момиче, което ще оцени чувствата ти.

Presley
01-12-2008, 07:16
Преди да я эарежеш,поговори с нея.

MoHuTo
01-12-2008, 07:24
Ами според мен трябва да говориш с нея. Питай я обича ли те или не..ако отговора й е отрицателен - мисля, че знаеш какво да правиш :) , но ако е положителен, трябва да помислиш заслужава ли си да останеш с това момиче и заслужава ли си да търпиш, това което тя ти предлага.

bungle
01-12-2008, 07:29
Ти пък и прати СМС : " Или ще си с мен, или няма. Решавай"
Няма смисъл да те прави на глупак.
Пикла с пикла.

experiment_m
01-12-2008, 09:13
Няма нищо лошо в това че танцува с друг. Поне аз и гаджето ми не обръщаме голямо внимание на такива действия от страна на другия.
Лошото е ако в този танц тя влага повече от колкото трябва. Много е неприятно че е избрала именно бившия си приятел и то докато ти си там а най-вероятно и приятелите тил. Според мен тя не държи много на теб. И аз да видя нещо такова с гаджето ми най-вероятно ще побеснея и ще искам да го пребия тоя. Но момчето не е виновно че тя му дава шанс. Поговори с нея. Кажи и че това те наранява и като цяло и обясни так как те кара да се чувстваш. Ако тя не прояви разбиране...просто няма смисъл да се занимаваш с нея.
С този смс тя ти е казала доста ясно че иска да си прави каквото си иска и да си флиртува с който си пожелая. По добре вземи си я постегни малко преди да са се и нае.али.
Съчувствам ти и даже и на мен ми се дощя да го сдуша оня парцал дето ти подлива вода.

slun4evo
01-12-2008, 10:20
Да това наистина е проблем.Виж поговори с нея, попитай я дали тя те обича.Но ако каже, че те обича, то тогава ще трябва да я търпиш с всичките и недостатъци, нали това е любовта.Да познаваш достатъчно добре някой и въпреки това да го обичаш.Спокойно всеки греши, тя е допуснала грешка и се надяввам да се извини.Успех!

HardlyAwakened
01-12-2008, 11:58
Имали любов..има и блока.. :-# :-#

kifla
01-12-2008, 12:34
Наистина много гадно се е получило ,но все пак тя просто е танцувала с бифшия си нищо друго нали?Не мисля ,че само заради това трябва да прекратиш всякакви отношения с въпросното момиче .Защо просто не поговорите и да ти обясни защо все още се занимава с бифшия си като е с теб.Поне според мен това е най-добрия вариант и няма нужда да прибързваш с заключенията и късането ...но все пак ти си знаеш най-добре. :neutral:

desert_eagle
01-12-2008, 18:40
сутринта ми писа смс "че е смотана за дето постъпва така" и че ме обича, че не иска да усложнявам нещата, после ми писа още 3-4 смс да и отговоря нещо.. Знам че е така както казвам ама мисля да сложа край. Наистина уважавам себе си най-много, точно затова го правя..

flowerlina
01-12-2008, 19:07
В момента и изпитвам това на мой гръб.Всеки път като си помисля за него и очите ми се пълнят със сълзи и едва се въздържам да не заплача :-k Искам да не ме болеше толкова...

JiMiTo
01-12-2008, 19:08
сутринта ми писа смс "че е смотана за дето постъпва така" и че ме обича, че не иска да усложнявам нещата, после ми писа още 3-4 смс да и отговоря нещо.. Знам че е така както казвам ама мисля да сложа край. Наистина уважавам себе си най-много, точно затова го правя..

Човек със воля !!! Евала !!! Браво !!! Не позволяваи на другите да те потъпкват. Всичко си има граници дори и вселената : )