View Full Version : Секс по време на цикъл?
Вчера споделих на една моя приятелка, че по време на цикъла ми, тъй като трудно издържам без секс, все пак правим анален секс и свирки разбира се.
Това и се стори много много странно.
Исках да разбера дали има други като мен? Очаквам вашите мнения. :-P
princesa_viki
01-12-2008, 09:08
аз не бих правила докато съм в цикъл,защото риска от заразяване с някоя болест е много по-голям,а и си е гадно....
FairyNymph
01-12-2008, 09:11
еми аз съм го правила, когато съм била неразположена, ама малко боли по едно време и затова избягвам...
По принцип си права, но в случая говоря за анален секс. Прюс това с приятеля ми сме зяедно от 2 години и няма проблем \:D/
hahavteen
01-12-2008, 09:41
Analen sex po vreme na menstrycia ne sum pravila.Ina4e svirkite i vaginalnia sex si gi praktikyvame nezavisimo v koi dni ot cikula sum.
experiment_m
01-12-2008, 09:44
До този момент не съм попадал на гадже без болезнен мензис. И за това въобще не съм си и искал по това време. Чакам си :D
най-малкото гадно,на мен лично един пита като си извадих пениса и видях че е целия с кръв или там квото е червено и ми стана лошо,станах бял като платно за малко да припадна :oops:
най-малкото гадно,на мен лично един пита като си извадих пениса и видях че е целия с кръв или там квото е червено и ми стана лошо,станах бял като платно за малко да припадна :oops:
:-D горкият. Представям си. Особено ако в първия миг си си помислил, че е от теб. :grin:
Ооо аз лично никога не бих го правила по време на цикъл .. някак си гадно ми се стуваа пък и мен винаги ме боли :?
:-D горкият. Представям си. Особено ако в първия миг си си помислил, че е от теб. :grin:
не просто ме е страх много от кръв нещо като фобия :? :)
Принципно като ми дойде ставам най-разгонена. Хормони, какво да се прави :-| Правила съм го в такъв период, няма нищо по-специално, освен 4е има голяма възможност да изцапате 4аршафите.
къде е батко?
01-12-2008, 11:21
под душа, и нема проблеми :-$
mackata90
01-12-2008, 11:28
Цикъла ми е доста болезнен и не мога да си помисля да правя нещо! Но не оставам гаджео си на сухо! Духам му! :smt003
О не, първо е адски гнусно - всичко в кръв и второ е АДСКИ НЕХИГИЕНИЧНО.
Знаете че по време на менструация се отделя мръсна кръв и ако искаш да лепнеш някое възпаление на приятеля си - Go Ahead!!!!
И аз съм правила секс,в периода,в който съм неразположена.И то и вагинален и анален секс и не ме е боляло. :-P А и като съм неразположена най-много ми се иска :? Даже в началото като бях по-малка и неопитна приятелят ми свърши без да иска в мен,а аз бях в цикъл и не знаех дали има вероятност да забременея.. :roll: Ама после вече разбрах всичко де. :P
lili-ton
02-03-2016, 17:18
Като съм в цикъл и гаджето ми много иска секс и аз съм на такава вълна- под душа анален. Но никога при мензиса! Това е гадно, дори с презерватив!
Пълна гнусотия. Дори и мюсюлманите-фанатици не правят секс по време на цикъл.
Като съм неразположена най-силно ме удря хормона. Първият си анален секс правих когато бях в цикъл. Това отговаря на въпроса.
Analen sex po vreme na menstrycia ne sum pravila.Ina4e svirkite i vaginalnia sex si gi praktikyvame nezavisimo v koi dni ot cikula sum.
Не е ли гадно по време на менструация вагинален?
Не е ли гадно по време на менструация вагинален?
обича като я чукат да фърчи кръв навсякъде
baby_baby
02-08-2016, 13:41
Толкова ли не може да изчакате 5 дена?
Толкова ли не може да изчакате 5 дена?
Аз като съм в цикъл не чакаме и ме ебът
mincheto
02-08-2016, 14:05
Не го правя,защото не е хигиенично.
http://www.medicalvideos.org/videos/6075/can-you-have-sex-while-a-woman-is-having-her-period
Колко ретарди в тая тема.
Аз съм най-големия ретард
Fisherman
02-08-2016, 15:21
секс по време на кома?
Fisherman
02-08-2016, 15:21
секс по време на излизане извън орбита?