View Full Version : Какви цветя ?
Такаам значи канен съм тая вечер на купонче в 1 къща. Ще празнуват приятелката ми и нейна приятелка именните си дни и тъй като аз вече и подарих подаръка и ся се чудя дали да не и взема един голям букет. Дайте идей какъв ?
p.s Аа и за другото момиче трябва да взема някво цвете , нали ?
И за двете вземи по цвете / малко букетче. Нека е по равно. Все пак и двете имат един и същи празник. :) Поне аз като жена така си мисля.
Приятно изкарване довечера. ;)
И побързай с цветята, събота е, а става късно. Не се знае до колко бачкат магазините.
ъъъ проблема е там че приятелката ми мисли че другото момиче ме харесва иии супер много ревнува дори от най-малките жестове и затова мисля на моето момиче един голям букет а на другото някво цвете просто :-o незнам :? Правилно ли ще постъпя ?
Вземи и на двете по едно цвете- на гаджето червена роза ,а на другата някфо друго ,за да не ревнува толкова приятелката ти! :-|
дай им по една розичка и офертирай за 3ка :roll:
Вземи и на двете по едно цвете- на гаджето червена роза ,а на другата някфо друго ,за да не ревнува толкова приятелката ти! :-|
Може и така :)
така ще направя :wink:
така ще направя :wink:
Успех с гаджето! Дано не го разбере по някакъв по странен начин \:D/
благодаря на всички :smt006
Стига кисна в тоя форум върви за цветята 8-)
DivoTo_KoTe
01-12-2008, 15:22
Стига кисна в тоя форум върви за цветята 8-)
ахъ =D>
ей ся тръгвам де :P Филма почва в 19 :)
ей ся тръгвам де :P Филма почва в 19 :)
къш де :smt047 :smt016
кво да правя толкова рано на студа :-D
кво да правя толкова рано на студа :-D
Слагай скреж по китките :smt016
айде отивам :) някой мод да делне темата
взех 3 рози и 1 гербер :P харесаха ги :)
LitTlE_BeBsIiI
01-13-2008, 00:10
Олее моя фр на годишнината ни ме изненада със огромен и страшно красив букет ;) Но няма нужда да и вземаш чак толкова скъп букет де.Купи и 3 червени рози примерно ...мн е яко :)
LitTlE_BeBsIiI
01-13-2008, 00:12
взех 3 рози и 1 гербер :P харесаха ги :)
Чак сега го прочетох това...ее виж и аз ти дадох същото предложение без да съм ти прочела мнението :)