Влез

View Full Version : Какво да правя За да не се излижим :(

MonzOOO
01-12-2008, 19:15
Значи аз съм нов тук и само чета до сега и много ми хареса :) И така Значи на 16 съм (момче) не съм девствен правил съм го веднъж (пияна глава с по голяма не помня почти нищо)... Сега имам нова приятелка от известно време обичаме се казваме си го и скоро ще ... Тя е девствена. Но аз не се чувствам много компетентен и ме е страх да не се изложа и да остане разочерована :( Искам да е специално за нея а не да съм пияни и нищо да не помним и да и е кофти... Кажете как точно да стане работата. Чета аз доста темични но нека и тука да дадете малко помощ. Видях че с думи сичко става (ем тя се дърпаше аз я оспокоявам казвам и че сичко ще е супер омайвам я и вече зе тя да бърза). Кажете как да не се изложа (да свърши след 5 мин :( ). Дайте идеи моля сичко ще ми е полезно и моля без гаври :) Мерси на всички предварително и форума е мн як :-$

PLuScHeTo
01-12-2008, 19:22
ооо милия :) единственото което ще кажа е, че трябва да бъдеш много внимателен.. все пак на нея ще и е за първи път и да я възбудиш мн добре успех ;)

MonzOOO
01-12-2008, 19:35
Ясно че ще съм мн внимателен мн си я обичам :) Ама ме е страх за нея много ли ще я боли тя е малко срамежливка не иска по необичайните неща... Как да я повъзбудя повечко :( Моля Ви дайте малко по подробно вярно е че бързам не чакам и другите но сам с мокрите парцали на главата

ka71nka
01-12-2008, 19:42
Пробвай първо с малко любовна игра(цлеувки,галене,нежни думи),за да я отпуснеш и ако усетите че сте готови....действайте :-D

my_pulsar
01-12-2008, 19:53
Sladuri... Samo ako uto4ni6 kvo trqq da zna4i 4e tq ne iska po obi4ainite na4ini, dobre 6te bude. Ama ina4e dr sa pravi- postarai se pove4e predi da stignete do sexa- mnoooogo lubovna igra i spokoistvie ot tvoq strana, za da se 4uvstva sigurna i tq. Dr si ot tebe i vas. :wink: A da! Uspeh!

tedinci_
01-12-2008, 19:54
Така,според мен трябва да й кажеш това,което каза на нас!!!
Трябва да знае,че може да ти има доверие
Трябва да знае,че дори и да не си мн опитен ,ще направиш
всичко,за да се почувства тя добре...а в случай,че се изложиш
ако тя знае тези неща поне няма да се чувстваш толкова нелепо
ох,желая ти успех!!!! \:D/

MonzOOO
01-12-2008, 20:04
my_pulsar: Под необичайни неща имам напредвид че отначало като посегнех да я хвана за душето или гърдите ми хвърляше учудващ поглед сякаш "къф си ти само аз може да се барам" :( .
А иначе за другото, темата с разговорите сме я минали вече казвам и как сичко ще е наред как ще се постарая да не я боли , колко ще съм внимателен и т.н. Но се пак на мен ще ми е 2 пат и ме притеснява аз да не се изложа и да я оставя разочарована :( Много ще ми е кофти ако не я направя щастлива и ако това се превърне в (абе тои ма опраи едвам едвам еле беше и по притеснен от мен че чак никакво удоволствие немаше) Еле мн се притеснявам :( И аз първия пат ми казаха че едвам за 10 мин сме станали работата и то щот докато стигнем до спалнята и са варнем и там едвам 2 минутки :( Ако и сега е така е не ще се побъркам :cry:

kifla
01-12-2008, 20:16
Най-важното за първия път е да си повече от внимателен и да я предразположиш така ,че и тя самата да почувства че иска да го направите :-|

MonzOOO
01-12-2008, 20:25
Най-важното за първия път е да си повече от внимателен и да я предразположиш така ,че и тя самата да почувства че иска да го направите :-| Дайте малко примерчета вече зех да се чувствам девственик м@м.а му :(

pitan4icata
01-12-2008, 20:28
badi realist ako 6te fakir da si, mn se samnqvam momi4eto da si umre ot kef ,v nai doriq slu4ai nqma da umre ot bolka ;)
a ina4e saveta mi e : kato za na4alo si otdeleto mn svobodno vreme i spokino mqsto kadeto da ne se pritesnqvate 4e nqkoi 6te vi smuti... postarai se da si pone malko romanti4en,izklu4itelno nejen i e predrazpoloji da ti kaje ako ima ne6to,da ne se pritesnqva da te pita.., kakto i ti neq, opsipvai e s komplimenti za da ne se pritesnqva dali izglejda dobre ili ne gola.. i taka ...awe vob6te tva si iziskva mn doverie i tarpenie edin kam drug...
ne pribarzvaite kat se sable4ete i edva li ne da se po4nete otdelete si vreme pod zavivkite napalno goli malko ot malko da opoznaete telata si.. i badi siguren 4e tq go iska v momenta predi sa6testvenata 4ast;)
az li4no s pr mi sedmici nared sme si go govorili koi kak si go predtsavq kakvo o4akva kak iska da se slu4at ne6tata i smeq da kaja 4e si be6e kolkoto i stano tokova i valnuva6to i 6to gode priqtno izjivqvane :)
USPEH i samo hubavi izjivqvaniq ti pojelavam :)

Spork
01-12-2008, 20:29
Любовната игра е също толкова важна ,колкото и самия секс.Трябва да я предразположиш...шото ако напрао се налегнете може да не и е толкова яко...пък и ако е по романтичнаа натура любовната игра е изключително важна!И все пак не забравяй да я попиташ как си представя първият път,тва-онова..и к'вото можеш да направиш -да го направиш...И не на последно място не спирай да я питаш как е,шото все пак не стаа само да я боцкаш и who cares... :? и ако я заболи нещо,нали трябва да знаеш и да е под контрол всичко...Все пак правил си го веднъж доло горе знаеш какво да правиш...

айде успех...да кажеш как е минало после ;р :P

MonzOOO
01-12-2008, 21:07
Ох не знам вече... Първо че искам да намерим подходящото място (нито уу нас не става нито у тях... ) Така че първо ще намерим някой подходящо местенце или евентуално да сам сигорен че наще нема да се прибират и :P Та аз нямаше да сам толкова шашнат ако не бях говорил с приятелите и те ме сасипаха (приятели...) Та много мерси за идеята да поговоря с нея как си го представя и да се опитам малко така... :( Но пак ми е мн притеснено прекалено я обичам за да я разочаровам то ми е ясно че нема да и е чак кеф ама пак поне да не се усерем .... :( Чакам още много идейки и като стане задължително ще пиша :) (ох дано не е чак толкова скоро) Идеикиииии чакаме :)

SMoKe_BoY
01-12-2008, 21:10
Брато така кат чета имам чуството че ти си по притеснен от нея щом тя е готова тя би трябвало да е запозната с това че квото и да прайш най вероятно ще я боли ... просто няма повече идеи опитваш се да я възбудиш на максимум и тва е.

lithium4e
01-12-2008, 21:18
ако успееш да я възбудиш повече ще и спестиш много болка..постарай се

MonzOOO
01-12-2008, 21:39
М добре то ясно ама и там не съм много в час... Дайте някоя темичка как да я възбудя добре едно др моля ви не мога да заспа от притеснение... :?

MonzOOO
01-12-2008, 22:18
Аааа Щях да Ви питам ама забравих :) Та тя има адски много гъдел (навсякаде и много) Какво правим аз само през дрехите я обарвам и тя ох гъдел ме е апак да не стане гафа пак :(

natalitoo
01-12-2008, 22:27
и аз съм на мнение че колкото повече е възбудена толкова по малко ще я боли .. успех с мацката :wink: :wink: :wink:

Mirelchetoo14
01-12-2008, 23:02
Аааа Щях да Ви питам ама забравих :) Та тя има адски много гъдел (навсякаде и много) Какво правим аз само през дрехите я обарвам и тя ох гъдел ме е апак да не стане гафа пак :(

Ооо и аз имам доста гъдел.Но номера е просто да не пипаш чак толкова леко и повърхностно,все едно с перце,на мен лично си ми харесва една устремена ръка да си пипне както си трябва....плътно(не грубо!!!) :D

suunlight
01-12-2008, 23:32
Ох не знам вече... Първо че искам да намерим подходящото място (нито уу нас не става нито у тях... ) Така че първо ще намерим някой подходящо местенце или евентуално да сам сигорен че наще нема да се прибират и :P Та аз нямаше да сам толкова шашнат ако не бях говорил с приятелите и те ме сасипаха (приятели...) Та много мерси за идеята да поговоря с нея как си го представя и да се опитам малко така... :( Но пак ми е мн притеснено прекалено я обичам за да я разочаровам то ми е ясно че нема да и е чак кеф ама пак поне да не се усерем .... :( Чакам още много идейки и като стане задължително ще пиша :) (ох дано не е чак толкова скоро) Идеикиииии чакаме :)

ПРекалено я обичаш .. така значи и , ако и тя те обича колкото ти нея ! .. и ако се притеснява колкото тебе .. Да значи и тя те обича .. от там следва, че просто не трябва да се притесняваш .. отношенията и чувствата праят всичко .. ако тя усети тея неща .. тая любов .. това желание да я направиш щастлива .. тя ще се почувства щастлива .. и ще бъде по-лесно и за двамата .. бъдете себе си .. бъдете заедно .. нека всичко идва от сърцето .. всяка една целувка .. ласка .. и тя така ще се отпусне, че няма да усети нищо .. толкова много колкото .. това, че ти се грижеш за нея .. , а когато видищ че тя се чувтсва супер .. и на тебе ще ти стане лекоо ..

russianmafiaboss
01-13-2008, 00:49
пич
просто отидете в къщи , легнете на легло и се целувайте бе!
целувай я по врата, по корема, под гърдите, и я гали с ръцете ти , стискай я лекичко малко под китките и
и се движи сякаш в такт.. малко нагоре малко надолу
това е
ай успех

mackata90
01-13-2008, 06:34
Тряяда и покажеш от всичко по малко- да я :-) по цялото тяло, да я галиш с ръка по клитора, да я лижиш, да и говариш възбуждащо и тя тряя да се възбуди на маск и даже няя и да я боли мн! Няя да се притесняваш! и тряя да бъдеш уверен в себе си!

sexy&slowly
01-13-2008, 06:37
Ами може и да я боли,но ако я възбудиш много няма да има голям проблем!а може и да не я боли... зависи...
Може от първия път да не изпита удоволствие,но е нормално!
Започни да я целуваш нежно,палаво,нека види как я искаш... целувай я на местата,които обича... за да я възбудиш повече може да я лижеш (това със сигурност ще помогне повече),поиграй си с пръсти,преди да и го вкараш...нека не се чувства притисната (:

HardlyAwakened
01-13-2008, 10:00
SEx SeX На Ex :grin:

wasntme_
01-13-2008, 10:17
izliji q :P 8-) emi tei de... nali uj mnogo 6te q vazbujda6....

Drebs
01-13-2008, 10:46
Малко грубо,но баща ти като е правил секс за първи път е нямало форуми нали? Щом се обичате какъв е проблема? И при положение,че сте говорили за това. Просто опитай. Първия път няма да е такъв,какъвто си го представяш,но след няколко полови контакта нещата ще се поошлайфат според мен.

macka123
01-13-2008, 11:06
Личи си , че наистина мн я обичаш. :) За мен няма по въбуждащо нещо от лизането!!! А относно гъдела , аз примерно , също имам страшно много гъдел почти навсякъде!!!Но като се възбудя изчезва...остава само по ходилата , но там е ужасно много.Няма значение де.Но така , от мойте наблюдения , мисля , че при възбудата гъдела изчезва.

MonzOOO
01-13-2008, 12:05
Ох наистина мн я обичам и простооо... Викате лизане ама не знам на нея дали ще и хареса :? Просто тя ми е много специална сичко с нея се случва като по вода и ако сега работата се усере да не би да не иска пак... И изобщо много по лесно щеше да ми е ако и аз бях девствен да не се притеснявам чак толкова (дори и да каже нещо тогава щеше да е друго...) Чета аз чета теми и километри писано но не знам... Хубаво щеше да ми е и тя да имаше интернет да и бях дал тука да попрочете наистина някои теми много успокояват...

MonzOOO
01-13-2008, 21:24
До тук ли се изчерпахте аз се повече се шашкам леле :-s

Philosopher
01-14-2008, 06:53
Спокойно пич, няма какво толкова да му се шашкаш! Важното е да си спокоен, чувствен, внимателен... пък другото идва в последствие. И недей да тръгваш с нагласата, че ще разочароваш момичето, защото това е много малко вероятно ;) Успех!

HardlyAwakened
01-14-2008, 07:33
Излижим ... какво си помислих божке...

bequick
01-14-2008, 07:36
Първо създай романтична атмосфера - притъмнена среда, малко ароматни свещи, гледай да е топличко, едно малко шоколадче. Не бързай веднага да я събличаш. Започни първо ти, а нейните дрехи ги сваляй игриво. Тя трябва да разбере, че не искаш да й се нахвърлиш, да свършиш и да легнеш да спиш. Целувай я много по тялото, по гърдите, по коремчето. Целувай я отвътрешната страна на краката, но недей да се увличаш :) Гледай да си докоснат до нея винаги. Топлината на тялото ти ще я успокоява. Говори и нежно и спокойно. Ако ти хаесва някоя част от тялото й докато я целуваш казвай й го. Ако я обичаш това няма да ти проблем.
Това е за възбуждането :)

За самият акт не съм много компетентен - никога не съм правил секс с девствено момиче .. ех. Но винаги помага и двамата да сте много възбудени. Иначе това, че ще свършиш за 5 минути да не те притеснява. В моменти на силна възбуда аз съм свършвал и на второто вкарване :) С времето и практиката и с обиграването с даденият партньор ще си по-добър и по-добър.

Успех!

pitan4icata
01-14-2008, 07:39
bydi uveren v sebe si i v tova koeto pravi6..za6toto ako useti kolko si pritesnen i tq 6te pritesnena...a ne trqbva i se pak smqtam 4e 6tom ima lubov...vsi4ko 6te e nared ;-)

aa da e zabravi6 da kaje6 posle kak e minalo ;)

devisil
01-14-2008, 10:05
Така... Значи от позицията на жена мога да ти кажа следното :
1) Не бързай. Действай така, все едно разполагаш с цялото време на света.
Бъди бавен, остави я да свикне с всяка една твоя ласка.
2) говорете си. Трябва да я предразположиш и да й вдъхнеш доверие, че ще си много внимателен с нея. Не пристъпвай направо към събличането. Може да си гризнете нещо докато си гукате, или да пийнете нещо преди прелюдията, без разбира се да прекалявате с алкохола. Виното създава атмосфера. Но трябва да се увериш, че никой няма да ви притесни в разстояние на няколко часа поне.

Идея: Пробвайте бяло сухо вино с резени ананас /продават ги във всеки супермаркет/. Създай задушевна атмосфера / например свали завивките от леглото и ги разхвърли по пода, хвърли няколко възглавници....
Нещо много важно – обсипвай я с малки романтични целувки / по пръстите на ръцете, вътрешната страна на китката, клепачите – всичко това е много нежно и вдъхва сигурност/, милвай я леко по косата или гърба. И не забравяй да си говорите – всичко това ще я отпусне и тя ще се успокои.
Гушкай я /вземи я в прегръдките си изотзад, сключвайки ръце около кръста й/ и й говори нежно на ухото, целувай я. Тази поза е много удобна за нежни ласки. Не бъди настоятелен. Наслаждавайте се на всеки един миг, на всяко едно докосване.
Ще видиш, че постепенно ще преминете към бавно и нежно разсъбличане. Не бързай. Остави я сама да свали част от дрехите си – това е сигнал, че и тя го желае. Ако ли не го направи – продължавай да я милваш и да й говориш, опитай внимателно да свалиш нещо от нея. Ако тя не се дърпа и ти позволи – имаш зелена светлина да продължиш, но внимавай – не бързай. Събличай я така, все едно сваляш нещо адски крехко и всеки момент ще го скъсаш.Бъди бавен. Жените имат нужда от това – да свикнат с докосването и разголването. И постоянно я обсипвай с нежни целувки – тя ще знае, че няма а я нараниш.
Когато се разсъблечете, тогава тя е най-уязвима. Казвай й колко е прекрасна, как всяка една извивка от тялото й е толкова перфектна, че не можеш да си представиш нещо – по-красиво и съвършено от нея. Милвай я нежно и бавно по ръцете и бедрата, целувай я по слепоочията – това са все неща, които наново ще я отпуснат след обзелото я поървоначално притеснение от новата близост. Говори й тихо.
Обсипвай с цеувки раменете й, ръцете и, целувай пръстите й – никога не пристъпвай директно към ерогенните й зони – дай й време да свикне с теб и с ласките ти. Гали я нежно и много бавно, притискай я към себе си, прегръщай я. Тя може сама да вземе ръката ти и да я насочи натам, накъдето иска. Но е много важно по този начин да успееш да й вдъхнеш доверие.
Гали я на всички места, които не са толкова ерогенни – избягвай директния допир с гърдите или гениталийте й – чудесен начин да я накараш да настръхне е да вземеш парче сатенена лента / продават ги във всички шивашки магазини/ и докато тя лежи в скута ти, да я галиш с него по цялото тяло, описвайки различни фиргури. Повярвай ми, този недиректен контакт с всяка една част от тялото й ще я накара да вибрира от желание. Това е една доста интензивна, но нежна стимулация.
След това можеш да започнеш да я милваш с длани, изследвайки тялото й, но пак повтарям – бъди нежен и внимателен и много, много бавен. Тялото на жената се отпуска от нежното галене и лизане на тези места, които в последствие ще бъдат обект на мъжката страст.
Жените много обичат френските ласки. Това е страхотния начин да я подготвиш за себе си. Но не пристъпвай директно към нея по този начин – отново трябват много ласки и целувки, като постепенно се приближаваш към най-силната й ерогенна зона. Езикът ти трябва да е много нежен и влажен. Не пристъпвай директно към клитора й. Дай й време да се наслади на нежното хлъзгаво изследване на езика ти. След това отново пристъпи към нея. Попитай я нещо от сорта „Искаш ли ме, ...../дай й някакво определение – напр. Много нежно звучи ‘мило мое’ или ‘красива моя’/ И ако получиш положителен отговор, я вземи. Но нежно. И много бавно. Ако ти каже, че я боли, спри за момент, дай й време да свикне с усещането. Не бъди настоятелен. Милвай я през цялото време и я прегръщай. Целувай я. Тя трябва да знае, че няма да я нараниш. Повтаряй й го. Шепни й нежни думи на ухото.
Повярвай ми, ако и двамата си дадете достатъчно време, всичко ще се случи много хубаво. И ще е приятно и за двама ви.
Хайде, успех, и без паника.
И не забравяй да ползваш презерватив и най-важното – да знаеш как правилно да го поставиш.

Пиши после как е минало, ок? ;)

emviii
01-14-2008, 11:04
kvo se spichash be spokoino ;] parvo trqbva da i govorish dokato ste v legloto ;) celuvaite se dosta vreme pouskai i race no nejno... gali q po garba :) tova adski vazbujda pomoli q da si svali bluzata :P zashtoto ti prechi ili nqkakvi takiva nameci ;] dankite i taka ... kogato ostane po prashki parvo samo q gali prez prashkite ti shte vidish che shte q e sram i kogato veche si stane normalna ipusni raka pod tqh :) dori i da e stresirana shte i haresa gali q nejno ;) posle s edno prasche i nai mnogo dve ne e neobhodimo 4 ;) pri dve veche e dostata4no :) ako ne q e sram kogato q celuvash po korema i nadolo znachi blizni q tuk tam no po nejno :) zasmuchi leko no ne mnogo da ne q zaboli sled kato e dostatachno ovlajnena ti shte razberesh tova :) mojesh da zapochnesh :) karai bavno no ne chak do tam che da ti spadne :| posle zabarzai povechko gledai da ne svarshish za 5 min de :) ili ako shte e barzo gledai da ima dopulnitelna stimulaciq kato klitora ;)

P.S izvinete za pravopisnite greshki \:D/

borislove
01-14-2008, 14:47
Гледам че хората са ти казали кое как става, но да кажа малко за техническата част :)

Първо влез много малко, около сантиметър и се движи само толкова, много бавно. После почвай да влизаш още малко, пак много бавно, сантиметър по сантиметър, докато влезе целия. Като влезе, движиш напред назад, но много малко, около сантиметър. Така кефа ще бъде повече за нея, ти може и почти нищо да не усещаш :) Ако не свърши за 5-10 минути (не е голям шанса), не се занимавай повече :) Почни да го вадиш и вкарваш повече и си свърши, но гледай да не я заболи. С две думи, не бъди егоист :)

ПП: Като си чета поста, май стана голяма простотия, ама какво да се прави, такива са нещата :D

MonzOOO
01-14-2008, 16:08
За сега много ми помогнахте :) Скоро имам рожден ден и май тогава ще става каквото ще става :) Мерси на всички и продължавайте със съветите (чета всичко по три пути и много ми помага). След случката ще пиша обезателно :P Хайде пак мерси и давайте още :)