- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя За да не се излижим :(
Значи аз съм нов тук и само чета до сега и много ми харесаИ така Значи на 16 съм (момче) не съм девствен правил съм го веднъж (пияна глава с по голяма не помня почти нищо)... Сега имам нова приятелка от известно време обичаме се казваме си го и скоро ще ... Тя е девствена. Но аз не се чувствам много компетентен и ме е страх да не се изложа и да остане разочерована
Искам да е специално за нея а не да съм пияни и нищо да не помним и да и е кофти... Кажете как точно да стане работата. Чета аз доста темични но нека и тука да дадете малко помощ. Видях че с думи сичко става (ем тя се дърпаше аз я оспокоявам казвам и че сичко ще е супер омайвам я и вече зе тя да бърза). Кажете как да не се изложа (да свърши след 5 мин
). Дайте идеи моля сичко ще ми е полезно и моля без гаври
Мерси на всички предварително и форума е мн як
![]()
ооо милияединственото което ще кажа е, че трябва да бъдеш много внимателен.. все пак на нея ще и е за първи път и да я възбудиш мн добре успех
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ясно че ще съм мн внимателен мн си я обичамАма ме е страх за нея много ли ще я боли тя е малко срамежливка не иска по необичайните неща... Как да я повъзбудя повечко
Моля Ви дайте малко по подробно вярно е че бързам не чакам и другите но сам с мокрите парцали на главата
Пробвай първо с малко любовна игра(цлеувки,галене,нежни думи),за да я отпуснеш и ако усетите че сте готови....действайте![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Sladuri... Samo ako uto4ni6 kvo trqq da zna4i 4e tq ne iska po obi4ainite na4ini, dobre 6te bude. Ama ina4e dr sa pravi- postarai se pove4e predi da stignete do sexa- mnoooogo lubovna igra i spokoistvie ot tvoq strana, za da se 4uvstva sigurna i tq. Dr si ot tebe i vas.A da! Uspeh!
It`s all in the details! ")
Така,според мен трябва да й кажеш това,което каза на нас!!!
Трябва да знае,че може да ти има доверие
Трябва да знае,че дори и да не си мн опитен ,ще направиш
всичко,за да се почувства тя добре...а в случай,че се изложиш
ако тя знае тези неща поне няма да се чувстваш толкова нелепо
ох,желая ти успех!!!! \/
my_pulsar: Под необичайни неща имам напредвид че отначало като посегнех да я хвана за душето или гърдите ми хвърляше учудващ поглед сякаш "къф си ти само аз може да се барам".
А иначе за другото, темата с разговорите сме я минали вече казвам и как сичко ще е наред как ще се постарая да не я боли , колко ще съм внимателен и т.н. Но се пак на мен ще ми е 2 пат и ме притеснява аз да не се изложа и да я оставя разочарованаМного ще ми е кофти ако не я направя щастлива и ако това се превърне в (абе тои ма опраи едвам едвам еле беше и по притеснен от мен че чак никакво удоволствие немаше) Еле мн се притеснявам
И аз първия пат ми казаха че едвам за 10 мин сме станали работата и то щот докато стигнем до спалнята и са варнем и там едвам 2 минутки
Ако и сега е така е не ще се побъркам
![]()
Най-важното за първия път е да си повече от внимателен и да я предразположиш така ,че и тя самата да почувства че иска да го направите![]()
Дайте малко примерчета вече зех да се чувствам девственик м@м.а муПървоначално написано от kifla
![]()
badi realist ako 6te fakir da si, mn se samnqvam momi4eto da si umre ot kef ,v nai doriq slu4ai nqma da umre ot bolka
a ina4e saveta mi e : kato za na4alo si otdeleto mn svobodno vreme i spokino mqsto kadeto da ne se pritesnqvate 4e nqkoi 6te vi smuti... postarai se da si pone malko romanti4en,izklu4itelno nejen i e predrazpoloji da ti kaje ako ima ne6to,da ne se pritesnqva da te pita.., kakto i ti neq, opsipvai e s komplimenti za da ne se pritesnqva dali izglejda dobre ili ne gola.. i taka ...awe vob6te tva si iziskva mn doverie i tarpenie edin kam drug...
ne pribarzvaite kat se sable4ete i edva li ne da se po4nete otdelete si vreme pod zavivkite napalno goli malko ot malko da opoznaete telata si.. i badi siguren 4e tq go iska v momenta predi sa6testvenata 4ast
az li4no s pr mi sedmici nared sme si go govorili koi kak si go predtsavq kakvo o4akva kak iska da se slu4at ne6tata i smeq da kaja 4e si be6e kolkoto i stano tokova i valnuva6to i 6to gode priqtno izjivqvane
USPEH i samo hubavi izjivqvaniq ti pojelavam![]()
Любовната игра е също толкова важна ,колкото и самия секс.Трябва да я предразположиш...шото ако напрао се налегнете може да не и е толкова яко...пък и ако е по романтичнаа натура любовната игра е изключително важна!И все пак не забравяй да я попиташ как си представя първият път,тва-онова..и к'вото можеш да направиш -да го направиш...И не на последно място не спирай да я питаш как е,шото все пак не стаа само да я боцкаш и who cares...и ако я заболи нещо,нали трябва да знаеш и да е под контрол всичко...Все пак правил си го веднъж доло горе знаеш какво да правиш...
айде успех...да кажеш как е минало после ;р :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ох не знам вече... Първо че искам да намерим подходящото място (нито уу нас не става нито у тях... ) Така че първо ще намерим някой подходящо местенце или евентуално да сам сигорен че наще нема да се прибират и :P Та аз нямаше да сам толкова шашнат ако не бях говорил с приятелите и те ме сасипаха (приятели...) Та много мерси за идеята да поговоря с нея как си го представя и да се опитам малко така...Но пак ми е мн притеснено прекалено я обичам за да я разочаровам то ми е ясно че нема да и е чак кеф ама пак поне да не се усерем ....
Чакам още много идейки и като стане задължително ще пиша
(ох дано не е чак толкова скоро) Идеикиииии чакаме
![]()
Брато така кат чета имам чуството че ти си по притеснен от нея щом тя е готова тя би трябвало да е запозната с това че квото и да прайш най вероятно ще я боли ... просто няма повече идеи опитваш се да я възбудиш на максимум и тва е.
ако успееш да я възбудиш повече ще и спестиш много болка..постарай се
М добре то ясно ама и там не съм много в час... Дайте някоя темичка как да я възбудя добре едно др моля ви не мога да заспа от притеснение...![]()
Аааа Щях да Ви питам ама забравихТа тя има адски много гъдел (навсякаде и много) Какво правим аз само през дрехите я обарвам и тя ох гъдел ме е апак да не стане гафа пак
![]()
и аз съм на мнение че колкото повече е възбудена толкова по малко ще я боли .. успех с мацката![]()
![]()
![]()
Ооо и аз имам доста гъдел.Но номера е просто да не пипаш чак толкова леко и повърхностно,все едно с перце,на мен лично си ми харесва една устремена ръка да си пипне както си трябва....плътно(не грубо!!!)Първоначално написано от MonzOOO
![]()
ПРекалено я обичаш .. така значи и , ако и тя те обича колкото ти нея ! .. и ако се притеснява колкото тебе .. Да значи и тя те обича .. от там следва, че просто не трябва да се притесняваш .. отношенията и чувствата праят всичко .. ако тя усети тея неща .. тая любов .. това желание да я направиш щастлива .. тя ще се почувства щастлива .. и ще бъде по-лесно и за двамата .. бъдете себе си .. бъдете заедно .. нека всичко идва от сърцето .. всяка една целувка .. ласка .. и тя така ще се отпусне, че няма да усети нищо .. толкова много колкото .. това, че ти се грижеш за нея .. , а когато видищ че тя се чувтсва супер .. и на тебе ще ти стане лекоо ..Първоначално написано от MonzOOO
пич
просто отидете в къщи , легнете на легло и се целувайте бе!
целувай я по врата, по корема, под гърдите, и я гали с ръцете ти , стискай я лекичко малко под китките и
и се движи сякаш в такт.. малко нагоре малко надолу
това е
ай успех
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Тряяда и покажеш от всичко по малко- да япо цялото тяло, да я галиш с ръка по клитора, да я лижиш, да и говариш възбуждащо и тя тряя да се възбуди на маск и даже няя и да я боли мн! Няя да се притесняваш! и тряя да бъдеш уверен в себе си!
Ами може и да я боли,но ако я възбудиш много няма да има голям проблем!а може и да не я боли... зависи...
Може от първия път да не изпита удоволствие,но е нормално!
Започни да я целуваш нежно,палаво,нека види как я искаш... целувай я на местата,които обича... за да я възбудиш повече може да я лижеш (това със сигурност ще помогне повече),поиграй си с пръсти,преди да и го вкараш...нека не се чувства притисната (:
izliji q :Pemi tei de... nali uj mnogo 6te q vazbujda6....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Малко грубо,но баща ти като е правил секс за първи път е нямало форуми нали? Щом се обичате какъв е проблема? И при положение,че сте говорили за това. Просто опитай. Първия път няма да е такъв,какъвто си го представяш,но след няколко полови контакта нещата ще се поошлайфат според мен.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!