View Full Version : срамежливост
lookatme
01-12-2008, 19:24
...94350.............
marmalad4e
01-12-2008, 19:28
ми бих ти предложила да не го преследваш и да не търсиш повод да говорите а остави ако иска той да те заговори..така поне ще си сигурна 4е иска да общува с теб :wink: ако не го оставиш на мира ще се притесни и ще те избягва
Чакай сега да изясним ситуацията,защото честно казано аз нищо не разбрах! :-| След като сте се запознали отново,той започнал ли е да те поздравява или е продължил със същото пренебрежително отношение ? #-o
lookatme
01-12-2008, 19:32
ами ...не съм сигурна!ние се запознахме преди 1 ден и вчера май ми махна когато се видяхме по стълбите на даскалото,но не съм убедена,че беше на мен.
Ne iskam da te ot4aivam, no spored men toi ne te haresva :? ostavi go 6te ti mine mukata i 6te si haresa6 nqkoi drug, koito te ceni takava, kakvato si :-) I edin vupros - na kolko si?
nencuHka
01-12-2008, 19:34
Ще си останеш с чакането да те заговори.. :?
lookatme
01-12-2008, 19:34
на 14 съм 8-)
ами ако си има приятелка?тогава ще стане още по-зле! :shock:
Ммм според мен това момче не те харесва след като след първото ви запознаване дори и едно здрасти не ти казва ....явно не те помни както предполагам сама се досещаш :? Няма смисъл май да се занимаваш с него :neutral: поне според мен
Freeminded
01-12-2008, 19:41
Разкажи повече за него, кой клас е, ти кой клас си? Правиш ли нещо особено, за да вържете тема на разговор или, когато го видиш се спичаш?
Първо-не е нужно да имате общи поэнати,эа да имате общи теми эа раэговор.Аэ например имам адски много поэнати и приятели,с които нямаме никакви общи поэнати ,но имаме ужасно много теми эа раэговор.Просто трябва да имате интерес един към друг.Ако той няма към теб-лочгично е работата да не се получава.Ако те отбягва,трудно ще се получи..пробвай някой пък поне да го эаговориш.Кажи эдрасти,как си,какво правиш,нещо ново :?: ...абе ,ей такива общи неща.Пък и учите в едно училище.Като толкова държиш на нещо общо-това малко ли ти е ?Все има някаква клюка,която се тръби иэ цялото даскало :D И пак каэвам-не са нужни общи поэнати ,или каквито и да било допирни точки,эа да имате какво да си говорите.Нужен е само интерес и от двете страни.Иначе се съэдава точно това усещане эа досада и неловкост.
•._.•No_NaMe•._.•
01-12-2008, 19:43
mi ostavi go ako te haresva 6te napravi toi parvata stapka :P
lookatme
01-12-2008, 19:47
ами аз съм 8,той е 9ти.да...аз се спичам пред него.попринсип,той изглежда доста срамежливичък.всички викат че бил много мил и готин.а когато го заговорих първия път говореше едно такова сладко.а и предимно той задаваше темите на общ разговор,а аз давах едносрични отговори.при второто ни запознанство отново звучеше така.направо съм хлътнала! :neutral:
а и незнам,като го гледам все е в компания и доста ряддко го виждам самичък и то за по 5 минутки.не бих искала разговора ни да протече за по-малко от 5минутки.защото когато доидат френдовете му,ще почна да се правя на отворена и после ще съжалявам за нещо,което съм казала.
Freeminded
01-12-2008, 20:03
Следващия път заголи бедро и му скочи на врата. Няма как да те отблъсне освен ако не си дебела. 8) Аман от глупости, ми кво ти пречи да го гушнеш и да му се натиснеш малко. Да тръгнете на път от даскало като се прибирате ръка за ръка, да му се гушиш и лигавиш. И ето вече сте гадженца... На тая възраст всичко опира до лиготиите.
lookatme
01-12-2008, 20:08
приятел,пробвах с къса поличка (по сред зима!!!) и не,приятелят му ме зяпаше,той не.за това се съмнявам дали има гадже.да не говорим,че попринцип на мен ми се хвърлят момчетата и ми е за първи път,аз да правя нещо подобно.ужас!мразя си живота...на финала ще си поръчам феромонен парфюм :lol:
Ммм според мен това момче не те харесва след като след първото ви запознаване дори и едно здрасти не ти казва ....явно не те помни както предполагам сама се досещаш :? Няма смисъл май да се занимаваш с него :neutral: поне според мен
+1 :neutral:
Be Yourself ! Taka ili inache prevzetoto ti dyrjanie nqma da ti donese nishto polojitelno... Ako te haresva shte e zaradi tova koeto si... Drug e vyprosa dali shte imash kuraja da predpriemesh neshto po seriozno. I v sluchai che do sega ne te e zagovarql...Sigurno nqma i da go napravi...Predpolagam e vreme ti da go napravish ... prosto kolkoto da mu pokajesh che ne ti e bezrazlichen... Edna usmivka dori namigvane kolkoto i banalno da zvuchi pravqt chudesa :) Aide uspex i posle da ni kajesh dali si se izlojila mnogo
Опитай да го заговориш бъди себе си без никакве престувки и т.н. =; Като стане...стане като не оставяй го :D
sladkoto8801
01-12-2008, 20:27
pozdravqvai go ti togava.budi malko po nahalna i ne se pritesnqvai kato go vidi6 za6toto taka mai nqma6 6ansove.
lookatme
01-15-2008, 12:48
aми вчера го видях по коридора и беше с негов френд.първо му казах името тихо и плахо но като видях че не ме чува,му извиках така все едно му се карам и когато се обърна към мен се усмихнах и му махнах.
след това чух че приятелят му говори за мен.каза нещо подобно на тая бих я изклецал!идеше ми да си сваля кеца и да го забия у тиквата му!!!днес разбрах ,че с някакво момиче са се държали за ръка сутринта преди даскало и били не само за ръка,но и в 'опасна' близост :-# щях да се гръмна!
ужас!незнам мисля си да спра да съм такова благо същество и да се взема в ръце.писна ми!толкова много го искам-че бих направила ....аааа
какво да правя?да предприемам ли нещо или да изчакам да скъсат.
sexy_eJlz
01-15-2008, 12:58
ем кату за начало му поискай Скайпа!може там да ти е по-лесну да си говориш с негу и после као гу видиш и да ти е по-лесно да го заговориш!!! УСПЕХХХХ!!! :P :P :P
Krem4eto
01-15-2008, 14:57
aми вчера го видях по коридора и беше с негов френд.първо му казах името тихо и плахо но като видях че не ме чува,му извиках така все едно му се карам и когато се обърна към мен се усмихнах и му махнах.
след това чух че приятелят му говори за мен.каза нещо подобно на тая бих я изклецал!идеше ми да си сваля кеца и да го забия у тиквата му!!!днес разбрах ,че с някакво момиче са се държали за ръка сутринта преди даскало и били не само за ръка,но и в 'опасна' близост :-# щях да се гръмна!
ужас!незнам мисля си да спра да съм такова благо същество и да се взема в ръце.писна ми!толкова много го искам-че бих направила ....аааа
какво да правя?да предприемам ли нещо или да изчакам да скъсат.
Само със "здравей" няма да мине работата...
Трябва да си поговорите и да го попиташ ти самата,дали той си има приятелка.Събери смелост и давай!Колкото и да е трудно!!! :)
Emi qvno ne proevqva interes mom4eto :(
I ne vijdam kvo pove4e moje6 da napravi6.Po-dobre go ostavi,toi ako te haresa,6te te potarsi. :wink:
олеле, това все едно го е писала сестра ми :shock: и все пак съм сигурна, че не е тя.. та ще ти кажа нея какво я посъветвах... изобщо да го отебава тоя, к'во като е хубав и готин и не знам си к'ъв след като не и обръща внимание.. пфуу да не е единствен, той губи :-P