Влез

View Full Version : Девствен, почти на 19

kingcobra
01-12-2008, 20:38
Има ли нещо грешно с това? Мисля че съм готов, но пък не съм и сигурен. Много комерс стана да се прави секс на 14-15 в България напоследък.

Вие какво мислите по въпроса?

nestle
01-12-2008, 20:42
аз мисля че човек трябва до започне да прави секс, когато наистина е готов, има подходящ партньор ( сигурен е в него ) и наистина много го иска и е обеден че няма да съжалява след това независимо дали е на 14-15 или на 17-18. :wink:

gree_girl
01-12-2008, 20:49
Няма нищо нередно. Просто не си срещнал човека, с когото да искаш да го направиш. А колкото до 13-14 дечица водещи полов живот не мисля, че е правилно. Може ли да е готова на такава ранна възраст? НЕ

Callyer
01-12-2008, 20:53
брат споко аз съм на 17 просто не съм намерил правилното момиче и няма да го направя докато не я намеря :) или единствения друг вариянт да стане е ако се напия много и участвам в някоя оргия (а аз не пия ) :D :D :D

SMoKe_BoY
Не бил готов и било комерс.. момче ако стани комерс да праиш секс то тогаа тряя напрао даси режим гърлата.. не се оправдавай че е комерс и не си се чуствал готов.

aLakaZam
Е за всеки случай не е много нормално да не си го правил на 19...

ubuntu
01-12-2008, 20:58
Е за всеки случай не е много нормално да не си го правил на 19...
Ми може да не е намерил и такава която да не му пусне .. а да е против простотутките да не го кефят техните услуги!!!!

marmalad4e
01-12-2008, 20:58
Не бил готов и било комерс.. момче ако стани комерс да праиш секс то тогаа тряя напрао даси режим гърлата.. не се оправдавай че е комерс и не си се чуствал готов.

и аз съм на същото мнение..4е на 13-14 не е много хубаво да по4ваш със секса съм съгласна но пък на 19 да не си срещнал още някой... :? малко е странно

Victorious One
01-12-2008, 21:00
Шибай когато на теб ти се иска. Но не по-късно! :D

Callyer
01-12-2008, 21:02
Шибай когато на теб ти се иска. Но не по-късно! :D

+1 правилно го каза :D :D :D

Spork
01-12-2008, 21:18
Човек прай секс като е готов.Да,верно си е че ся мн "на мода" да праеш секс щото всичи са и да не останеш по назад.и да ти кажа повечто съжаляват затова,шото са били поредната бройка(говоря за момичетата) и не са првили истински пълноценен ЯК секс кат хората... ;-) Е,сред много има и такива пък които не съжаляват..ама кво да ти разправям...
само ше ти кажа че секса с любов е за предпочитане(няма такова друго изживяване),пък ти еби когато си искаш... :wink:

lithium4e
01-12-2008, 21:23
еми по принцип нема лошо..просто не е нормално ;)

kingcobra
01-12-2008, 21:27
Да, разбирам. Не е яко да си девтвен. Еми, аз израстнах в друга държава където на това не се гледаше толкова много колкото тука. Върнах се тук на скоро.

Аз ли съм тъп нещо, нз. Тук нещата са мн по-различни.

SMoKe_BoY
01-12-2008, 21:32
Да не си бил в канибалско племе?

kingcobra
01-12-2008, 21:39
Да не си бил в канибалско племе?
Не. А ти ми отговори, колко езика говориш, колко гражданства имаш и колко пари изкарваш в момента?

SMoKe_BoY
01-12-2008, 21:50
ми 3 езика ЕДНО ГРАЖДАНСТВО и се гордея с това. и за жалост още сам ученик ..
И се пак ти казах кат си отворен и имаш пачки по твоите думи зашото за да ме питаш колко вадя би тряяло да следва че ти вадиш доста пари хората са го казали с пари моеш мн раоти ама не сичко сам си прай изводите. И ако продалжаваш някои като те бъзне така и да се стягаш и да почваш да се хвалиш с тва колко вадиш ше си отидиш дествен и в ковчега сичките ти пари. 8)
Редактирано:
И плс ако имаш някаф проблем с мен не спами форума с цел да се направиш на гад за това хората са измислили лични съобщения.

Kras4eto_lp
01-12-2008, 21:57
Пффф ми не е ненормално да си девствен на 19 ама тва за комерса ми се струва леко като извинение.... :?

SMoKe_BoY
01-12-2008, 21:59
Пффф ми не е ненормално да си девствен на 19 ама тва за комерса ми се струва леко като извинение.... :?
Нали и аз това казвам :)

Kras4eto_lp
01-12-2008, 22:01
е съжалявам прочетох само няколко поста :D

SMoKe_BoY
01-12-2008, 22:03
Еми да ти помогна тогава .. след като казах че се оправдава тои започна да ме пита колко пари вадя и зе да се оправдава че е бил в даржава в която не гледат така на секса както тук и тва е до тука ся чакаме поредното извинение :)

Kras4eto_lp
01-12-2008, 22:06
Еми да ти помогна тогава .. след като казах че се оправдава тои започна да ме пита колко пари вадя и зе да се оправдава че е бил в даржава в която не гледат така на секса както тук и тва е до тука ся чакаме поредното извинение :)
Пак извинения...тука сме в България...това е положението :razz:

bgboy0190
01-12-2008, 22:35
За около 60 лв. си си решил проблема ... като печелиш достатъчно не вярвам да ти се свиди да ги дадеш...

HardlyAwakened
01-12-2008, 23:39
8-)

SMoKe_BoY
01-12-2008, 23:50
За около 60 лв. си си решил проблема ... като печелиш достатъчно не вярвам да ти се свиди да ги дадеш...
+1

russianmafiaboss
01-13-2008, 00:43
познавам пич дет на 21 и е девствен
а при това е доста симпатичен
тъй, че нямаш грижи

kingcobra
01-13-2008, 00:51
Мн оправдания, дам.. My bad :)

mackata90
01-13-2008, 06:41
Праят секс колкот да кажае "Мн съм готин, мн съм отварен", аз ще кажа- Пикльовци и Пикли!

preslity
01-13-2008, 13:32
значи лично за мен темата за секса е доста специфична но преди всичко трябва да го направиш когато си готов (независимо от възрастта) :)

amatorium
01-13-2008, 13:37
Kogato si gotov togava. Nezabravqi, che Hu Hefner e zapochnal da chuka na 21. Po--vajno e ne koga pochvash, a koga sspirash da pravish sex. Vij Vazov - umrql e na 19 p**tka na 81 godini.

Virgin
01-13-2008, 15:23

go71n
01-13-2008, 18:26
прави го с когото мислиш че е редно бтв на 15 съм дефствен съм иам френдове които са го правили мхм не са с нищо по различни от мен друг вапрос е че са го правили с кварталната про*титутка

Saymon90
01-13-2008, 19:29
SMoKe_BoY, трагичен си.

Авторе, секс прави, когато си готов и когато си намериш момичето. Имай предвид, че подобни индивиди като тоя с дебилния аватар не заслужават да се връзваш на приказките им.

SMoKe_BoY
01-13-2008, 19:34
SMoKe_BoY, трагичен си.

Авторе, секс прави, когато си готов и когато си намериш момичето. Имай предвид, че подобни индивиди като тоя с дебилния аватар не заслужават да се връзваш на приказките им.
Кво ми е трагичното аз си обсаждам по темата тои почва да обсажда мойта
професионална реализация. Ти и ти ли си на 20 години дествен за тва ли ги подкрепяш тия раоти дай сички да се задворим по някфи манастири .
И кво на 20 години дори и да намери момиче което да заобича тя кат го види че сефте секс ше прай кво ше си помисли?
Скрии са. :-({|=

Saymon90
01-13-2008, 20:32
Ох, толкова си плосък, че не схващаш - не всичко се свежда до секс. Не, не съм на 20 и не съм девствен... и? Да не би това да ме прави нещо повече от девствените?!

dekovbg
01-13-2008, 20:36
Има ли нещо грешно с това? Мисля че съм готов, но пък не съм и сигурен. Много комерс стана да се прави секс на 14-15 в България напоследък.

Вие какво мислите по въпроса?

ами това че всичко се променя с времето няма лошо, само да е към добро
когат човек си се чувства готов тогава прави секс
аз не се чувствам и за тва не правя :)
а даже има някъв пич дет е на 28 и още е девствен :) поне така пише в темата :lol:

SMoKe_BoY
01-13-2008, 21:00
Ох, толкова си плосък, че не схващаш - не всичко се свежда до секс. Не, не съм на 20 и не съм девствен... и? Да не би това да ме прави нещо повече от девствените?!
Е квото и да ми кажеш не е нормално на 20 да си дествен па квото искаш пиши за професионална изява няма никва разлика ама аре бе да няя да си купиш втори живот с парите си .. тряя и удоволствия а какво по голямо от секса?

sladko_momi4e
01-13-2008, 21:08
аз мисля че човек трябва до започне да прави секс, когато наистина е готов, има подходящ партньор ( сигурен е в него ) и наистина много го иска и е обеден че няма да съжалява след това независимо дали е на 14-15 или на 17-18. :wink:

+1 :wink:

FelisDirus
01-13-2008, 22:19
ми 3 езика ЕДНО ГРАЖДАНСТВО и се гордея с това. и за жалост още сам ученик ..
И се пак ти казах кат си отворен и имаш пачки по твоите думи зашото за да ме питаш колко вадя би тряяло да следва че ти вадиш доста пари хората са го казали с пари моеш мн раоти ама не сичко сам си прай изводите. И ако продалжаваш някои като те бъзне така и да се стягаш и да почваш да се хвалиш с тва колко вадиш ше си отидиш дествен и в ковчега сичките ти пари. 8)
Редактирано:
И плс ако имаш някаф проблем с мен не спами форума с цел да се направиш на гад за това хората са измислили лични съобщения.

2 езика - българския не го владееш

Freeminded
01-13-2008, 23:23
На 19 имаш пълното право да правиш каквото си пожелаеш. До кино арена младост по шосето има евтини курви след 9 вечерта. На възраста ти вече ще е нормално да не се стесняваш да потърсиш подобна услуга. Направи го колкото да опиташ какво е, после ако щеш се занимавай с момичета. Не е хубаво да чакаш повече, че ще вземеш съвсем да се спечеш в момента, когато дойде истинската любов. По-добре бъди готов. Това го включи просто като опит в биограрфията си, за да не ти тежи, че си девствен. Пък ако искаш за пред приятелите си измисли някаква история, колкто да не се изложиш. Кажи, че не си девствен например. Севсем спокойно си кажи, че си го правил. А ако искаш да нямаш вътрешния комплес, че ги лъжеш иди на курва. А щом момичетата не ти пускат, че чак отчаяно търсиш помощ по форуми сигурно няма да ти върже скоро някоя. Всичко си опира до секса вече, така че никакво колебание. Иди и се удоволетвори за 15 лв и горе главата.
Пък и при проститука няма как да се спечеш, тя няма да иска от теб разговори, кафенца... Просто няколко кинта за ебане. И от твоя страна ще е мъжка постъпка ако питаш мен, вместо да се събуждаш всеки ден с една и съща мисъл, че не си ебал.

bequick
01-14-2008, 07:57
Що за народ се извъди. Какъв ви е проблема с девствените над 16 години? Аз за първи път го направих на 20. И какво? Да не би да имам 2 глави или 3 ръце?

cvety_i_bebeto
01-14-2008, 11:32
Според мен няма за какво да се притесняваш,че си дествен!! Просто обществото вече е такова..и възприема това за странно. :)

Kras4eto_lp
01-14-2008, 11:54
Той българския като не владее, какви други ще владее ?

Е квото и да ми кажеш не е нормално на 20 да си дествен па квото искаш пиши за професионална изява няма никва разлика ама аре бе да няя да си купиш втори живот с парите си .. тряя и удоволствия а какво по голямо от секса?Да за България според повечето тинейджъри не е нормално, защото те го правят на 14-15. Някои хора може да искат да помнят първия си път, а не да се натряскат и да отидат да се чукат в кенефа на някоя дискотека. :-s
Защо пък точно пияни в дискотека :shock: Явно в тоя форум всеки има проблем с някой....всеки сам си решава кога да го прави и не разбирам защо все се бъркате в работата на другите #-o Като че ли на вашия живот ще стане нещо като няква курва се е*е в кенефите :x