View Full Version : По-бърз разстеж на косата!
Ако някой знае някакъв продукт или домашна маска за косата,които правят растежа й по-бърз,моля ви кажете! :)
Аз лично използвам Тривитаминол-правя си маска с него и съм мн доволна.Не използвм преси,маши и такива работи вече от около 1 година..И си слагам кристали след къпане..
Цаката е да не я третираш косата,за да ти е здрава и да расте нормално :)
rosencetooo
01-13-2008, 11:52
Emi az izpolzvam hininova voda za po byrz rastej na kosata .. i sum dovolna ot neq vupreki 4e neq izpolzvam pri vsqko piene na kosata :) moje6 da si q kupi6 ot vsqka apteka :P
mm trivitaminol e staroto ime v momenta se kazva Vialitol-kypyva se ot veterinarnata apteka ..ne se strqskai sudurja mn cenni vitamini i podhranva kosuma.ot skoro go polzvam no sled izmivane kosata e mn jiznena i obemna.inache ot vreme na vreme se i maja s hininova voda obache... nz ne namiram osobenna razlika
mm trivitaminol e staroto ime v momenta se kazva Vialitol-kypyva se ot veterinarnata apteka ..ne se strqskai sudurja mn cenni vitamini i podhranva kosuma.ot skoro go polzvam no sled izmivane kosata e mn jiznena i obemna.inache ot vreme na vreme se i maja s hininova voda obache... nz ne namiram osobenna razlika
Е то няма значение дали е старото име или не. :)
А можеш ли да ми кажеш с домашна маска ли го използваш и какво слагаш в нея или просто го нанасяш чист vialitol-а??И какви количества слагаш? :) :)
kalpazanka
01-13-2008, 15:29
Само да ви предупредя- хининовата вода ви носи цъфтящи връхчета!
Аз лично използвам Тривитаминол-правя си маска с него и съм мн доволна.Не използвм преси,маши и такива работи вече от около 1 година..И си слагам кристали след къпане..
Цаката е да не я третираш косата,за да ти е здрава и да расте нормално :)
Saglasna sum s vsi4ko,bez trivitaminola,za6toto na men mi pada kosata ot nego.No na vseki deistva razli4no,moje6 da probrav6 i ako ti se otrazqva dobre,da go polzva6.4uvala sum,4e ima efekt za rastej na kosata.Az li4no ne zabelqzah takuv,no pone za sgastqvane ima6e :)
Аз използвам хининова вода и съм доволна!
•._.•No_NaMe•._.•
01-13-2008, 18:11
Само да ви предупредя- хининовата вода ви носи цъфтящи връхчета!
ne e vqrno az sum polzvala i sam mn dovolna :P
_BoSSy_
ami men mama mi go nanasq s pamuk v korenite..i samo tova domashni maski ne si pravq.. a ti kolko vreme stoish..az okolo 2 chasa
_BoSSy_
ami men mama mi go nanasq s pamuk v korenite..i samo tova domashni maski ne si pravq.. a ti kolko vreme stoish..az okolo 2 chasa
Ами да, 2 часа и аз стоя с няго,но го използвам с маска.Мисля и аз да го пробвам на чисто пък да видиме какво ще стане..
А сетих се и за Бадемово масло-то също е мн добро,нищо,че е малко по-мазно,измива се лесно с шампоан.. :)
bibi_bibi на мен пък точно обратното-намаля ми доста косопада, за което мн се радвам,защото имаше момент в които се притеснявах да не остана без коса.. :D
Нищо не казвате за Кристалите,тези които са ги ползвали,как ги намирате??
Хининовата вода е май най-лесна за използване.Има и някви др маски с домашни продукти,ма не се знае колко действат :P
бе хининова рулира да де аз хининов шампоан използвам да де един път съм си слагала аз съм доволна ама да видим дали ши има ефект ама супер обем напраооо :grin:
_BoSSy_ kakva mazna si pravish..iskam da probvam i az
_BoSSy_ kakva mazna si pravish..iskam da probvam i az
Слагам 1 с.л. бадемово масло, 1с.л. оцет(ябълков) ,1 жълтък, 1с.л. кисело мляко и 2с.л. тривитаминол..
Понякога слагам и ракия,но мн малко,защото ме е страх да не стане нещо.Можеш да изключиш и оцета също.
Правя я веднъж седмично 8)
kalpazanka
01-14-2008, 16:53
Май за кристали попита някой :) Аз ползвам на биофарма и съм доволна- цъфтящите връхчета понамаляха, но особеност в ползването им е да не се втриват в корените, защото правят косата мазна, също така да се използват само в периода март- октомври.
Pedigree
01-14-2008, 17:28
Принципно,аз не ползвам такива,но съм чувала,че има ампули за коса,спомагащи за растежа й.
miglencheto_
01-26-2008, 20:21
hininova voda i seboral i dvete pomagat daje stavat i za pyrhut :wink: :)