- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-бърз разстеж на косата!
Аз лично използвам Тривитаминол-правя си маска с него и съм мн доволна.Не използвм преси,маши и такива работи вече от около 1 година..И си слагам кристали след къпане..
Цаката е да не я третираш косата,за да ти е здрава и да расте нормално![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Emi az izpolzvam hininova voda za po byrz rastej na kosata .. i sum dovolna ot neq vupreki 4e neq izpolzvam pri vsqko piene na kosatamoje6 da si q kupi6 ot vsqka apteka :P
mm trivitaminol e staroto ime v momenta se kazva Vialitol-kypyva se ot veterinarnata apteka ..ne se strqskai sudurja mn cenni vitamini i podhranva kosuma.ot skoro go polzvam no sled izmivane kosata e mn jiznena i obemna.inache ot vreme na vreme se i maja s hininova voda obache... nz ne namiram osobenna razlika
Първоначално написано от pyfpaff
Е то няма значение дали е старото име или не.![]()
А можеш ли да ми кажеш с домашна маска ли го използваш и какво слагаш в нея или просто го нанасяш чист vialitol-а??И какви количества слагаш?![]()
![]()
Само да ви предупредя- хининовата вода ви носи цъфтящи връхчета!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Saglasna sum s vsi4ko,bez trivitaminola,za6toto na men mi pada kosata ot nego.No na vseki deistva razli4no,moje6 da probrav6 i ako ti se otrazqva dobre,da go polzva6.4uvala sum,4e ima efekt za rastej na kosata.Az li4no ne zabelqzah takuv,no pone za sgastqvane ima6eПървоначално написано от _BoSSy_
![]()
Аз използвам хининова вода и съм доволна!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ne e vqrno az sum polzvala i sam mn dovolna :PПървоначално написано от kalpazanka
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
_BoSSy_
ami men mama mi go nanasq s pamuk v korenite..i samo tova domashni maski ne si pravq.. a ti kolko vreme stoish..az okolo 2 chasa
Първоначално написано от pyfpaff
Ами да, 2 часа и аз стоя с няго,но го използвам с маска.Мисля и аз да го пробвам на чисто пък да видиме какво ще стане..
А сетих се и за Бадемово масло-то също е мн добро,нищо,че е малко по-мазно,измива се лесно с шампоан..
bibi_bibi на мен пък точно обратното-намаля ми доста косопада, за което мн се радвам,защото имаше момент в които се притеснявах да не остана без коса..![]()
Нищо не казвате за Кристалите,тези които са ги ползвали,как ги намирате??
Хининовата вода е май най-лесна за използване.Има и някви др маски с домашни продукти,ма не се знае колко действат :P
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
бе хининова рулира да де аз хининов шампоан използвам да де един път съм си слагала аз съм доволна ама да видим дали ши има ефект ама супер обем напраооо![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
_BoSSy_ kakva mazna si pravish..iskam da probvam i az
Слагам 1 с.л. бадемово масло, 1с.л. оцет(ябълков) ,1 жълтък, 1с.л. кисело мляко и 2с.л. тривитаминол..Първоначално написано от pyfpaff
Понякога слагам и ракия,но мн малко,защото ме е страх да не стане нещо.Можеш да изключиш и оцета също.
Правя я веднъж седмично![]()
Май за кристали попита някойАз ползвам на биофарма и съм доволна- цъфтящите връхчета понамаляха, но особеност в ползването им е да не се втриват в корените, защото правят косата мазна, също така да се използват само в периода март- октомври.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Принципно,аз не ползвам такива,но съм чувала,че има ампули за коса,спомагащи за растежа й.
hininova voda i seboral i dvete pomagat daje stavat i za pyrhut![]()
![]()