View Full Version : Искам някой да ме обича...
Търся си жена, която поне малко да ме обича :cry:
princesa_viki
01-13-2008, 16:21
мисля че тук има много малък шанс да си намериш такъв човек.Излизай по кафета,насам-натам и може да намериш момичето,което ще те обича Успех :)
•._.•No_NaMe•._.•
01-13-2008, 16:22
tova da ne ti e sait za zapoznanstva :P
Не бъдете толкова лоши,де... 8-)
Абе много сте гадни верно 8-) еми мой човек аз в моя град не можах да срещна свястно момче (града ми е малък ако това ще те успокои) :-| но 100% ще намериш Твоето Момиче но ще е най неочаквано така че...освен да ти пожелая УСПЕХ! :-)
Не бъдете толкова лоши,де... 8-)Пш ей спамер, как е колелото? Въртиш ли педалите :razz:
послушай сърцето си, tuzaro :D
послушай сърцето си, tuzaro :DМайна аз тебе да не те познавам?
Не бъдете толкова лоши,де... 8-)Пш ей спамер, как е колелото? Въртиш ли педалите :razz:
Помня как ми го каза т'ва миналата година... :lol: :lol: :lol:
Въртя ги,въртя ги...
Ела и тебе да те врътна 8-) :-s
Помня как ми го каза т'ва миналата година... :lol: :lol: :lol:
Въртя ги,въртя ги...
Ела и тебе да те врътна 8-) :-sхах не искам, твойто колело без седалка ли е :lol:
Като си зема такава рамка няя да има седалка. :lol: :lol:
Търся си жена, която поне малко да ме обича :cry:
Аз аз искам аз да те обичам :oops:
Аз пък намерих любовта си във форума :oops:
Пожелавам ви го и на вас,да я намерите ;-)
Ама май няма много хора от пловдив :cry:
^Има има,споко.Ама за какво ти е да е от Пловдив :D Аз до преди 2 месеца ходих с момче от там,а аз съм от Варна,е,верно разделихме се,но причината не беше разстоянието :)
^Има има,споко.Ама за какво ти е да е от Пловдив :D Аз до преди 2 месеца ходих с момче от там,а аз съм от Варна,е,верно разделихме се,но причината не беше разстоянието :)Ми по принцип е желателно, щот иначе няма да се виждаме :lol:
За любовта граници няма!Believe in love and you'll survive както се казваше в една песен :)
UnaBletoLoVeU
01-13-2008, 20:22
^Има има,споко.Ама за какво ти е да е от Пловдив :D Аз до преди 2 месеца ходих с момче от там,а аз съм от Варна,е,верно разделихме се,но причината не беше разстоянието :)
ЪъЪъ странно ми е...да ходиш с някого, който живее толкова далеч...разбирам да сте ходили, да сте били принудени да се разделите(в различни градове), но връзка изцяло от разстояние... :?
Victorya
01-14-2008, 08:56
Ама май няма много хора от пловдив :cry:
Знаеш ли кое е адски лошото....че си от Пловдив мамка му.... :D
Аз аз искам аз да те обичам :oops:
Аз те обичам.
Баси чудото оО
Да зема и аз да пусна ена тема :lol:
ЪъЪъ странно ми е...да ходиш с някого, който живее толкова далеч...разбирам да сте ходили, да сте били принудени да се разделите(в различни градове), но връзка изцяло от разстояние... :?Странно е,да,но не и невъзможно.
psychopath
01-14-2008, 11:10
и аз си търся...
flowerlina
01-14-2008, 13:43
За любовта граници няма!Believe in love and you'll survive както се казваше в една песен :)
Belive е до едно време...след поредното разочарование вообще не съм настроена на вълна сървайв :cry:
^Нормално,след поредното разочарование всеки минава през този етап.При мен беше 2 месеца,при теб може да е по-малко или повече,зависи от теб самата.Бях се настроила против целия свят и си мислих,че любовта е твърде недостижима точка за мен,но все ще се намери някой,който да ти покаже обратния път (:
flowerlina
01-14-2008, 13:52
Просто мен за пръв път ме боли толкова за някой :cry:
И мен ме болеше така за един глупак от Пловдив,но..."времето лекува всичко".Знам,мила,тежко е,гадно е,трудно е,но минава...имай търпение (:
И аз искам някой да ме обича... :cry: Определено имам нужда :cry:
HenykucT
01-14-2008, 14:04
В зависимост това на колко си години ето ти два сайта ( флиртче.ком ) и за малки ( импулс.бг ) :D Успех :grin: :razz:
ЪъЪъ странно ми е...да ходиш с някого, който живее толкова далеч...разбирам да сте ходили, да сте били принудени да се разделите(в различни градове), но връзка изцяло от разстояние... :?Странно е,да,но не и невъзможно.
Съгласна съм..Не е невъзможно... Само този,който го е изживял знае какво е...Даже понякога точно една такава любов може да е истинската..
flowerlina
01-14-2008, 14:06
Оффф заебете ги тея сайтове за запознанства
Lorenceto
01-14-2008, 14:39
В днешно време вече няма много хора които да се отдават напълно на 1 човек и да обичат истински . Всек гледа да се уреди по - някакъв наин и да те използва максимално .