Влез

View Full Version : Родителски срещи

•._.•No_NaMe•._.•
01-13-2008, 18:29
Е казвайте. Родителите ви ходят ли на родителски срещи? Мн ли се оплакват от вас? /извинявам се ако вече има такава тема/ :P

Victorious One
01-13-2008, 18:56
Винаги съм бил притеснен около родителските срещи. :D

blueberry_14
01-13-2008, 19:03
ами ходят ама от мене никой не се оплаква :P :P

BioX
01-13-2008, 19:25
az ne im kazvam 6toto i da im kaja nikoi nqma da ide.a i da idat 6te im podrankat malko glyposti za men i tyi to.nito 6i mi kajat ne6to posle nito ni6to.

EJI4eTy
01-13-2008, 19:34
казвам на майка ми 1 час и 30 минути преди родителската среща за да не може да си освободи достатъчно време да отиде :D

ThePowerOfLove
01-13-2008, 19:51
Еми ходят ама не се карат щото виждат какви изтрещели учители им говорят :-D Последния път баща ми като се върне и го питам кво е казала класната (той я видя тогава за 1ви път) и вика "Няма значение,тя тая е нередовна от всякъде...все ти се падат някви такива" :wink:

Seducti0n
01-13-2008, 20:41
Само мама ходи на родителски срещи.Не е от най-любимите и занимания,но АЗ я задължавам. :D
Тя твърди,че и е скучно и че си губи времето, но според мен е редно поне два пъти през учебната година да си вясва в даскало.

Нямам проблеми с даскалите.Всички са доволни от мей,маминка също. :D

HopeLesss
01-13-2008, 21:01
О, да, мама не пропускаше. Беше много забавно после като се прибираше. Не знам защо винаги ме изкарваха черната овца, при положение, че бях такова добро дете O:)

Master_88
01-13-2008, 21:22
Вече съм завършил,но докато още учех,рядко се оплакваха

psychopath
01-14-2008, 05:09
Ходят, не ме притеснява особено...

kPuCkA
01-14-2008, 15:10
О,помня,че като по-малка броях дните ми оставащ живот.Деня на родителската среща беше най-отвратителния за мен,а и следващите няколко като срещах нацупените физиономии на наще.Вече нямам такива поблеми,на никой не ми пука какво става в даскало :D

Iria
01-14-2008, 16:22
Ами ходят, когато имат време.От мен никой не се оплаква. :)

LaDy_DaQnA
01-14-2008, 18:05
О,помня,че като по-малка броях дните ми оставащ живот.Деня на родителската среща беше най-отвратителния за мен,а и следващите няколко като срещах нацупените физиономии на наще.Вече нямам такива поблеми,на никой не ми пука какво става в даскало :D

:D mai i az sym taka na men mi ostavat 3 dni utre stava 2 malko nespravedlivo obvinena sym v zaka4ane s 10-ti klas 6toto az ne se zaka4am s tqh samo 1 pyt se celunah s 1 mom4e bez nikoi u4itel da me vidi ama klasnata e re6ila 4e az postoqnno sym pri tqh....[az ne si izlizam ot staqta ako nqa nalojitelni pri4ini]

LaDy_DaQnA
01-14-2008, 18:09

:D mai i az sym taka na men mi ostavat 3 dni utre stava 2 malko nespravedlivo obvinena sym v zaka4ane s 10-ti klas 6toto az ne se zaka4am s tqh samo 1 pyt se celunah s 1 mom4e bez nikoi u4itel da me vidi ama klasnata e re6ila 4e az postoqnno sym pri tqh....[az ne si izlizam ot staqta ako nqa nalojitelni pri4ini]

st1ka
01-14-2008, 19:02
Ами майка ми ходи по родителски и аз уж все гледам да се държа както трябва,пък даскалите само мърморят и се оплакват!Затова винаги майка ми е най-лоша след родителска среща!

Saymon90
01-14-2008, 20:11
Майка ми ходи само на първата, когато се записах в това у-ще, за да се запознае с учителите. След това не е ходила... няма и за какво. Аз я карам, но на нея не й се занимава...
Никога не съм се притеснявал за родителски срещи, защото не е имало за какво, а и наще от доста години са спрели да ми се карат и да ме стягат... може би защото са видяли, че не ми действа, а и сам също си върша работата, както трябва ;)

marina star
01-14-2008, 20:15
Винаги съм бил притеснен около родителските срещи. :DИ ти ли :D Аз винаги, когато наближава родителска и се държа много добре с даскалите само и само да кажат нещо читаво за мене :D

sa6tata rabota!!!!!!!!!

LiveFlower
01-14-2008, 20:49
to4no posledniq den,kogato e roditelskata sre6ta adski dobre se durja s klasnata i ima rezultat xaxaaa

AliceSw
01-14-2008, 21:22
наще спорят кой да иде обиковено (по-точно кой да се отърве от тъпата класна...уотевър, за последните 5 години съм имала най-много 5 родителски)

bloodfrozen
01-15-2008, 10:13
Maйка ми се занимава да ходи по родителски срещи :) Докато баща ми може да отиде само в екстремни ситуации..
Не ми е чак толкова напрегнато преди родителски срещи..
За тая година само 1 такава се е провела. :)

Pedigree
01-15-2008, 11:22
Последната родителска среща беше...Хмм,мисля че в шести клас,ъмм...май имаше и в седми.Не знам,нямам много спомени.

Ъм,да.Майката ходи.Не съм гузна никога,защото винаги,когато ми кажат номера и държанието ми-майка е богато информирана от мен,просто й казвам.Тя знае,че не съм китка и просто не се учудва. :)

Иначе,класната всеки ден си заплашва да свика родителска среща,защото в класа сме ебати говедата,ама от всички заплахи само една е изпълнила-заведе ни целия клас при директора,но беше по-скоро забавно,отколкото страшно (: