Влез

View Full Version : Забивки в дискотеките

kurabiikata
01-13-2008, 19:01
Въпроса ми е ...
харесвам си някоя мацка... почвам да танцувам с нея
Кога е момента да я целуна... и как да разбера дали тя го иска или просто танцува с мен заради танца

SMoKe_BoY
01-13-2008, 19:02
Сяка е различна е брато.
Ама се пак пробвай след 4 мин и 37 секунди след старта на танца ::: :-P 8) :grin: :-D :grin: :-D :grin: :D

kPuCkA
01-13-2008, 19:11
:shock: :shock: Как ще я целунеш още докато танцувате?!Мен ако някой ми го направи това ще го сритам :D Попитай я дали иска да излезете навън "да подишате свеж въздух" и тогава вече действай...

LoLiPoP4o
01-13-2008, 19:11
Da naistina pri vsqka e razli4no neznam trqbva sam go osetish :) i probvash :)

SMoKe_BoY
01-13-2008, 19:17
:shock: :shock: Как ще я целунеш още докато танцувате?!Мен ако някой ми го направи това ще го сритам :D Попитай я дали иска да излезете навън "да подишате свеж въздух" и тогава вече действай...
Ти нормална ли си за нищо на света не излизам през зимата наванка глей кав клинч е

MiSs_DioR_CheRiE
01-13-2008, 19:23
Ти нормална ли си за нищо на света не излизам през зимата наванка глей кав клинч е

хаха еми мн ясноо няма да излизам навънка ще му кажа да ходи да ходи да си търси някоя др по студа :D

mackata90
01-13-2008, 19:25
ми докато танцувате докосни с усни врата и , ухото и , ама мн небрежно и ако не се дръпне можеш да я целунеш!Ама всяка е различна!

amatorium
01-14-2008, 08:49
Purvo, budi siguren, che mackata te zaglejda. Posle otidi blizo do neq i tancuvaite. Chak sled dosta tanci i malko nezaribqvashti obshti prikazki moje da deistvash po-taka nqkoi po-sexualni dokosvaniq. Ako ti otgovori sled izvestno vreme zapochni s nejni dopiri i taka. Ne ochakvai bash v diskoto da mojesh tolkova lesno da se izqvish. Tova e edna ot nai-zashtitenite teritorii. Vse pak mackata ochakva da q svalqt 1000 prucha.

Quasar
01-14-2008, 08:57
още преди да сте се заговорили я фащай за задника ако не те пребие си голям късметлия и може и да те огрее :)

vaniLL
01-14-2008, 21:03
още преди да сте се заговорили я фащай за задника ако не те пребие си голям късметлия и може и да те огрее :)
muhahah

da izkaja edno jensko , no moje bi po-rqdno mnenie shtoto sym gadjosana
ne tancuvam s momcheta po diskotekite

i edin syvet : nedei da byrzash tokolva s celuvankata oshte na 1 tanc , mackata ako te e haresala , shte ti pokaje , ama na 1 tanc da q celuvash ... baq ti e zagorqla KORabiikata i naiin mnogo da izedesh nqkoi ritnik i veche da ne ti funkcionira :P

air_J
01-14-2008, 21:55
Свалките в дискотеките са предимно мираж, отколкото реалност. Стига ти да й вземеш телефона, а оттам нататък си има обаждания, смс-и и т.н. :smt006

Fanatichka
01-14-2008, 22:45
Свалките в дискотеките са предимно мираж, отколкото реалност. Стига ти да й вземеш телефона, а оттам нататък си има обаждания, смс-и и т.н. :smt006
Глупости!Свалките в дискотеката си остават в дискотеката, особено лятото.

ludoto_f
01-15-2008, 06:25
Nqma nqkakva zapazena formula.. to prosto shte stane :neutral: :-P

smvassilev
01-15-2008, 06:35

Абе особено лятото, ама на морето иначе трудно ;-) Съгласен съм, че в дискотеката е трудно, но не и невъзможно. Щом вече танцувате ясно, че мацката е проявила интерес към теб. Идеята е докато танцувате не толкова да я целунеш или докоснеш с устни, а по скоро небрежно(но нежно) подуши врата й и след това косата и близо до ухото. По мои наблюдения повечето момичета настръхват като усетят леко дишане във врата или ухото. Ако те е имала за симпатичен след няколко такива незабелижими на пръв поглед жеста ще я настроиш за целувка 8)

eli_eneva
01-15-2008, 06:38
Абе будала... Дискотеката е може би най-неподходящото място за забиване на гадже. Нама нищо еротично в това да си крещите в ушите, особено ако си пушил и пийнал преди това. Амчи вземи й тел. номер и я остави ден-два да тръпне в очакване и след това й звънни. И като я видиш после не забравяй цветята, щото направо се размазваме от кеф. И имай търпение.

HenykucT
01-15-2008, 06:48
Абе будала... Дискотеката е може би най-неподходящото място за забиване на гадже. Нама нищо еротично в това да си крещите в ушите, особено ако си пушил и пийнал преди това. Амчи вземи й тел. номер и я остави ден-два да тръпне в очакване и след това й звънни. И като я видиш после не забравяй цветята, щото направо се размазваме от кеф. И имай търпение.

+1 :D \:D/

engineer
01-15-2008, 07:22
Мнението на eli.eneva направо ме разби :grin: ама е напълно вярно. Хич не си помисляй после да я водиш на дискотека - поради крещенето в ушите. Също така забрави за романтичните разходки на лунна светлина, това са измишльотини от миналия век и отдавна са с изтекла давност. Не вършат работа.
По-добре избери някое стилно кафене. Не е необходимо да е скъпо. Може и някоя друга дивотия - отидете на джаги, дартс или билярд. Ако ти отговори че не практикува такива спортове, може да й обясниш основните правила на играта, особено при билярда може доста да намалиш дистанцията като й обясняваш как да се прицелва. И НЕДЕЙ ДА ОГЛЕЖДАШ ДЕТАЙЛИ ОТ ЖЕНСКИТЕ ПРЕЛЕСТИ, И СИ ПРИБЕРИ ЕСИКА В УСТАТА, ДРЪЖ СИ ЧЕНЕТО ДАЛЕЧ ОТ ПОДА!!! По-голямата част от момичетата всъщност и биричка пият, естествено ПИЕНЕТО Е ОТ ТЕБ. Задължително я изпрати до тях, нататък да не ти обяснявам.

smvassilev
01-15-2008, 07:28
Абе хора човека ви пита за "забивки", а вие му обяснявате как да си хване гадже... Може аз погрешно да разсъждавам, но за мен забивки са под влиянието на пийването и на атмосферата се награбваш с някоя и се мляскате цяла вечер, после може и секс да правите ако е по-дашна и на другия ден кой откъдето е 8)

MonzOOO
01-15-2008, 07:40
Само гледай в дискотеката да не си много пияна глава, че да не я огледаш хубавата... Да не на като и се обадиш и се видите да има 8-)

engineer
01-15-2008, 08:25
Абе smvassilev, по тази точка си прав, не мога да отрека. Аз обаче не съм "бройкаджия" и това е моят стил. Не твърдя че твоят е грешен. Обаче едно мое лично проучване показва че правя повече секс от "бройкаджиите". Еднократните забивки просто не ме кефят. Ама това си ми е лично мнение.

smvassilev
01-15-2008, 08:33
Абе smvassilev, по тази точка си прав, не мога да отрека. Аз обаче не съм "бройкаджия" и това е моят стил. Не твърдя че твоят е грешен. Обаче едно мое лично проучване показва че правя повече секс от "бройкаджиите". Еднократните забивки просто не ме кефят. Ама това си ми е лично мнение.

Нямах предвид, че стила ти е грешен. :wink: Напротив! Много се радвам че знаеш какво искаш и преследваш целите си. Просто аз си помислих, че автора на темата се интересува от такова забиване за една вечер в дискотеката... :) Съгласен съм с теб, че хората със сериозна връзка правят повече и по-редовен секс от тези, които нямат сериозна връзка. Аз просто още не съм срещнал подходящото момиче за сериозни отношения, а и много се съмнявам, че бих срещнал такова момиче в някоя дискотека. 8)

air_J
01-15-2008, 11:27
По мой лични наблюдения са по-скоро единични случаи, отколкото някаква практика. Далеч повече забивки стават по купоните но това си е лично мое мнение. 8)

amatorium
01-15-2008, 12:34
Ako trqbva da rezumirame faktora zabivki v diskoto to e sledniq: Purvo momcheto e qk pich, vtoro momicheto e otvoreno ili piqno. Za da stane podobno neshto trqbva da se haresate purvo s pogledi, posle malko lek kontakt. Ako si v golqma kompaniq s momicheta super. Nai-vajnoto pri tezi svalki e na momicheto da i se dava svoboda da izbqga i da ne se zadulbavat neshtata. Ne govorim sq tuka za piqnite edinici, koito hvashtat nqkoq i se vuzpolzvat v toqletnata ot tova che e neadekvatna, piqna, malka illi tupa ili vsichkite nakup 8)

Icko_pld
01-15-2008, 12:36
Tfa e tapo :-# :shock: