View Full Version : бодигардове
града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим:( какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.? ](*,)
DivoTo_KoTe
01-13-2008, 19:43
Ем мацка ем те боли,ем те сърби. Ако искаш да ходиш на дискотека,ще търпиш да те е*е,ако искаш да запазиш достойнството си,ще си стойш вкъщи.
Ти си решаваш,ако го харесваш опитай,ако не не му се давай само за едната дискотека.
az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam:( vse az li da sym samotn ai da sym si v nas:( ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli :-& .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;(
DivoTo_KoTe
01-13-2008, 19:59
az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam:( vse az li da sym samotn ai da sym si v nas:( ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli :-& .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;(
ем не знам тогава,сложно е. Аз не бих го направила,само заради едната вечер.
Мислиш,че ще забелязват като ходиш ан дискотека..доста детско и ограничено мислене извади ти.. ми като нещеш да те е*е прайш си купона у вас..не мога да разбера къде е проблема..а онова момче което те кани на дискотека..не може ли да кже две думи на бодигарда..аз бих се оплакала в някоя институция.. :/ Тва си е сексуално изнудване все пак..не е шега работа..особенно както казваш че са якички младежите 8-)
Мислиш,че ще забелязват като ходиш ан дискотека..доста детско и ограничено мислене извади ти.. ми като нещеш да те е*е прайш си купона у вас..не мога да разбера къде е проблема..а онова момче което те кани на дискотека..не може ли да кже две думи на бодигарда..аз бих се оплакала в някоя институция.. :/ Тва си е сексуално изнудване все пак..не е шега работа..особенно както казваш че са якички младежите 8-)
oh probvali sme koi li ne da ni vkara i pari sa davali 50lv samo ednata da vleze i ne 6tat.nikoi ni6to ne moje da im kaje.tozi koito poiska da spi s nas v parvata diskoteka e 6efa na ohranata,drugiqt sa6to:(
Ako si na 17 chakai do 18 a ako si pod 17 ili 16 vuobshte nqma za kakvo da govorim.
Просто изчакай до 18 и си гледай кефа без да те интересуват бодигардовете на някви дискотеки :wink:
na 16i polovna sym.abe 17 bez nqkolko meseca.lo6oto e 4e ako re6at mogat da ne ni puskat i sled 18 godini.vinagi mogat da namerqt pri4ina...te sa 6efovete na ohranata
na 16i polovna sym.abe 17 bez nqkolko meseca.lo6oto e 4e ako re6at mogat da ne ni puskat i sled 18 godini.vinagi mogat da namerqt pri4ina...te sa 6efovete na ohranata
Напротив !Не могат да ти кажат да не влизаш в дискотеката след като имаш годините.Все пак това е обществено място!
Ти какво да не се самонавиваш да спиш с тоя едрия ,че да можеш да ходиш на дискотека ..ало балоните я се осъзнай нали ако спиш с единия ще има и още охрана след него!!!
ne ne sa samonavivam.prosto iskam ne6to kato plan,nz.kak da go nakaram sam da me othvarli i posle da mu e guzno i da me puska
мм каде си тръгнала на 16 по дискотеки за лица над 18 ... ем замисли се така си е толкова ли няма други забавления в твоя град :?
мм каде си тръгнала на 16 по дискотеки за лица над 18 ... ем замисли се така си е толкова ли няма други забавления в твоя град :?
Я ти разкажи за китките какво стана :D
PoisoNGirL
01-13-2008, 20:57
A bravo kifla kaza li i go na malkata.
Zа avtorkata:Znachi ne moga da shvana..ti za edna diskoteka shte si jertvash dostoinstvoto,imeto i reputaciqta?!Da ne govorim,che kato trugnesh s nego ili po-losho spish s nego posle shte trqbva i nqkoi ot drugite da te mine,da ne kajem vsichkite?!Osuznai se malko.Mirni si na zadnika za edna godina.Shte izlizash kude drugade da idesh.Tolkova li ne mojesh bez tva disko?!Shte me izvinqvash ama shte si kaja napravo:za mene si maloletna kurvichka ako prespish samo za da idesh na diskoteka kudeto pak shte te gledat vsichki momcheta sus sushtata cel...aman ot gazarki..
A bravo kifla kaza li i go na malkata.
Zа avtorkata:Znachi ne moga da shvana..ti za edna diskoteka shte si jertvash dostoinstvoto,imeto i reputaciqta?!Da ne govorim,che kato trugnesh s nego ili po-losho spish s nego posle shte trqbva i nqkoi ot drugite da te mine,da ne kajem vsichkite?!Osuznai se malko.Mirni si na zadnika za edna godina.Shte izlizash kude drugade da idesh.Tolkova li ne mojesh bez tva disko?!Shte me izvinqvash ama shte si kaja napravo:za mene si maloletna kurvichka ako prespish samo za da idesh na diskoteka kudeto pak shte te gledat vsichki momcheta sus sushtata cel...aman ot gazarki..
PoisoNGirL е тва е да си на 18 и никой не може да ти каже какво да правиш 8-) Ама и ти заби с мнение 8) опаа k*** rulz цаиси rulz
PoisoNGirL
01-13-2008, 21:08
E che kakvo kazvam si...Az kato bqh na 16 si sedqh u nas za da ne mi kazva koi kakvo da pravq.Ako nqkoi sega mi kaje taka direktno mu teglq edna zvuchna..sha si seda u nas..ama nqma da stana kurva za ednata diskoteka 8)
Puk i bez tva sum umrqla za chalgaaaaaaaaaaaaaa :-s :smt002
GreenFairy
01-14-2008, 06:15
града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим:( какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.? ](*,)
Хм... кво да кажа, първо казваш че града е малък, но все пак в профила ти пише че си от София... Ся кво София малък град ли е, или просто лъжеш... Не че тва има значение, просто забелязах... Щом като си почти на 17 най-добре да изчакаш до 18... Пък за едната дискотека не си струва да си дадеш тялото и да се самоунижиш... Ся прави квото намериш за добре, но аз препоръчвам да си намериш някой така доста як познат, който да дойде като придружител и да те защити ако рече нещо да става..
Айде приятен ден и успех! : )
kakaomen
01-14-2008, 07:15
Имаш право да го съдиш за сексуален тормоз !!!
Имаш право да го съдиш за сексуален тормоз !!!
bih iskala no nqma li taka da si navle4a troini nepriqtnosti,puk i kak 6te dokaja.;( tezi sa vliqtelni
kakaomen
01-14-2008, 08:31
Отиди още веднъж при тях и запиши всичко което казват на джи ес ем-а ти, псоле в полицията. А ако са толкова влиятелни, както казваш, тогава според мен трябва да се примириш и да не ходиш на дискотеката още малко. :-o
slun4evo
01-14-2008, 08:33
Той не може да те насили да правиш нещо, което не искаш, заради тъпата дискотека.Ти явно си непълнолетна и той се възползва.Мога да кажа само, че ако не искаш да правиш нещо, не го прави.По-добре на кафе вместо в дискотека обвързана с човек, който не харесваш.Успех!
Я ти разкажи за китките какво стана :D
eпа кво да ти казвам освен че цяла вечер бяхме насаме :) айде да не спамя излишно темата на момичето :twisted:
Mitio_man
01-14-2008, 09:12
Ako si na 17 chakai do 18 a ako si pod 17 ili 16 vuobshte nqma za kakvo da govorim.
+1
Да бе верно в София от кога има 2 дискотеки оО
napisala sym go,6toto moje nqkoi da se doseti koq sym ako sloja istinskiq mi grad
El`Clasico
01-14-2008, 19:37
az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam:( vse az li da sym samotn ai da sym si v nas:( ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli :-& .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;( еми тогава няма да казваш използвай го казвай му само кафета кафета излизайте дърапай се праи се на интересна и така... използвай го
punkrock
01-14-2008, 19:41
Следващия път като отивате на дискотека се облечете като хипарки и не си слагайте много грим. Може да не ви познаят и да ви пуснат :D
Сега сериозно обаче... Това наистина е много гадно. Не се сещам какъв съвет бих могла да ти дам. Освен известно време да не ходите на дискотека.. :neutral:
So unbelievable love..
01-14-2008, 19:52
Хм... кво да кажа, първо казваш че града е малък, но все пак в профила ти пише че си от София... Ся кво София малък град ли е, или просто лъжеш... Не че тва има значение, просто забелязах... Щом като си почти на 17 най-добре да изчакаш до 18... Пък за едната дискотека не си струва да си дадеш тялото и да се самоунижиш... Ся прави квото намериш за добре, но аз препоръчвам да си намериш някой така доста як познат, който да дойде като придружител и да те защити ако рече нещо да става..
Айде приятен ден и успех! : )
+1
sladko_dete
01-14-2008, 19:59
Ооо, хич не слушай другите мнения, разтваряй краката пред Mr Мускул и всеки петък са разбиваш в диското хаххаха момиче ако съм на теб ще се засрамя как може за тия 17 години да не си научила нищо от живота, как няма ценности, достойнство ала- бала само дискотеки, момчета и е**не... еххх, браво, браво все с същия дух!
Ооо, хич не слушай другите мнения, разтваряй краката пред Mr Мускул и всеки петък са разбиваш в диското хаххаха момиче ако съм на теб ще се засрамя как може за тия 17 години да не си научила нищо от живота, как няма ценности, достойнство ала- бала само дискотеки, момчета и е**не... еххх, браво, браво все с същия дух!
АМа ще стигне далече с уменията, които ще научи :smt011
PoisoNGirL
01-14-2008, 20:26
Pone shte q puskat v diskotekite bezproblemno ako ne drugo 8) ](*,)
Darkl1ng
01-14-2008, 21:06
Тая история що ли не ми се вярва да е истина...
ква газарка си ти дет не даваш да те ебат ма, ти си тъпа кифла мифла явно
lithium4e
01-14-2008, 21:16
а майкооо..толкова ли е важна тая дискотека???? съмнявам се това да е единственото място където можете да си прекарате добре..ако е така значи проблема си е във вас..ако го отрежеш нема да ходите повече..ужас..как ли ще го преживеете? #-o
aLakaZam
01-14-2008, 21:17
Е ти ще си много тъпа ако се чукаш за едната дискотека...
Добре. Той нали уж не искал само секс от теб, ако е малко по-свестен, няма да има6 проблеми, дори и да му откаже6. О6те пове4е, ти за едната дискотека ли си? Като ти е неприятен, просто ходи по купон4ета. 4е не си излязла петък... Не, не... Просто не знам как го преживява6... Аз съм на 17 и от 15-16 годи6на съм по заведенията и трябва да ти кажа, 4е сега не ми се ходи никаде. За всяко не6то си има време. Просто в един момент ти писва. Всяка ве4ер на едно и съ6то място, вижда едни и съ6ти лица (и аз не съм от много голям град, но имаме пове4е заведения :D )... Сега ходя на у4или6те и работя. Имам достатъ4но време и за излизане, но нямам желание. Просто ми стана безинтересно. По-добре из4акай докато си навър6и6 18 и по4вай да ходи6 кадето иска6... Нали ти казах... всяко не6то с времето си...
gazariata iska jertvi , rano ili kusno shte triabva vse pak da e...esh niakoi za da si zapazish nivata na guzaria , da produljish da si na grebena na guzarskata vulna . :---) 8) :smt007 .
ApoLoGiCK
01-16-2008, 05:14
Щом не искаш,ако мислиш,че само едно е*бане ще оправи,той ще иска повече и повече....Аз съм все още на 15 и си хода,когато искам дайе ж събота се прибрах сутринта,но :shock: но това беше така с една моя приятелка...Излязоха и той искаше постоянно...сЕкс и само СЕкс...