PDA

View Full Version : Обичам го,повече от мен самата :(

slun4ice_90
01-14-2008, 15:59
Здравейте,тотално объркана съм,обичам безумно едно момче,живота си давам за него,имахме връзка,но го зарязах(знам,че постъпих много тъпо). :? Той наскоро пак ме потърси аз дори не мислех вече за него,и когато ми се обади по тела изтрещях от кеф.Той ме попита дали още го обичам,но аз извъртях нещата и така и не му казах :cry: ,за което много съжалявам.Когато той ме пита дали още го обичам го попитах "защо ме питаш сега,ровиш в минали неща"?,Той излезе с тъпото оправдание "пошегувах се" :evil: Кажете какво да направя,не го разбирам. 8-[ Искам да си го върна,без него умирам. :( Той е единственото момче,което страшно много обичам!

elfinka
01-14-2008, 16:01
хх еми звънни му и му кажи, че имаш отговор на въпроса за който се е "шегувал", излезте и му го кажи :P

MiMcHeToOo
01-14-2008, 16:23
Мии ходи поговори с него бе (:

led_i_ogyn
01-14-2008, 16:27
Говори с него и му кажи, че си го излъгала и това е било най-тъпото нещо, което си могла да направиш...

marmalad4e
01-14-2008, 16:27
о4евидно и той още те оби4а щом те е питал това :)
не се притеснявай а му го кажи и сигурно отново ще сте заедно \:D/

slun4ice_90
01-14-2008, 16:38
Той след тази случка,не ми говори :cry:

DekoDenev
01-14-2008, 17:09
moje bi shte ti se storia malko grub no ne tova e celta mi zashto prosto ne se prestrashish i ne mu kajesh istinata v liceto aaa iskash toi da poeme cialata iniciativa

DekoDenev
01-14-2008, 17:10
moje bi shte ti se storia malko grub no ne tova e celta mi zashto prosto ne se prestrashish i ne mu kajesh istinata v liceto aaa iskash toi da poeme cialata iniciativa

koalka
01-14-2008, 17:12
Поговори с него и му кажи истината.Не си пропилявай шанса, ако наистина го харесваш.

slun4ice_90
01-14-2008, 17:12
moje bi shte ti se storia malko grub no ne tova e celta mi zashto prosto ne se prestrashish i ne mu kajesh istinata v liceto aaa iskash toi da poeme cialata iniciativaЗащото той сега не иска да ме чуе :-#

slun4ice_90
01-14-2008, 17:14
Поговори с него и му кажи истината.Не си пропилявай шанса, ако наистина го харесваш.Там е проблема,че не просто го харесвам а гоОБИЧАМ,но на него не му пука сега му го казах...ако просто го харесвах може би щеше да ми е по-лесно да го забравя,но сега...чудя се защо пак ме потърси ЗАЩО..?!

flowerlina
01-14-2008, 17:17
И аз го обичам :smt007 и искам да съм с него ама явно той не иска.Просто в един момент спря да ми говори,да ми отговаря на повокванията,на писанията ми в скайп и нз на кво се дължи това :-# Аз мн страдам за него,но не знам какво да направя,за да си го въна или да получа поне някакво обяснение за какво го прави :cry:

slun4ice_90
01-14-2008, 17:23
И аз го обичам :smt007 и искам да съм с него ама явно той не иска.Просто в един момент спря да ми говори,да ми отговаря на повокванията,на писанията ми в скайп и нз на кво се дължи това :-# Аз мн страдам за него,но не знам какво да направя,за да си го въна или да получа поне някакво обяснение за какво го прави :cry: Значи най-добре ме разбираш,от вчера плача за него като последната глупачка :cry: ...

koalka
01-14-2008, 17:25
Поговори с него и му кажи истината.Не си пропилявай шанса, ако наистина го харесваш.Там е проблема,че не просто го харесвам а гоОБИЧАМ,но на него не му пука сега му го казах...ако просто го харесвах може би щеше да ми е по-лесно да го забравя,но сега...чудя се защо пак ме потърси ЗАЩО..?!
Не му пука, тогава защо пита?Поне малко му пука, но няма да го накараш насила, я.Всеки трябва да си има достойнство.Ще ти е трудно да го забравиш, но в крайна сметка по-добре така...А не едва ли не да му падаш на колене да сте заедно, а на него да не му пука толкова.

flowerlina
01-14-2008, 17:26
И аз съм така само като си помисля за него и почвам да рева :cry:

slun4ice_90
01-14-2008, 17:30
Заричах се вече да не мисля за него,да не го обичам. Една вечер той ми звънна,а месеци преди това му казах,вече да не ме търси...много се зарадвах като му чух гласа,нямате представа колко страдам сега... :cry: И сега слушам нашите песни :-# 8-[

slun4ice_90
01-14-2008, 17:34
Не му пука, тогава защо пита?Поне малко му пука, но няма да го накараш насила, я.Всеки трябва да си има достойнство.Ще ти е трудно да го забравиш, но в крайна сметка по-добре така...А не едва ли не да му падаш на колене да сте заедно, а на него да не му пука толкова.Не знам точно дали му пука или не, аз така мисля :-x :(

kifla
01-14-2008, 17:36
Просто му признай ,че си го обичаш още и стига се чуди какво да правиш!Успех!

LitTlE_BeBsIiI
01-14-2008, 17:36
Добре,ти сега сама си вкарваш автогол и после ревеш тука.Щом толкова го искаш кой те е карал по телефона да се държиш така,сякаш искаш да приключиш всякакви отношения с него?Дръж се нормално с момчето,кажи му,че го обичаш още и готовоо!

slun4ice_90
01-14-2008, 17:43
Добре,ти сега сама си вкарваш автогол и после ревеш тука.Щом толкова го искаш кой те е карал по телефона да се държиш така,сякаш искаш да приключиш всякакви отношения с него?Дръж се нормално с момчето,кажи му,че го обичаш още и готовоо!Значи той ме попита "Обичаш ли ме още"?Аз "Защо ме питаш, а ти"?И така и не се разбрахме...аз не му казах,защото и той не ми каза реших,че не трябва да му казвам.Хора прави сте да ми се карате... :-#

FiRe_LaDy
01-14-2008, 18:50
Ами обади му се и му го кажи това на него,а не на нас,защото ние и да го знаем не можем да направим нищо!Той е човека,който може да направи нещо по въпроса и да те направи щастлива или обратното(което не ти пожелавам) .. успех

So unbelievable love..
01-14-2008, 19:06
Взимай телефона и му звъни докато не дигне,а като ти дигне му кажи "миналия път когато говорихме ме попита дали още те обичам" е сега мога да ти кажа отговора" и си му кажи каквото ти е на душата :) :) Успех,дано момчето си заслужава :wink:

punkrock
01-14-2008, 19:15
Нямаш шанс! Забрави го не си струва!
Ако си кажеш, че МОЖЕШ и че ИСКАШ да го забравиш, това ще стане!
Просто няма смисъл да плачеш за момче, като на него очевидно не му пука за теб!

Айде успех! :)

slun4ice_90
01-16-2008, 03:27
Благодаря на всички,но аз говорих с него и той каза,че вече няма никакви чувства и аз му казах да бъде щастлив с друга,но той нищо не каза.Ами определено не си е заслужавал :?,ще го забравя и това,въпреки,че ще ми е много трудно.Благодаря на всички,които отделиха време и си написаха мненията. ;-) :) :-P

CrazyWitch
01-16-2008, 06:58
Какво чакаш да тръгне пак да те подпитва ли? Забрави! Все пак не той, а ти си го зарязала. Уговорете си среща и му кажи, че макар въпроса му да е бил на шега (в което се съмнявам, но ти го кажи) ти ще му отговориш съвсем сериозно ... и това е, че го обичаш повече от себе си.. Времето минава. Нещата още повече си втасват.
Направи го, за да не съжаляваш още повече, защото и той явно иска да е с теб.

Icko_pld
01-16-2008, 10:30
Pogovori pak s nego moje da opravi6 ne6tata i ako si go obi4a6 pak moje da se varnete kam minalo to uspeh4eta :-P :)

slun4ice_90
01-16-2008, 10:43
Pogovori pak s nego moje da opravi6 ne6tata i ako si go obi4a6 pak moje da se varnete kam minalo to uspeh4eta :-P :)Няма смисъл вече,как да бъда с него след като той НЕ МЕ ОБИЧА,казах му да бъде щастлив с друга и това е положението. :? 8)

Anarion
01-16-2008, 12:48
И все пак, като си го обичала толкова силно, защо си го зарязала? Иначе ходи да говориш с него, докато не е станало прекалено късно, и нещата ще се оправят :)

poltergais
01-16-2008, 13:01
хх еми звънни му и му кажи, че имаш отговор на въпроса за който се е "шегувал", излезте и му го кажи :P

+1 :)

slun4ice_90
01-17-2008, 17:12
И все пак, като си го обичала толкова силно, защо си го зарязала? Иначе ходи да говориш с него, докато не е станало прекалено късно, и нещата ще се оправят :)Зарязах го е гадна дум в смисъл, не знам защо съм я използвала(както и да е),начи просто той се изпусна и ми каза,че като бил с негов приятел сваляли някакви момичета,а после ми казва "Мила,не съм го направил моя френд ги сваляше." :? Аз тогава много се подразних и не му говорих,и така той ми звъни по тела непрекъснато, аз му викам "разкарай се,не искам да имам вече нищо общо с теб",абе бях бясна, кибритлийка си падам :D и така.Казах му "до тук бяхме,няма да ти позволя да се подигравяш с мен". :-x 8) Ами няма да го търпя,въпреки,че го обичам. :neutral: 8)