View Full Version : процедура за косата с восак
GaBiIi__
01-14-2008, 19:08
razbrax 4e ima nqkva procedura za kosata minava se s vosak da ne cafti znaete li ne6tu pove4e ceni :):):):)
VilleBaby
01-14-2008, 20:21
ami kato ti cafti ,podstrigvai si redovno krai6tata...kav e problema? :neutral:
за кристали съм чувала...
ама не мислиш ли ,че ако намажеш косата си с восък ще си направиш наторални дредлокс :grin: :razz:
затова се бръснат после...щето няма разплитане!
Ще ти отиват дредове :lol:
Абе момиче не си съсипваи косата с восък.. по -добре си вземи шампоана на Gliss за изтощена коса, той е и против нацъфтелите краища на косата... аз лично съм много доволна .. :grin:
GaBiIi__
01-15-2008, 18:49
amii kato cafti si q postrigvam oba4e ne iskam postoqnno da i namalqm daljinata i procxedurata ne e samo s vosak i e dosta polezna oba4e qvno nikoi ne znae pove4e :(:(:(
LuCiFersAngeL
01-15-2008, 20:22
Аз също не знам нищо за тази процедура, но съм силно заинтригувана. Авторке, ако научиш нещо повече пиши, че и аз искам да го пробвам този восък :-$
LiveFlower
01-15-2008, 20:57
a q kajete izob6to ne sum zapoznata s teq kristali;kak se izpolzvat,pood kakva forma sa i cena molq :-)
на мен една фризьорка ми педлагаше да ми обработи косата с нагряваща ножица, която запечатва цъфтящите краища. да не би да е нещо подобно като с восъка? нз, на мен не ми се стори мн добре, защото ако се запечата, косата няма да спре да цъфти, ами просто няма да се вижда.може и да греша, да става въпрос за друго. моята коса също цъфти много и наистина ако някой знае нещо да споделя. :)
kalpazanka
01-16-2008, 10:28
a q kajete izob6to ne sum zapoznata s teq kristali;kak se izpolzvat,pood kakva forma sa i cena molq :-)
Нанасят се с длан по връхчетата, течни са и на Биофарм са около 5 лв. Използват се в периода март- ноември.