.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    blg

процедура за косата с восак

razbrax 4e ima nqkva procedura za kosata minava se s vosak da ne cafti znaete li ne6tu pove4e ceni

ami kato ti cafti ,podstrigvai si redovno krai6tata...kav e problema?

Супер фен Аватара на rakiQ
    за кристали съм чувала...

ама не мислиш ли ,че ако намажеш косата си с восък ще си направиш наторални дредлокс

затова се бръснат после...щето няма разплитане!

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Ще ти отиват дредове

Супер фен Аватара на miShle
    Абе момиче не си съсипваи косата с восък.. по -добре си вземи шампоана на Gliss за изтощена коса, той е и против нацъфтелите краища на косата... аз лично съм много доволна ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    blg
    amii kato cafti si q postrigvam oba4e ne iskam postoqnno da i namalqm daljinata i procxedurata ne e samo s vosak i e dosta polezna oba4e qvno nikoi ne znae pove4e

Аз също не знам нищо за тази процедура, но съм силно заинтригувана. Авторке, ако научиш нещо повече пиши, че и аз искам да го пробвам този восък

Супер фен
    Град
    Своге
    a q kajete izob6to ne sum zapoznata s teq kristali;kak se izpolzvat,pood kakva forma sa i cena molq
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    varna
    на мен една фризьорка ми педлагаше да ми обработи косата с нагряваща ножица, която запечатва цъфтящите краища. да не би да е нещо подобно като с восъка? нз, на мен не ми се стори мн добре, защото ако се запечата, косата няма да спре да цъфти, ами просто няма да се вижда.може и да греша, да става въпрос за друго. моята коса също цъфти много и наистина ако някой знае нещо да споделя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    a q kajete izob6to ne sum zapoznata s teq kristali;kak se izpolzvat,pood kakva forma sa i cena molq
    Нанасят се с длан по връхчетата, течни са и на Биофарм са около 5 лв. Използват се в периода март- ноември.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си