- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- процедура за косата с восак
razbrax 4e ima nqkva procedura za kosata minava se s vosak da ne cafti znaete li ne6tu pove4e ceni![]()
ami kato ti cafti ,podstrigvai si redovno krai6tata...kav e problema?![]()
за кристали съм чувала...
ама не мислиш ли ,че ако намажеш косата си с восък ще си направиш наторални дредлокс![]()
![]()
затова се бръснат после...щето няма разплитане!
Ще ти отиват дредове![]()
Абе момиче не си съсипваи косата с восък.. по -добре си вземи шампоана на Gliss за изтощена коса, той е и против нацъфтелите краища на косата... аз лично съм много доволна ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
amii kato cafti si q postrigvam oba4e ne iskam postoqnno da i namalqm daljinata i procxedurata ne e samo s vosak i e dosta polezna oba4e qvno nikoi ne znae pove4e![]()
Аз също не знам нищо за тази процедура, но съм силно заинтригувана. Авторке, ако научиш нещо повече пиши, че и аз искам да го пробвам този восък![]()
a q kajete izob6to ne sum zapoznata s teq kristali;kak se izpolzvat,pood kakva forma sa i cena molq![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
на мен една фризьорка ми педлагаше да ми обработи косата с нагряваща ножица, която запечатва цъфтящите краища. да не би да е нещо подобно като с восъка? нз, на мен не ми се стори мн добре, защото ако се запечата, косата няма да спре да цъфти, ами просто няма да се вижда.може и да греша, да става въпрос за друго. моята коса също цъфти много и наистина ако някой знае нещо да споделя.![]()
Нанасят се с длан по връхчетата, течни са и на Биофарм са около 5 лв. Използват се в периода март- ноември.Първоначално написано от iliana_svoge
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!