PDA

View Full Version : Избиват ли комплекси мъжете?

Lo_Lo_LOvE_me
01-14-2008, 21:26
Spored vas mujete dali se pritesnvat ot krasivite i gotini jeni , za6toto izpitvat kompleksi i za tva si hva6tat po-grozni ili gledat kolkoto se moje po-hubava , za da se gordeqt , 4e hodqt s neq ? Ili moje bi zavisi ot samoto mom4e , ot vuzrast , harakter , kak mislite , spodelete , pi6ete i se nasladete :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :grin:

т.7 и т.1
krem4et0

Virgin
01-14-2008, 21:28
абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение :arrow: хубавите явълки прасетата ги ядат :-k :cry: [-(

Lo_Lo_LOvE_me
01-14-2008, 21:35
E da tva e gadno , a kakvo te kara da misli6 taka ? Pri teb kak se polu4ava ? Az puk se si mislq , 4e gotinite i krasivi se sa na po4it :cry:

aLakaZam
01-14-2008, 21:35
]абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение :arrow: хубавите явълки прасетата ги ядат :-k :cry: [-(

Да, така е

Shmatko
01-14-2008, 21:49
Аз пък съм готин пич, нямам никви притеснения и очаквам предложения от готини пички на територията на град София :-D
Иначе прасетата ще ме ядът :lol:

NOBU
01-14-2008, 22:13
Какво разбираш под красиви и готини жени? Това е строго индивидуален избор според мен и едва ли, ако наистина бяха толкова готини щяха да останат за прасетата. Ще задълбая по на дълбоко като ги попитам какво правят при прасетата като има цял куп готини пичове които остават за курвите( тези строго специализираните) някой да ми обясни като за неук

Lo_Lo_LOvE_me
01-14-2008, 22:17
Pod krasivi imam v predvid naistina krasivi (respect ) :P

NOBU
01-14-2008, 22:28
Момчетата като мен си хващат мацки които са ведри, нещо истински красивите :wink: които са по клубовете нямат какво да кажат за себе си и разчитата само на красотата си.. нещо като гнили ябълки също като в приказката за снежанка и седемте джуджета - на вид прекрасни, от вътре погнили
Не ги мразя, защото познавам доста от тях, но са доста повърхностни като цяло

amatorium
01-14-2008, 22:31
Mnogo si zavisi. Povecheto se pritesnqvat. Normalno e. Zatova i nahakanite kopcheta pechelqt. :-P

krem4et0
01-15-2008, 06:03
Защо пък трябва да се притеснява дадено момче, че дадено момиче е красиво? Някои много хубави момичета са такива душички по характер.........В крайна сметка не външността определя характера. Има много красиви и земни момичета. 1 истински мъж трябва обаче да умее да оценява жената не само по външната й обвивка, а и по личностните й качества. Комплексирани са тези мъже, които ходят с красиви момичета, защото смятат, че жената до тях ще ги направи по-готини и по-секси. Аз съм леко на противоположно мнение от твоето. Хубавите мъже е нормално да искат хубави момичета и обратното. Но какво е голата красота, ако тя не отговаря на вътрешната?

the_uNf0rgIv3n
01-15-2008, 06:09
А може би не трябва да се смесват двете понятия много, много? И това, че дадено момче ходило с красиво момиче не значи, че той непремено е комплексар. Нали се сещаш .. любовта не пита! Аз лично мога да оценя и вътрешната и външната красота, но немога да отрека че и двете за мен имат огромно значение, нека никой не отрича, че иска красив човек до себе си. :?

led_i_ogyn
01-15-2008, 09:22
]абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение :arrow: хубавите явълки прасетата ги ядат :-k :cry: [-(

+1

Vladkoy
01-15-2008, 10:43
Че кой няма комплекси? Но не всички имат комплекс за малоценност :shock:

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-15-2008, 10:58
Почти няма момчета сред познатите ми, които толкова да се заглеждат по външната красота... А и няма само грозен или само красив човек - всеки е различен, в това се крие чарът му. А пък онези от тях, които не гледат нито външната, нито вътрешната красота чак толкова (естествено, все пак външната има превес), можете да се досетите, че са на принципа "Куцо, съкато, има ли дупка е злато". Според мен никой себеуважаващ се мъж, който при това търси момиче не само за гадже, а и за приятел, не за да я нарани, а напротив - да я подкрепя и да получава подкрепа от нея, не би обърнал кой знае какво внимание на външността. А и щом истински харесваш (че по-нататък и обичаш може би) някого, той за теб е красив, независимо за друг как ще е...

Icko_pld
01-15-2008, 11:46
Spored men nqma znae4eni dali nqkoe krasivo momi4e 6te haresa po taka zle mom4e vajnoto e da ima lubov tova e v dne6no vreme rqdko se nabludava no da kogato q ima vsi4ko e perfektno taka4e tova za lubovta mejdu grozni mom4eta i hubavi momi4eta si e ne6to koeto nemoje da se spre lubovta e vinovna biite neq :D :-|

sladko_dete
01-15-2008, 11:49
хаха според мен момчетата вадят комплекси само за дължината на някой части... (а не би трябвало..)

Sevt
01-15-2008, 12:48
Почти няма момчета сред познатите ми, които толкова да се заглеждат по външната красота... А и няма само грозен или само красив човек - всеки е различен, в това се крие чарът му. А пък онези от тях, които не гледат нито външната, нито вътрешната красота чак толкова (естествено, все пак външната има превес), можете да се досетите, че са на принципа "Куцо, съкато, има ли дупка е злато". Според мен никой себеуважаващ се мъж, който при това търси момиче не само за гадже, а и за приятел, не за да я нарани, а напротив - да я подкрепя и да получава подкрепа от нея, не би обърнал кой знае какво внимание на външността. А и щом истински харесваш (че по-нататък и обичаш може би) някого, той за теб е красив, независимо за друг как ще е...

+1

LizZz
01-15-2008, 17:36
Да е,така става в повечето случаи... :-s