View Full Version : Сгафихме ли?
Tinki Winki
01-15-2008, 09:36
В неделя с приятелката ми правихме секс без презерватив за 1ви път и сега съм доста притеснен дали не съм изпуснал нещо в нея.Свърших отвън, но може ли да стане нещо от малката част сперма която потича преди това.
Wrathchild
01-15-2008, 09:37
Това не е малка част сперма, а предеякулационна течност, която съдържа малко сперматозоиди!
Има вероятност, но е много малка.
smvassilev
01-15-2008, 09:39
Абе вярно че е малка вероятноста ама ако не искаш да се притесняваш най-добре си използвай презерватив :) Нали знаеш как се нарича човек който не използва презерватив... - татко :D
Tinki Winki
01-15-2008, 09:43
Така и смятам да направя.Просто много ни се искаше да пробваме как е.Бяхме пили и двамата, аз малко повече.. :smt006 .Искам да попитам дали е вярно, че няколко дни след цикала и няколко преди него не може да стане нищо.А и не смятам да го правиме повече така, защото просто аз не се чуствам сигурен в себе си.
Вероятността да е станало нещо я има, но е малка, затова следващия път направо си ползвайте презерватив :)
Това не е малка част сперма, а предеякулационна течност, която съдържа малко сперматозоиди!
Има вероятност, но е много малка.
Без значение колко сперматозоиди съдържа предеякулационната течност, моммичето би могло да забременее, стига да е в благоприятен период, подвижността на сперматозоидите е голяма и попаднали в подходяща среда, започват да си вършат работата ;) Защо мислиш, че не се препоръчва игра с половите органи след семеизпразване? За да не внесеш сперма в тялото й и т.н, другото си го знаеш.
:shock: mn mi e interesnokak vi ne pisna da pi6e6e edni i sa6ti ne6ta!!!!!!!!!!!! are popro4etete malko
amatorium
01-15-2008, 10:32
Nqma se shashkash :-s
Mitio_man
01-15-2008, 15:27
:) Нали знаеш как се нарича човек който не използва презерватив... - татко :D
хахахахах :D
ludoto_f
01-15-2008, 16:11
ima malka veroqtnost no po skoro ne! :P
stomah4eto
01-15-2008, 17:51
Има малка вероятност да забременее ама не забравяи 4е я има! А аз искам да питам имаше една тема за някакви хап4ета или май свещички им се вика фарматекс ако не се лъжа, но не мога да я намеря а колкото пути отитвам да използвам тъпата търсачка нищо нестава може ли да ми помогнете? :) 10х
Има малка вероятност да забременее ама не забравяи 4е я има! А аз искам да питам имаше една тема за някакви хап4ета или май свещички им се вика фарматекс ако не се лъжа, но не мога да я намеря а колкото пути отитвам да използвам тъпата търсачка нищо нестава може ли да ми помогнете? :) 10х
Фарматекс вагинални таблетки.
Аз съм ги пробвала, но на мен не ми понесоха ли4но. Много кофти щипеше от тях.. :neutral:
Kras4eto_lp
01-15-2008, 19:10
Пффф все безотговорни хора...да беше питал преди да го правите...ама тогава кой мисли :lol:
aLakaZam
01-15-2008, 20:50
ти кат си бил пиян и си усетил мигар дали си фърлил или не :lol: