View Full Version : Какво е мнението ви за обезкосмяването при мъжете?
engineer
01-15-2008, 13:29
Скъпи дами, въпросът ми е към вас: Какво мислите за обезкосмяването при мъжете?
Не че съм много космат, но мисля да предприема някои мерки. Също така се чудя кой точно начин да приложа върху себе си. Ще се радвам ако има по-описателно мнение. Мисля че ще е полезно не само за мен.
Не ми харесва! [-( Ако исках нещо гладко щях да си лягам с кренвирш, а не с мъж!
amatorium
01-15-2008, 16:01
Zavisi kude.
.::THE_LAST_ANGEL::.
01-15-2008, 16:02
Аз пък съм за обезкосмяването :P .. кадето и да е :twisted:
paradiso
01-15-2008, 16:17
Аз пък съм за обезкосмяването :P .. кадето и да е :twisted: dam i az
talisman4e_
01-15-2008, 21:09
Аз съм твърдо за...! Където и да е 8) :-P
lithium4e
01-15-2008, 21:55
твърдо ЗА обезкосмяването..навсякаде без ръцете ;) обичам поддържани мъже..отблъскват ме космати ..
оо да твърдо за :!: :idea:
твърдо ЗА обезкосмяването..навсякаде без ръцете ;) обичам поддържани мъже..отблъскват ме космати ..
+1 :wink:
amatorium
01-15-2008, 22:03
Vse pak muja trqbva da se poddurja kakto jenata, Ako bqh macka nqmashe da mi e priatno da si vplitam prustite v nqkoi mazen kosmat zadnik 8-)
engineer
01-16-2008, 05:19
Пак съм аз.
Като гледах последния Сървайвър по телевизията (който следих с голям интерес), забелязах че повечето от мъжете да прилежно оскубани отгоре - до долу. От мои приятелки подочух положителни коментари относно това как изглеждат, та това беше причината да ви питам сега.
добре тогава въпрос за тези сладурани , които са твърдо за обезкосмяването. Мисля че ако сляза от автомобил за минимум 30к имам обноски ,облечен съм стилно ухая на скъп парфюм и мога да те заведа навсякъде където пожелаеш..? Е аз съм много космат да , но не знам защо силно се съмнявам , че ще предпочетете добре изгладения кола маскирания епилиран депилиран навсякъде сладур. Още малко и ще започна тези пичове да ги водя на екзотични екскурзии вместо вас , защо искате да изпедерастявате момчетата не знам. А аз предпочитам да продължавам да се усъвършенствам и да трупам дивиденти докато някой с часове си стърже четината с новия си braun ! Въпрос на приоритети
P.s. все пак не съм привърженик на силното окосмяване отдолу и под мишниците,там трябва да има конрол ! :-$
ApoLoGiCK
01-16-2008, 05:23
Ммм....М лично аз съм гладичак,но според мен е смешно когато някой е повече от наромалното космат...
ami nz..nqmam golemi pretencii..no e hubavo pone ..dolu i pod mi6nicite ...po korema krakata i racete nqma smisul..vse pak si muj.. :wink:
FikyScHetOo
01-16-2008, 07:48
ami nz..nqmam golemi pretencii..no e hubavo pone ..dolu i pod mi6nicite ...po korema krakata i racete nqma smisul..vse pak si muj.. :wink:
подкрепям с два крака и две ръце
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-16-2008, 07:54
Ми аз съм за обезкосмяването! 8)
долу и под мишниците задължително, хубаво е и когато няма косми по гърдите, дразни ме........а за краката и ръцете не е толкова задължително, но пак е яко ако няма по краката :) общо взето не съм против :P
fr3e_s7yle
01-16-2008, 09:17
+1 :neutral:
suunlight
01-16-2008, 12:59
+1
krem4et0
01-16-2008, 13:04
Впечатлява ме моя мъж, който си е нормално и естествено окосмен, не се обезкосмява и аз не искам да го прави...
indecent
01-16-2008, 13:15
mrazq mom4eta s kosmi po gyrdite i po gyrba a mom4etata s obrysnati karaka i ryce sa mi mn sme6ni a po intimnite mesta moje i s kosmi moje i bez
Attila_The_Hun
10-05-2008, 10:12
Те това ми е болната тема!
По темата - АБЕ КАКВИ СА ТИЯ ПРОСТОТИИ БЕ??!!! :smt068
Окосмяването си е нещо нормално. Всякакви видове гнусене са породени от модата и някакъв измислен идеал за красота. Това си е чиста манипулация, наложена медиите, най-вече. Внушавате си глупости. На времето на никой не са му правили впечатление тия неща! Сега има некакви "метросексуални" мъже ли какви ги пишат там. УЖАС! То си е чиста педерастия, пък ако не са педали ще са би! O, tempora! O, mores!
mynichka
10-05-2008, 10:56
за обезкосмяването съм аз ! :)
SpOrTs_GiRl
10-05-2008, 11:48
Не ми харесва! [-( Ако исках нещо гладко щях да си лягам с кренвирш, а не с мъж!
Точно така.
SpOrTs_GiRl
10-05-2008, 11:49
Окосмяването си е нещо нормално. Всякакви видове гнусене са породени от модата и някакъв измислен идеал за красота. Това си е чиста манипулация, наложена медиите, най-вече. Внушавате си глупости. На времето на никой не са му правили впечатление тия неща! Сега има некакви "метросексуални" мъже ли какви ги пишат там. УЖАС! То си е чиста педерастия, пък ако не са педали ще са би! O, tempora! O, mores!
Подкрепяяяяяяяяяяяям :grin:
Твърдо ЗА ! препоръчвам коламаска ;)
CocainCocktail
10-05-2008, 14:07
Космат,космат как да е (стига да не е прекалено) Ама като видя необръснат мъж,с бада на 3-4 дена (имам предвид за неуформена просто занемарена)И ми става лошо.Най-много го мразя.
абе хора 21 век сме не каменната ера като кълба козина ли да ходите много е гнусно ако 1 момче/мъж не се поддържа отблъскващо е а си мисли а тва е за женчовци ЗА (имам 1 познат дето хубавичко бих го запознала с епилатора и коламаската :? )
]
Да уе, гол кат' охлюв, бахти противното, само остава да го намажеш с шарлан! :shock: :lol:
rozova_lady
10-05-2008, 15:11
Az haresvam moq priqtel s brada no ne prekaleno golqma
mnogo sexi izglejda s neq :) A ina4e za drugite mesta sam "za" obezkosmqvaneto
SwEeT_pAiN_F
10-05-2008, 15:46
Не мога да ви разбера как можете да харесвате мъже от горе до долу без косми.Аз например са ми доста гнусливи, след като Господ е създал космите значи те изпълняват някаква функция. Аз например не искам приятелят ми да се бръсне отдолу или по крема само под мишниците,но той лятото се бръсне и отдолу и по корема.За мен един мъж не е мъж ако няма косми. Нали най-важното е хигиената,като си я има какъв е проблема не мога да разбера.
аз се бръсна насекаде дето има косъмчета и сега съм гладък 8) 8)
И след т'ва ставаш като таралеж :lol: :lol: :lol:
И след т'ва ставаш като таралеж :lol: :lol: :lol:няма уе манец аз се чегъркам на два дена 8) 8) 8)
и не само на медиите , тва си е чиста разработка на военните...
в Русия съм,в Русия съм :lol: :lol: :razz:
и не само на медиите , тва си е чиста разработка на военните...
в Русия съм,в Русия съм :lol: :lol: :razz:
"в Русия съм,в Русия съм" вика :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добре де азпък да попитам тези, които смятат, че обезкосмяването е естествено нещо и няма нужда да се премахва... няма ли да ви е гадно ако видите жена с космясали отвсякъде крака и косми, стърчащи от мишниците й? значи жените трябва да се обезкосмяват, а мъжете не, защото изпедерастяват... нищо лично ама не ви разбирам.
аз съм ЗА обезкосмяването при мъжете, освен краката и ръцете... това вече ми идва маааалко прекалено, но и то е въпрос на личен избор.
Schnitzer
10-05-2008, 22:09
Абе не съм момиче но освен по хуя и под мишниците другаде си е глупост.
Абе не съм момиче но освен по хуя и под мишниците другаде си е глупост.
+111111 Но съм момиче 8-)
scoobydors
10-06-2008, 06:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
П.П. Аз съм ЗА обезкосмяването където и да е :D
Bubalcheto
10-06-2008, 19:25
е твърдо за вълната отдавна не е на мода ...
ilenceto92
10-31-2008, 18:15
А бе ...тва за окосмяването..НЕ е дали ти харесва или не...зависи от личната ти хигиена но аз лично предпочитам...гладките момченца... :twisted:
wolfgirl
10-31-2008, 19:19
az puk mislq, 4e mujete trqbva da se obezkosmqvat samo dolu i podmi6nicite! Za krakata i rucete mi e se edno (stiga da ne e kato maimuna)! Vse pak ako gladuk kato bebe6ko dupe, to ne prili4a na muj , a na evnuh!!! :-o
Punisherrr
10-31-2008, 19:37
samo dolu i podmi6nicite!
И аз така мисля. Другото са пълни глупости!!!
Вие мъже ли сте или охлюви?
И стига с ващо смешно ''хигиенно оправдание'' ... 8-)
Xrisinka
10-31-2008, 20:06
opredeleno sam
Za ! az bih ti preporachala da si premahnesh kosmite kato idesh na kozmetik ili s epilator no ako ne si padash po bolkata :evil: moje i s brasnacha :D
Ами...преди яко се застъпвах за "гладките" момчета...сега ми е все тая.
Моя се бръсне от дъжд на вятър и въобще не ми праи толко впечатление
fewtcher
10-31-2008, 21:29
значи жените трябва да се обезкосмяват, а мъжете не, защото изпедерастяват...
Значи ако ходя с токчета и си сложа грим не изпедерастявам? Има си женски, има си и мъжки работи. Епилацията е женска работа. Да, никой не иска долу да е джунгла, но да си имаме уважението - мъжа по косъма се поазнава. Имал съм случаи, в които само брадата на някой ми е помагала да разбера, че е мъж :shock: 8-)
И ВСЕ ПАК това е въпрос на избор :)
Най-важното е да й е приятно на нея, а на теб да не ти се скубят и защипват някъде :-P
Joffynka
10-31-2008, 23:56
МммМмММММм аЗ ЛичНо мРазя КосъМчеТа,но По МеН за МомчеТо не ме Бърка нО пЪк Ако Е Мек и ГладЪк Какво по приятНо в ЛаскиТе,все си е По-добРе от коЛкото НещО да тИ боЦка :) Не МислИш ли? И все пак не всички мислят като мен,иначе епилатори и самобръсначки чувала съм че мъжете е никакъв случей не трябва да използват кола маска,лентички и т н :)
fewtcher
11-01-2008, 07:17
Мъжете не търпим болка :-D
Е че то точно ако се обръсне ще ти боцка после :-o
Ако не се обръсне, ами просто вземе космите наполовина, знаеш ли каква мека възглавнияка ще имаш отзад (или отпред)? Все едно с коприна ще те гали :-D
snejana67
11-01-2008, 07:18
8) твърдо против 8)
]
И аз и аз така :grin:
GreenFairy
11-01-2008, 09:34
Против обезкосмяването на краката, ръцете и гърдите, само под мишниците и интимните части нека да са гладки...
buffalo88
11-01-2008, 09:35
Всеки който си обезкосмява краката е пълен ГЕЙ
И аз съм на това мнение :oops:
аз мисля че един мъж не трябва да се обезкосмява освен ако не е наистина ... ТРАГИЧНО космат......тва означава сууууупееер много косми да има...да е нещу като овца с черна козина и т.н.
ИЗВОД: НЕ се обезкосмявай!!! ТИ СИ МЪЖ? ВСЕ ПАК...
Абе общо взето все тая просто под мишниците и там долу да си ги маха .. другото си е личен избор :)
taNcheto93
11-01-2008, 16:22
Аз съм за обезкосмявянето на момчетата където и да било, само ръцете са изключение :)
твърдо да за обезкосмяването :P
the_beautiful_smile
11-04-2008, 18:40
ейй... нищо човешко не осана във вас , нищо <> аз съм твърдо не ! гейско е :smt018
А ако става въпрос за женското обезкосмяване съм на мнение,че е хубаво да се прилага само в "тежки случай" (когато си толко космат,че не можеш да се гледаш) аз лично нямам нужда от подобни процедури за момента и за напред не възнамерявам да практикувам
:D :D Аре космарлатковци почвайте да се бръснете -по гърба , по гъза туку виж станали по красиви ... :D
Това е от мен за сегаа ако има въпроси заповядайте :smt019 :D
deathproof
11-04-2008, 18:56
Всеки има право сам да си преценява какво да си обезкосмява. Моя фр се обезкосмява само под мишниците и чатала. Негово решение си е, не съм го карала аз. Ако спре да го прави..... ми няма да ми е гадно. Негова работа.
Някой се опита да излезе с номера " щом жените го правят и мъжете трябва да го правят". това са пълни глупости- жените са жени, за да са нежни и изящни, за да са по- красиви и ефирни. Мъжът си е мъж- има други функции и представата за мъжка красота не трябва да се приравнява за идеята за женската красота!
според мене ... тез девойки дет са ТВЪРДО ЗА обезкосмяването на момчетата ( освен подмишниците и триъгълника) са пълни лигли,чоекк!Баси ... някви фешан глупаци дет ако беше на мода да са космати сигурно щяха да пият маймунски хормони...ама ся е модерно да си гладък и момичетата са разпискаха, бахмааму!
ам ... Аз съм твърдо за мустаците по кифлите :roll: =D> =D> , поне единия от двамата трябва да има косми ... :wink: :wink:
fashion4etyy
11-05-2008, 00:59
аз се обезкосмявам ама по краката и ръцете не 8)