- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е мнението ви за обезкосмяването при мъжете?
Скъпи дами, въпросът ми е към вас: Какво мислите за обезкосмяването при мъжете?
Не че съм много космат, но мисля да предприема някои мерки. Също така се чудя кой точно начин да приложа върху себе си. Ще се радвам ако има по-описателно мнение. Мисля че ще е полезно не само за мен.
Къде да се обезкосмиш???
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не ми харесва!Ако исках нещо гладко щях да си лягам с кренвирш, а не с мъж!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Аз пък съм за обезкосмяването :P .. кадето и да е![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
dam i azПървоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Аз съм твърдо за...! Където и да е![]()
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
твърдо ЗА обезкосмяването..навсякаде без ръцетеобичам поддържани мъже..отблъскват ме космати ..
Vse pak muja trqbva da se poddurja kakto jenata, Ako bqh macka nqmashe da mi e priatno da si vplitam prustite v nqkoi mazen kosmat zadnik![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Пак съм аз.
Като гледах последния Сървайвър по телевизията (който следих с голям интерес), забелязах че повечето от мъжете да прилежно оскубани отгоре - до долу. От мои приятелки подочух положителни коментари относно това как изглеждат, та това беше причината да ви питам сега.
добре тогава въпрос за тези сладурани , които са твърдо за обезкосмяването. Мисля че ако сляза от автомобил за минимум 30к имам обноски ,облечен съм стилно ухая на скъп парфюм и мога да те заведа навсякъде където пожелаеш..? Е аз съм много космат да , но не знам защо силно се съмнявам , че ще предпочетете добре изгладения кола маскирания епилиран депилиран навсякъде сладур. Още малко и ще започна тези пичове да ги водя на екзотични екскурзии вместо вас , защо искате да изпедерастявате момчетата не знам. А аз предпочитам да продължавам да се усъвършенствам и да трупам дивиденти докато някой с часове си стърже четината с новия си braun ! Въпрос на приоритети
P.s. все пак не съм привърженик на силното окосмяване отдолу и под мишниците,там трябва да има конрол !![]()
Ммм....М лично аз съм гладичак,но според мен е смешно когато някой е повече от наромалното космат...
ami nz..nqmam golemi pretencii..no e hubavo pone ..dolu i pod mi6nicite ...po korema krakata i racete nqma smisul..vse pak si muj..![]()
подкрепям с два крака и две ръцеПървоначално написано от rumka88
Ми аз съм за обезкосмяването!![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
долу и под мишниците задължително, хубаво е и когато няма косми по гърдите, дразни ме........а за краката и ръцете не е толкова задължително, но пак е яко ако няма по кракатаобщо взето не съм против :P
Let The BEAT Control Your Body
+1![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Впечатлява ме моя мъж, който си е нормално и естествено окосмен, не се обезкосмява и аз не искам да го прави...
Те това ми е болната тема!
По темата - АБЕ КАКВИ СА ТИЯ ПРОСТОТИИ БЕ??!!!![]()
Окосмяването си е нещо нормално. Всякакви видове гнусене са породени от модата и някакъв измислен идеал за красота. Това си е чиста манипулация, наложена медиите, най-вече. Внушавате си глупости. На времето на никой не са му правили впечатление тия неща! Сега има некакви "метросексуални" мъже ли какви ги пишат там. УЖАС! То си е чиста педерастия, пък ако не са педали ще са би! O, tempora! O, mores!
Amantes amentes
за обезкосмяването съм аз !![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!