View Full Version : о.О какво да правя>?<
feelthless4o
01-15-2008, 18:49
---
roksana_1
01-15-2008, 19:00
ми добре аз до колкото разбрах ако първото момиче от така по гадничките дет обичат да въртят хората на пръс може да го прави за да ти стане гадно и да я изоставиш втората и порсе първата те изстави и да си в гадно положение,но ако не е от тия фръцлите (все пак ти си прецени щот ти я познаваш най-добре) има две възможности
ако към втората испитваш по силни чуства от първата (което е рядкост защото старата любов не храща ръжда) тръгни с нея все пак първата вече си е изгубила шанса , но ако мислиш че все пак първата е тръгнала с онова момче само за да те забрави защото е мислила че може и да не потръгне тогава поговори с нея ... ама чакай са немога да продължа щот не знам за ко сте се разделили и кой пръв е скусъл ти с нея или тя с тебе ...тъм мн не ти помогнах ... трябва още да си посъбера мислите ](*,)
trugni s vtoroto momi4e, zavsisi kakvo 4ustva6 kum neq i kum drugata de. Produljavai napred a ne se vru6tai nazad :wink: Normalno pak da se seti za teb sled kato e razbrala 4e drugo momi4e te jelae, vinagi stava taka. 4ovek v pove4eto slu4ai ceni tova koeto e imal sled kato si e propilql 6ansa da go ima :!:
Fallen`Angel
01-15-2008, 19:19
Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата ;-) ;-)
feelthless4o
01-15-2008, 19:22
- --
feelthless4o
01-15-2008, 19:24
- - -
partychild
01-15-2008, 19:30
Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата ;-) ;-) Съгласна съм... и аз бих направила така :)
roksana_1
01-15-2008, 19:31
по добре избери второто момиче се пак ако първото те обичаше толкова силно една ли би казала ми добре трябва да си блала... освен ако докато сте си били гаджета не си е харесала и др ама вече не знам а и все пак тя ти е казала КОЛКО МН ТЕ ОБИЧА чак кат е разбрала че др момиче те харесва...според мен е по правилно да тръгнеш с второто се пак първото момиче вече си е загубило шанса а и ако те обича би ти го казала по рано а не чак кат те хареса вече друго момиче :-o ако ме разбра де
feelthless4o
01-15-2008, 19:35
- - -
MiMcHeToOo
01-15-2008, 20:22
Ако тия двете момичета се познават може да те ебават :-s Надявам се да не е така разбира се.. Другото което е.. Ами не можем да ти кажем кво да направиш.. Хората са казали "Не поглеждай назад", но понякога си заслужава да се обърнеш.. А понякога не и трябва да продължиш напред.. Не знам ти сам можеш да си прецениш коя от двете ти е повече на сърцето.. :smt007
Твърдо за втората мацка.....и дано наистина не са в коалиция, а ако са - праете 3ка :grin:
Сериозно - дай наистина с втората. Такива иди ми дойди ми като на първата и шаврантийски номера щом отсега ги е почнала представи си докъде ще се стигне когато пак си неин.
bgboy0190
01-15-2008, 20:33
2рата
Най-странното нещо в живота ми! - две момичета ме обичат по едно и също време, което е супер нереално за мене :shock: , защото не съм първа хубост , никой до ся не ми е признавал, че има чувства към мене и така изведнъж се появяват тези две обожателки. Темата НЕ е е*авка и искам сериозно да се отнасяте към мене и да пишете съвети.
Та така: Едното момиче , което ме обича - е първата ми истинска любов. Много я обичах ( а може би и още имам чувства към нея ) и в крайна сметка тя тръгна с мене. Ходихме 3 месеца през които ни беше супер яко, + още един месец през който бяхме разделени, но пак си се държахме като гаджета. Но тя постоянно говореше за двама от най-добрите ми приятели - кой колко я кефи колко са яки и т.н. Ся няма да ви споделям всичко, но тфа е ситуацията горе-долу. А другата се появи в живота ми преди да речем 1 месец, когато първото момиче тръгна с друг (ние отдавна си бяхме разделени но все пак постоянно бяхме близки). Та това второ момиче ма си кефи и ся от както има чувства към мен сме в по-близки отношения, но не ходим. И след като първото момиче разбира за нас се оказва , че тя имала силни чувства към мен и иска да се съберем :shock: . Ииии ся ми е супер ши*ано и незнам какво да правя! Моля за помощ 8-[
мен ако питаш загърби миналото, а гледай настоящето
doktora1mw
01-16-2008, 07:41
Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата ;-) ;-)
най-добре така
Миналото си е минало!Мога да ти кажа че повечето момичета когато получат дадено нещо вече не го искат #-o така че няма смисъл да си това нещо!Гледай напред :smt001 :smt007
feelthless4o
01-16-2008, 11:16
- - -
Fallen`Angel
01-16-2008, 12:19
Пиши после как са се развили нещата и с двете :)
Ако и ти имаш чувства към новата, тръгни с нея :)
KimBerLy1912
01-16-2008, 14:06
Миличък аз смятам че първото момиче е вятър работа...в смисъл вие сте си били заедно но тя непрекъснато е говорила за твоите приятели тия глупости..което на мен ми се струва детинско и тъпо...Аз също не бих го търпяла...Ъм...и по една или друга причина вече не сте заедно...но когато тя е разбрала за другото момиче и хоп...айде пак те харесвала :? Тъпо ми се струва...смятам първото момиче го остави в миналото...щото тя май не те обича истински...когато те има не те иска а когато се опитваш да си изградиш връзка и щастие тя се появява и решава че те иска... :?
За второто момиче не си направих никакви изводи,щото ти почти нищо не си писал...но в крайна сметка нищо не ти пречи да опиташ с нея :-) А ако не се получи,минаваш на следващата :) Успех :-)
Fallen`Angel \:D/ napulno vqrno e tova deto go kazva6
feelthless4o
01-19-2008, 20:40
Ми кфо да стане...бях малко време с втората но осъзнах колко много обичам първото момиче...искам да съм с нея