Влез

View Full Version : Къде отидоха онези времена....

The-Cult
01-15-2008, 20:43
Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план :oops: Бяхме големи мъже правихме се на големите батки и биячи а всъщност не правихме нищо,беше ни страх от най-големите батковци в даскалото.След това взехме да правим простотиики преспахме с 2-3-4 съученички и взехме да не можем да ги поглеждаме когато сме в една стая :? После взехме да се разделяме на групички и от един голям и задружен клас през първите 2 години,на 3-тата 70% от хората станаха надъхани и не можеше да говори спокойно с тях.Когато се видехме по улиците ти им казваш "Здрасти" а те се правят че не е виждат #-o И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици.Ходим на частни уроци,хабим парите който родителите ни са изкарали с пот на челото(поне моите родители така си вадят парите),ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и 6 месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш :-# Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки от нас в на мама и на тати колите.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
Аз просто стоях на прозореца през 6-тия час на достадната втора смяна.... и осъзнах всички тези неща когато видях училищният двор в който бягах по физическо и бях добър ученик винаги носейки анцунга си...поне първата година,а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...
Лека вечер на всички \:D/

LiveFlower
01-15-2008, 20:50
ei,brato bravo 4estno ti kazvam,4e me trogna adski mnogo.naistina godinite v dasaklo sa nai-hubavite godini! :-)

Seducti0n
01-15-2008, 21:43
Здравей.Наистина, изключително трогателна темичка.Доста верни изводи си си направил, но за да достигнеш до тях е било наложимо първо да съзрееш достатъчно.

Колкото и да ти е трудно, опитай да запазиш в сърцето си най-приятните моменти, които си преживял в училище.След време, когато се натъжиш за класа и обстановката в даскало, затвори очи и си припомни онези прекрасни мигове.Ще се почувстваш по-добре,сигурна съм. :wink:

ApoLoGiCK
01-16-2008, 00:19
Наистина адски трогателна тема...Поне си правя изводи и аз доакто съм още в училище,защото незнам да ли ще мога да свърша и 5 година в БГ за жалост и ще загубя всичко...Наистина много изводи до които по-обясними за мен причини съм си направил и аз.

teenkopele
01-16-2008, 01:25
Без коментар... =D>

N0_feAR
01-16-2008, 07:02
трогателна темичк,а хубаво е че си осмислил всичко =D> не знам к'во друго да кажа ( в случея напиша)

kahn
01-16-2008, 13:31
Хубава тема.Аз пък съм стршно щастлив ,че завършвам и безтова едва се гледаме в училище ,когато сме там естествено.

UnaBletoLoVeU
01-16-2008, 13:42
ХаХ, четейки го слушах песента Mad World на Gary Jules и се раплаках...хубава тема :)

Diggity
01-16-2008, 13:43
\:D/

tasq
01-16-2008, 14:54
help.......nqkoi moje li da mi kaje versiq na ese na tema
Savobodata i neinata cena.

The-Cult
01-16-2008, 18:59
kahn Бате(Како) колкото и да се ненавиждате един ден и те ще ти липсват :-$

kahn
01-17-2008, 10:26
:D :razz: :D :razz: Искрено се разсмях от коментара ти

ruski
01-17-2008, 11:42
напълно същата история е и при мен .... като се замисля, още някога 1-2-3-4-5-6 клас още докато играехме в градинката, всички бяхме задружни, всеки ден знаех, че прибера ли се от училище отивам да играя с аверите, но с времето .... ето сега вече съм 11 клас почти пълнолетен, като се замисля от тази групичка някога "задружните" приятели, всеки е на някъде, кои извън страната, кои в друг град, та тези който останахме в квартала днес дори не си казваме здрасти! .... Както и да е когато започнах 9ти клас в ново даскало бяхме нова групичка, някой от старото школо
някои с който тогава се запознахме, обикаляхме насам-натам, бяхме голямата работа, бягахме, в края на първия срок на 9ти клас бях с 230 извинени и 14 неизвинени, само 2ки и 3ки отгоре до долу.... Казах си това е, вторият срок не мърдам, но уви, започнах пак да бягам, но навреме ми казаха някоя дума и ми дойде акъла, както и да е оправих се, проминах без поправки или конспекти и тогава си пролича кой ми е приятел, всеки ревна защо аз нямам а той има, започнах 10ти клас, яката компания, като че ли вече не беше толкоз "яка" започнахме да се разделяме, докато накрая
всеки си беше "нанякъде", както и да е, започнах да излизам със други, и ето сега останахме 5-6 човека който уж се уважаваме един друг... Сега 11 клас, тези който бяха "смотаняци" и "зубри"в 9-10 кл. сега не стъпват в училилище, висят по кафета насам натам "голямата работа" са, можеби защото по-рано съм минал по-този път си мисля, че сега това е тъпо, да се бяга, сега седа в час, с надежда да уча нагоре,
да няма проблеми, да върви по вода, абе да излезне нещо от мен еебаси може ли да се живее с 300 лева ?
Ами аз съм такъв човек, не обръщам внимание на малките неща, не се интересувам например от селянина който седи на съседния чин, дали е добре, дали има проблеми, неми дреме дали днес ще имам пет 2ки, важно е да съм добре и тези който ги имам за нещо да са добре, да нямат проблеми.... този който го познавам на здравей, здрасти, ако ще да мре, не ме интересува, защото с годините съм си доказал, че на тези "приятели" не им пука за мен, не разчитам на никой, освен приближените си, не се ядосвам че днес, имам пет двойки или че имам 2ка за срока,
Ето на това съм се научил през годините според обстоятелствата, не ми дреме дали некой ще ми каже "здрасти" то си личи къв е щом 8 години сме били заедно а сега ме подминава, защото всички са зависливи затова е всичко ..

•._.•No_NaMe•._.•
01-17-2008, 11:51
mn hubava tema :-) 6tqh da se razpla4a :cry: ;-) =;

DiTko
01-17-2008, 12:01
Браво, добре казано, добра тема.

nicolepcd
01-17-2008, 12:06
Хах, аз съм 8 клас, и все още ми е рано да се замислям, но съм сигурна, че и на мен ще ми липсват, макар, че сега сме разделени на "важни" и "неважни :D " Данооооо наистина да ми липсват, а иначе темата е екстра!!! Много добре е написана! \:D/

ThePowerOfLove
01-17-2008, 14:17
мн добре си го написал...а тъжното е,че всичко е истина :(

The-Cult
01-17-2008, 20:16
Относно това за зубарите,аз стоя до един такъв..какво да ви кажа човека 3 години не мърдаше от даскало,взе сега книжка нищо че аз 8 месеца по-рано от него имам.Кара на баща си новата кола и е газар,не идва на даскало,ходи да позира че има много пари..А аз ли..?Аз стоя на даскало и си скъсвам гъзо от учене и карам на татко старата шкода 105л :-$

InitialD
01-17-2008, 23:57
ФАК! Депресирах се!!! :cry:

dan4ety
01-18-2008, 07:39
Хах, аз съм 8 клас, и все още ми е рано да се замислям, но съм сигурна, че и на мен ще ми липсват, макар, че сега сме разделени на "важни" и "неважни :D " Данооооо наистина да ми липсват, а иначе темата е екстра!!! Много добре е написана! \:D/

Дам :)

AliceSw
01-18-2008, 16:21
моя милост упорито е изхвърлила мисълта за завършването от съзнанието си - все се върти като тема, но никога не говорим за нея, говорим за изпити, балове, рокли, но не и затова, че е краят на един своеобразен цикъл, който няма да се повтори никога...и все пак още 4 месеца, аз не знам дали искам да идва...но в крайна сметка е неизбежно...дано оттогава напред да е още по-хубаво (:

rubi
01-18-2008, 21:18
нооого си прав аз също си мислех че хората които ме ненавиждат и аз тях няма да ми липсват, но е така...малко преди да завършим ние вече не ходехме на даскало всеки по своя път и на 24 май осъзнахме колко си липсваме и колко ни е тъжно че завършваме....и интересното е че сега след всичките дрязги и лоши думи които сме си наговорили всичко е простено и се виждаме и чуваме мн често :) :) :)

sweet_lady:]
01-18-2008, 22:29
:cry: em nz za tvoq klas ama nie sme 2 g zaedno i ve4e celiq klas mse se otcepili!mrazq daskalo i vs pokrai nego!btw mn xubava istoriika

FairyNymph
01-19-2008, 08:42
Аз съм в 11 клас и още от сега се говори за изпити,матури, балове и тн..Честно казано не искам да мисля на тази тема, не искам да приема, че след година и нещо всичко ще свърши...и как всеки ще си поеме по своя път и ще забрави какво е било...колкото и да сме различни и да се караме помежду си за смешни работи и каквито и глупости да са се случвали през годините си обичам класа и много ще ми лиспва.Не искам да губим връзка, искам да се виждаме дори с тези, които понякога ме изкарват извън кожата :cry:

The-Cult
01-19-2008, 19:17
нооого си прав аз също си мислех че хората които ме ненавиждат и аз тях няма да ми липсват, но е така...малко преди да завършим ние вече не ходехме на даскало всеки по своя път и на 24 май осъзнахме колко си липсваме и колко ни е тъжно че завършваме....и интересното е че сега след всичките дрязги и лоши думи които сме си наговорили всичко е простено и се виждаме и чуваме мн често :) :) :)
Хубаво е че държите един на друг.Аз сега с приятелите който останаха на даскало много често спроим на тема коли,и вчера пак така спорихме и кога ходихме да хапваме кво стана въпрос,и си викаме заеби колите след 2 години всеки ще кара каквато кола иска..но тогава няма да сме един до друг че да спориме коя е по-добра...Жунлахме по една биричка от мъка и тфа беше :-$

s1NNer
02-19-2008, 16:42
The-Cult евала \:D/ Страшна е темата и `сичко си е точно както си го казал :] и са се замислям на к`ви "мъже" се правеха наще едно време в 7-8 клас ... :]]] и колко се пусваха,биеха (или поне правихе опити :-D ) а сега ... сега сме заедно =) е и поне имаме още няколко годинки заедно (които доста бързо ще минат :[ )

Браво за темичката :]]]

vamp
02-19-2008, 17:19
Автора на темата,ти си едно щастливо копеле братче!
"Щастливо копеле" не е обида,просто определение в случая :)
Твоите години в даскало са били добри,някои от моите бяха кошмар живота ми беше кошмар.
Бях от тия зубарчета,които ти ги наричаш,носех си анцуга,дори нямах и фешън прическата,ходех с обикновени парцалки,а не маркови.
Беше ме спек да заговоря момиче в даскало,да не говорим да го забия.
До 8 клас бях пълен спек,заради проблемите унас и неспособноста да се справя с обстановката.Бях пълен отличник обаче,ученето беше моя живот.
После почнах да имам хобита,да излизам с момичета,и аз като теб взех книжка и други неща правих.
Бас лова,че не съм бил щастлив колкото теб,нито съм бил надут и лицемерен както може би ти си бил.
Сега ми е трудно да поддържам успеха,но съм към 6,не ходя на уроци,не пилея парите на нашите,не карам техните коли.
Аз съм един нещастник борил се с живота много години докато ти си се забавлявал.
Разбираш ли,позицията ти и коментарите ти не бяха много хубави относно някои неща.Уж си разбрал живота,а нищо не си разбрал,тепърва ще се сблъскаш с него.
Човече,след всичко написано дотук,всичко преживяно от мен,не е справедливо ти 12 клас да станеш отличник,а аз който съм учил години наред и съм бил олигофрен до 8-9 клас да отида след теб.
Вашите са те научили грешно,че можеш да имаш всичко!
Човек си избира какъв да бъде,понякога в случаи като моя не си избира,а просто преживява.
Някога си мечтаех на бала си да съм коренно различен човек,човек с яка кола,независим,красив,жела ,уважаван,да ми завиждат.
И ето,че почти всичко се сбъдна,но няма как да върна времето назад,за да изживея всичките забавления които съм пропуснал.
Тъжно ми е.
Реалния живот е борба,готви се,за теб борбата почва,за мене продължава.
Желая ти всичко добро,но се самозабравяй,ще ти е много трудно сега докато влезеш в релси,може би дори ще разбереш как се е чувствал "някои олигофрен" от тези за които говореше.

varnen4e
02-19-2008, 18:51
Преди,бяхме малки,ходихме на училище харесвахме някоя съученичка.Отивахме с мисълта че пак ще може да я гледаме тайно докато госпожата по литература диктува поредния план :oops: Бяхме големи мъже правихме се на големите батки и биячи а всъщност не правихме нищо,беше ни страх от най-големите батковци в даскалото.След това взехме да правим простотиики преспахме с 2-3-4 съученички и взехме да не можем да ги поглеждаме когато сме в една стая :? После взехме да се разделяме на групички и от един голям и задружен клас през първите 2 години,на 3-тата 70% от хората станаха надъхани и не можеше да говори спокойно с тях.Когато се видехме по улиците ти им казваш "Здрасти" а те се правят че не е виждат #-o И ето вече сме 12-ти клас,вече никой не идва на даскало.Всеки живее собствен живот приятелите станаха предатели,тези на който преди си споделял сега ти обръщат гръб.Тия който учеха 3 години сега са играчи и те не идват на даскало.А ние "тежкарчетата" който 3 години не ходихме сега сме прилежните ученици.Ходим на частни уроци,хабим парите който родителите ни са изкарали с пот на челото(поне моите родители така си вадят парите),ходим и учим с надеждата че като те приемат ще завършеш и ще осигуриш спокойни странини на хората който са те отгледали от парче месо ! След нема и 6 месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш :-# Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...От малките деца които мислеийки че като се закачаме с някое момиче то ще ни хареса,младежите който си правихме списък с момичетата който сме спали...Мъжете който взехме книжки и возихме мацките с 1-2 години по малки от нас в на мама и на тати колите.Личностите който изградихме благодарение на училището и проблемите с който се сблъсквахме вътре в него...Всичко това вече ще е минало....
Аз просто стоях на прозореца през 6-тия час на достадната втора смяна.... и осъзнах всички тези неща когато видях училищният двор в който бягах по физическо и бях добър ученик винаги носейки анцунга си...поне първата година,а сега съм този с дънките и кецовете който стои на стълбите и се присмива на по-малките който ги бягат и скачат защото учителя им го играе строг...
Лека вечер на всички \:D/

Брат, в голяма серия си се вкарал.. дай го малко по- спокойно...!!! Все пак ще започнеш нов живот... светът не свършва с даскалото.. напротив, тогава започва! А и най- хубавите години са, когато си студент!!!

iCiTyY
02-19-2008, 18:57
mn qkaa temi4ka :) az sam edva 8 klas no si4kite ot moq klas sa bal1cii deto po cql den u4at a p1k az nikoga ne sam u4ila i si mislq 4e nqma da mi lipsvat...

AliceSw
02-19-2008, 19:29
"....Да си вземем сбогом със онази любов,
без която никак не можем..."

sweet_sorcerer
02-19-2008, 19:58
А =D> =D> =D>

iYiuTaKA
02-19-2008, 20:59
Еми ко да ви кажа хора и аз съм сега 12 клас и аз съм в ващо положение сичко свършва до тука , много малко хора ще станатстуденти едва 30-40% .

И аз съм бил като теб vamp в първите класове сички бяхме разделени на "зубари" и "газари" аз бях от тези зубари , изтърпял съм много за тези години никога не съм бил като тези газета дето неучат бягат от часове , зарибяват момичета .но сега уви станах 12 клас зех да се увличам и аз сега вися с отцъствия , ходя без никви принадлежности на училище ходя колкото да похарча парите си и да се видя с 6-7 ми съученика които са решили да доидат на училище . И аз все по често се замислям как цялата тази "приказка" училището си отива от жовота ми и колко по трудни неща ме очакват :-o

megiii
02-19-2008, 21:24
Страхотна тема :) :) Вси4ко,което си написал е така!Жалко,4е не го осъзнаваме по-рано :(

ROKER_KRIS
02-20-2008, 00:00
Леле хора, на мен ми остават само още 3 месеца в даскало. Като се сетя какви бяхме в 8 клас като гармяни зайци и след това минахме през машината на времето и се отракахме ,пораснахме, станахме личности с характери. Имам чувството, че времето направо лети, за нищо не стига, а нали все пак ще се кандидатства във някои ВУЗ.

Колкото и гадно да е било понякога (изпитвания,класни работи ,проблеми сякакви) смятам, че си е заслужавало , заради онези хубави, светли дни когато ни върви и се радваме на живота.
Много пъти там съм си оправял настроението, почти колкото и съм се прибирал скапан, разочарован.
Опитвам се да не мисля за раздялата и за това, че всеки ще поеме по своя път на борба с живота, но е неизбежно :( ще се радвам ако с тези с които и сега сме си близки,си останем приятели и не се забравяме.
Айде на всички набори пожелавам пълноценен и щастлив живот, здавето да е винаги с нас, а пък другото ,ще си го постигнем!

П.С. Vouloir c'est pouvoir - Да искаш значи да Можеш !

kapinka
02-20-2008, 07:09
И мене много ми липсват старите времена ( когато бях 5,6,7 клас ).. Сега съм девети .. Откакто почнахме да се занимаваме с момчета ала бала гаджета и някак си всичко се прееба !! Преди всички си бяхме приятели ,в клас некво супер яко закачаш се с съучениците .. А сега .. само проблеми само мислиш с какво си виновен , кво пак е станалооо .. пф пффф .. :?

hooliganka89
02-20-2008, 07:52
И аз съм 12 клас,и като се замисля как ще ми липсва класът ми и направо ми се :lol:
Втория срок минах самостоятелна форма на обучение,и сега не съм в БГ и не съм с класът си,може да са идиоти,ама са си моя клас и ще ми липсват много.
Чак сега разбирам,че майка като ми казваше едно време "Ученическите години са най-хубавоте" сега осъзнавам,че наистина е така.

Котарана
02-20-2008, 09:49
Хубаво си го написал хареса ми :-D Ми кво да кажа, освен, че най-гадната част от училището беше точно 12 кл. и точно някъде последните месеци. Беше ми толкова кофти, че през живота ми не съм се чувствала по зле. Абе училището е най- якото нещо , жалко , че късно го осъзнах. :D

yuribg
02-21-2008, 19:07
Еми не знам как е било при повечето от вас но за мен гимназията си беше най-шибаното изживяване,не знам може би закъснях с порастването ли не знам.До 8 клас бяха най-страхотните ми години,но след това връниците ми просто се промениха,от децата,с които си играехме почнаха да се отръпват от мен можеби защото не бях достатъчно готин за тя ли не знам.Изведнъж останах сам тъиче сега 11 клас с нетъпение чакам да завърша и се надявам като студент отново да си намеря приятели.Не знам,чудя с аз ли съм крив или другите около мен.Защо нещата се промениха толкова рязко не знам и се надявам след гимназията нещата да се променят.А може би съм просто 1 голямо дете,което никога няма да разбере света около него не знам....

IdiOtKa
02-23-2008, 13:51
текста който си написал е супер вярен ...в момента съм 11 клас и съм 100% сигура че 12 клас ще ми е адски мъчно за всички хора ..чесно ти каам ... просто може класа ми да не е най-задружния, може да са ме дразнили , но мамка му искам това дразнение да продължи още ... неискам да пораствам ..

s1NNer
02-23-2008, 14:19
След нема и 6 месеца целия този клас ще се раздели,приятелите който си имал от по малките класове ..... може повече никога да не ги видиш :-# Любовта която си намерил и изгубил в това училище и тя ще остане там,сълзи и радост ще се затворят след последния учебен звънец...

И тая година когато завършат батковците сякаш светът ще свърши... :smt089 :-# ... и след това всичко наново докато не станеме и ние 12 клас :/ И сега как ще се хвалиме с кой сме ходили да пиеме бира в кафето до даскалото или със кой сме избягали от час ... уфф ученическите години са най-хубави :]]] с най-хубавите и най-гадните моменти. Но както каза IdiOtKa:

но мамка му искам това дразнение да продължи още ... неискам да пораствам ..

vamp
02-23-2008, 14:49
Еми ко да ви кажа хора и аз съм сега 12 клас и аз съм в ващо положение сичко свършва до тука , много малко хора ще станатстуденти едва 30-40% .

И аз съм бил като теб vamp в първите класове сички бяхме разделени на "зубари" и "газари" аз бях от тези зубари , изтърпял съм много за тези години никога не съм бил като тези газета дето неучат бягат от часове , зарибяват момичета .но сега уви станах 12 клас зех да се увличам и аз сега вися с отцъствия , ходя без никви принадлежности на училище ходя колкото да похарча парите си и да се видя с 6-7 ми съученика които са решили да доидат на училище . И аз все по често се замислям как цялата тази "приказка" училището си отива от жовота ми и колко по трудни неща ме очакват :-o

Да обаче аз няма да завърша така както съм бил в 8 клас :)
Сега ме уважават,отнасят се с уважение към мен,не се ебават както преди.
Сега съм на крачка от това да имам всичко,яка кола,момиче,сдобрявам се с нашите.Красив съм,не грозния олигофрен който бях и се ебаваха с него.Сега аз съм гъзар,а те са зубарите и загубеняците,тия които някога се ебаваха с мен.Ще отида в университет,ще си карам яката колица,ще бъда само с яки жени,ако ли пък нещо не стане и пак се объркат плановете ми,има работа за мене,пак всичко ще се нареди.
Всичкия тормоз в даскало,унас и в квартала ме направиха силен мъж,не момченце.Пропуснах доста неща както вече казах,но изживях няколко триумфа,които се помнят за цял живот.Сега ще напусна училище с гордо вдигната глава и без сълзи,без страх.
Оттук нататък ме чакат само хубави неща :)

Water_lili
02-23-2008, 15:33
наистина добре казано, жалко че осъзнаваме всичко това когато вече е твърде късно :( едно време като ми казваха ,че това били най-щастливите моменти от живота си мислих ,че се ебават с мен и нямах търпение да се махна от даскалото, пък сега ужасно ми липсва :?

kiss_poni4ka
02-23-2008, 16:16
Здравейте.Аз съм седми клас.Когато бях по-малка играх с деца от моята улица,по цял ден бяхме заедно.Те бяха по-големи от мен с 2-3 години.Сега,когато "пораснахме" даже и здрасти не си казваме.А едно от момичетата(първата ми най-добра приятелка) замина за Франция доста отдавна и изобщо не се е връщала :cry: .Сега,когато съм седми клас и ще се разделя с този клас,който толкова много обичам,макар че никой не ни харесва :D ми е много тъжно.Мисля си какви ли гадни олигофрени ще ми се паднат в новия клас.А старите ми приятели-с тях сигурно даже и няма да се видя.Някой ще заминат в други държави и всички ще се пръснат,всеки ще поеме по своя път.

simba007
02-23-2008, 16:41
сега съм 10 клас но като си спомня колко хубави моменти съм имала в даскало се натажавам ще кажете "имаш две години до завършването има време" да но ей сега ще минат и ще се разделя с класа ми. спомням си когато си хересвах някое мом4е как всяко между4асие го зяпах как с другите правих ме простотиии как у4ителите ни се караха когато не бях ме у4или как треперех ме да не ни хванат 4е преписва ме,как се прикривахме взаимно когато правехме грешки.....носталгията ме е налегнала от сега знам рано ми е ама двете години сега щте минат и край с даскалото с хубавите мигове на купоните без край :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

voodoodoll1
02-25-2008, 08:32
Това е супер вярно.Аз сега съм девети клас,но тези години които ни остават ще минат супер бързо.И въпреки,че не си харесвам особено класа,много ще ми липсват всички.Още си спомням колко гадно ми беше когато се разделих със бившия ми клас.Бяхме най-лошия клас,даскалите не ни харесваха,но бяхме супер задружни.Ааа сега...разделяме се на групички и ...трва же супер гадно. :( :( :(