View Full Version : Мойта история и съвет към момчетата...
Dobromir
01-16-2008, 20:32
Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
Dobromir
01-16-2008, 20:35
А и знам че някой ще каже мойта приятелка не е такава или не всички момичета са такива...Не напротив това им е в кръвта...
Много добре казано човек :)
PoisoNGirL
01-16-2008, 20:48
Moje da sum momiche,no i az sum na tova mnenie...ili pone principno.Momchetata sa sushtite obache.Povecheto hora kato cqlo ako znaqt,che gi obichash pochvat da ti se kachvat na galavata i da pravqt kakvo ti si iskat.Moje i da si namerite nqkoq svqstna vruzka...no vajnoto e i da se vliubish nikoga da ne obichash poveche ot drugiq...zashtoto posle vinagi stradash.E az shte si priznaq primerno:Bqh vliubena do ushi v edno momche i toi ot nishtoto edin den mi kaza.. mi ti ne me obichash kusame..krai..bez da kaja i duma...
Sega sum si priqtelq si ot dosta vreme,no tvurdq,che toi me obicha poveche i povecheto bolka e predimno za nego.
Ne se zalugvaite da se vliubvate.Samo boli...jiveite si jivota i da ne vi puka!
Dobromir
01-16-2008, 20:57
За това че момчетата са същите не мога да се съглася...Като изцяло мъжката психика е по-нежна от женската(доказано е) мъжете са по чувстителни от жените... Не се изразих правилно в първия пост - не да не се влюбвате ами да не показвате чувствата си...
Ne se zalugvaite da se vliubvate.Samo boli...jiveite si jivota i da ne vi puka!
Като изцяло това исках да ви кажа..
PoisoNGirL
01-16-2008, 20:59
Emi i az tova imah predvid...da se vliubvate,no da ne pokazvate,che obichate poveche...
KyKlIcHkA13
01-16-2008, 22:13
Ами и аз съм момиче иии ще се съглася с останалите...винаги е така признаеш ли на едно момиче че я обичаш и че е всичко за теб я губиш.. простоо така сме ние момичетата когато знаеш че някои те обича си мислиш че винаги можеш да го имаш и за това търсиш други за да изпиташ отново тръпката.. тАка че момчета не си признавайте никога дръжте момичето в напрежение тя тряабва да знае че всеки един момент може да ви изгуби!
Не си прав...всеки страда, не само момчетата.В случая си ти - да, но има още хиляди случаи, в които потърпевши са момичетата.
Лошо е, когато връзката върви на зле и почват да се крият разни работи, не смяташ за нужно да казваш и т.н.Но тя така си е избрала, така тя е решила, друго момиче на нейно място не би направило така, трето ще се държи така още от началото...Всякакви хора.
ani4ka_bani4ka
01-17-2008, 07:38
хах момчетата били по-чувствителни... пълна глупост. няма такова нещо. всички са си еднакво чувствителни.
а иначе... идеята не е да си криеш чувствата... тва е тъпо. наистина и според мен любовта не е за тийнове, защото само се прецакват така. но това не значи, че трябва да се криеш в миша дупка. в крайна сметка трябва да приемаме хубавите неща с лошите, а не да се крием и нищо интересно да не ни се случва, защото играем на сигурно...
риск печели, риск губи 8)
ani4ka_bani4ka
01-17-2008, 07:41
опа, а за Dobromir...
зарежи го момичето. явно вече не я обичаш... така като гледам и ти на нея вече ни си и толкова интересен.
та... скъсай я ти преди тя да те е скъсала теб :)
и спокс. тия женските номера траят само през пубертета... после ще се осъзнаят женките
led_i_ogyn
01-17-2008, 08:00
риск печели, риск губи 8)
Тъй тъй...
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-17-2008, 11:15
Ами всеки си знае дали е готов за сериозна връзка, или не, всеки преценява човека до себе си преди да се влюби, така трябва да е според мен поне. Защото първо,трудно би могъл да се влюбиш в някого без да го познаваш добре, второ, дори и да стане, то ти се увличаш по някой, който всъщност не съществува, а е роден от въображението ти. Естествено, после се връщаш в реалността, и понеже падаш от много по-високо, досегът с реалността е по-болезнен. Разбираш, че не това е човекът, когото си мислил, че харесваш, и чувствата ти изстиват.
Обаче тук никъде не разбрах тя толкова ли ти е давала причина да мислиш, че всичко между вас ще си върви по вода, без някой ден някой да продължи напред без другия?
Според мен при теб един разговор ще е много полезен, изяснете се... А и никъде не е споменато ти с какво си я наранявал, не може за 2 години да нямаш провинения, никой не е роден светец...
BaHxeL3uHr
01-17-2008, 12:18
хах момчетата били по-чувствителни... пълна глупост. няма такова нещо. всички са си еднакво чувствителни.
Хахах добре...успя да ме разсмееш. Явно не познаваш доста от нас.Това е все едно да кажеш, че всички жени са с еднаква големина на гърдите.Много тъпо се изрази како. Ако имаш истински приятел момче попитай го някой път за какво е плакам...ще се изумиш, че това са всевъзможни простотии, за които ти никога не би го направила. Честно казано мен ме е срам да си призная за какви неща съм плакал и в какви ситуации, толкова са абсурдни.
sLaDkA_GrEsHkA
01-17-2008, 12:20
Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
i momchetata sa taka.... prosto ne moga da gi razbera nqkoi hora...
Fallen`Angel
01-17-2008, 12:28
Наистина си прав в случая, но нека помислим за тези, които не са обичали. Те не знаят какво е и докато се усетят вече ще бъдат в мрежите на любовта. А и ще им е интересно, защото за пръв път го изпитват, пък и всеки ще си вика ' На мен няма да ми се случи, тя е прекалено свястна, че да направи така '..
Не си прав,че в повечето случаи страдат момчетата... лично по мои наблюдения повечето пъти момичетата са зае*ани точно заради е такива теории че нетряало да се влюбва човек, че нетрябва да показва чувствата си... Това е тъпо... Когато обичаш един човек и виждаш че и той ти отвръща няма какво да криеш, иначе няма да си щастлив. Понякога се получава така че оставаш разочарован, обаче неможе цял живот да си сам,заради страха от разочарованието. :?
HePeAJIeH
01-17-2008, 13:25
Наистина добре казано! Аз съм напълно съгласен с автора! А относно мацката-зарежи я! Очевидно тя не си заслужава вече.Успех и лек ден! :wink:
ani4ka_bani4ka
01-20-2008, 10:59
Хахах добре...успя да ме разсмееш. Явно не познаваш доста от нас.Това е все едно да кажеш, че всички жени са с еднаква големина на гърдите.Много тъпо се изрази како. Ако имаш истински приятел момче попитай го някой път за какво е плакам...ще се изумиш, че това са всевъзможни простотии, за които ти никога не би го направила. Честно казано мен ме е срам да си призная за какви неща съм плакал и в какви ситуации, толкова са абсурдни.
тоя спор е тъп поради простата причина, че не можеш да слагаш хората под един знаменател. има много чувствителни и момчета и момичета, както и безчувствени и момчета и момичета...
Alabalaportokala
01-21-2008, 11:08
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=147886&start=0
До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми 8)
Много добре казано човек :)
+100 8)
Първо ще почна с една моя история...Имам си приятелка от близо 2 години отначало всичко беше добре нямахме тайни един от друг всичко беше просто идиално...до скоро...Започна да крий разни работи - пращат и любовни смс-и тя си мълчи не казва нищо(а преди казваше) но най-тъпото че аз разбирам от друго място за тези работи..
Прегръщала се с бившия(нз дали са се целували) аз пак научавам от друго място и т.н. Много я обичах "преди" давах всичко за нея но напоследък заради тези нейни "тайни" аз се одръпвам от нея, още съм с нея но не я обичам(или поне не така както преди), тя се чуди защо съм станал толкова студен към нея- ми как няма да стана аз за 2 години съм бил поне 100 пъти тотално разочарован от нея...Даже приятелите си бях заебал заради нея ...Тръпката изчезна към нея и всичко останало...Още съм с нея но нз докога...а и аз съм на 17 тя на 18...
И съвета ми към всички момчета - Не правете грешката да се влюбвате докато сте млади да загърбвате всичко заради едно момиче та дори и най-хубавото да е...Живейте си живота гледайте приятелите и тук таме някое момиче но без чувства(личния ми съвет) защото после страдаме предимно ние момчетата...
и заключението ми. Дръжте момичетата изкъсо защото ако ви видят че сте много мил и че я обичате много тя ще ви се качи на главата и ще си прави каквото иска...
Нищо ново.. моят съвет е да си търсиш друга. Трябва да си готов за такова предателство още от началото, аз лично не вярвам на никой, най-малко в момичета... :evil:
slun4ice_90
01-21-2008, 14:00
Не си прав,че в повечето случаи страдат момчетата... лично по мои наблюдения повечето пъти момичетата са зае*ани точно заради е такива теории че нетряало да се влюбва човек, че нетрябва да показва чувствата си... Това е тъпо... Когато обичаш един човек и виждаш че и той ти отвръща няма какво да криеш, иначе няма да си щастлив. Понякога се получава така че оставаш разочарован, обаче неможе цял живот да си сам,заради страха от разочарованието. :?Много точно казано,защо като ви се случи нещо такова и вие момчетата веднага започвате с тия глупости,не разбирам.И какво печелиш,когато обичаш един човек,но не му го показваш,страдаш нали?! :-| И не е вярно,че вие момчетата сте по-чувствителни и тем подобни глупости.После всички момичета се питате,защо момчетата не показват чувствата си,явно заради такива "умници" като автора. :? :-P
ani4ka_bani4ka
01-21-2008, 19:58
До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми 8)ю
мойто момче, не че аз не правя подобни неща с мъжете, ама поне проявявай малко уважение, щото ти казвам, че, ако случайно попадна на тебе, ще ти счупя ку** като на стар петел врата...
Alabalaportokala
01-25-2008, 13:47
До автора: ако ще се почувстваш по - добре прочети това. Кой обаче да се вслуша в думите ми 8)ю
мойто момче, не че аз не правя подобни неща с мъжете, ама поне проявявай малко уважение, щото ти казвам, че, ако случайно попадна на тебе, ще ти счупя ку** като на стар петел врата...
Бойните мадами като тебе силно ме възбуждат. Затова ти внимавай да не попаднеш в моя радиус. Няма да те прежаля :D :grin:
Уважение ? Защо ? С какво са го заслужили ? Аз не си играя с момичетата и не им давам напразни надежди. Сеш се...Демек не съм толкУс лож...Вземам това което искам и дотук. Да аз съм егоистично копеле и така ми харесва. Мир вам....
А това че съм прав, няма 1 грешен факт в написаното и ти не можеш да го приемеш си е лично твой проблем
ANTIHUMAN
01-25-2008, 19:10
Мразя такива момичета!Наскоро се скарах с един приятел за точно такова момиче!Викаше го в 23:00 до тях да й дава дискове било спешнО!! Качи му се наглавата ама той не се усеща!Ние му казахме но той ни вика ,че не е така а то си ОЧЕВАДНО!Отказах се щото той е 14 годишен да де 8 ми клас! Ама ади кво да прая ся !Да си страда тя си играе като играчка с него! Ама вече не ми пука! Квото иска да прави! :-x 8)
По ТЕМАТА: Никога не съм се хващал на такива курви ,а и няма не съм ТЪП!
Някое момиче беше написало ,че момчетата не плакали!Мили Дами плачем ,но не го показваме на тоз и на оня!Плакал съм много и за много неща и всевъзможни.Ще ви кажа няколко с риск да се майтапите но искам да догажа че и ние имаме СЪРЦА и ДУШИ не сме от стомана (това което ще напиша е само за МЕН не слагайте ВСИЧКИ МОМЧЕТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ)
1.За едно момиче която се оказа курва.
2.За живота ми (щото си е много гаден моя живот)
3.Не плача ,че нокътя ми се е счупил това е тъпо!Плакал съм за нещо което никога няма да се върне поне при мен!
Това е то примерите не са конкретни но няма значение!
Ако видя някое дебело момиче няма да сложа пример ,че ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ДЕБЕЛИ!Това е детско според мен
П.П. ,,ЛЮБОВТА НЕСЪЩЕСТВУВА ТЯ Е ВЪВ ВЪОБРЪЖЕНИТО НА ЧОВЕКА''
В.МОЛИЕ
trg_ahmed
01-25-2008, 19:15
Тази тема п0дбуди в мен курваря :grin: :grin: аее искам да съм женкар пак вееее ;(
PerfectStrang3r
01-25-2008, 19:17
Много си прав.. имах същата ситуация. Ходих с едно момиче година и малко .. много я обичах тя докато сме били заедно ми са занимавала с това и онова момче.. накрая ме лъжеше.. просто направих грешката да й покажа, че държа на нея и тя ми се качи на главата. И най - тъпото, което направих.. загърбих много от приятелите си .. което никога няма да си простя. Най ме е е яд.. имаше едно момче от класа ми.. бяхме много големи приятели.. излизахме заедно говорихме си постоянно.. заради нея се отдръпнах от него и сега сме просто познати .. опитах се да му се извиня за това.. но винаги ще съжелявам, че го загубих като приятел :-x :-x Присъединявам се към теб.. и към съвета ти :)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 19:18
момичетата казват това за момчетата и момчетата за момичетата ... предрасъдаците са съкрушителни ... и LS = Love Sucks