View Full Version : Как да не боли кола маската?
fleit4ica
01-17-2008, 21:45
Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?
fleit4ica
01-17-2008, 22:16
П.П.
Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
SeaEatsShips
01-18-2008, 03:37
хахаа знам какво изпитваш.... но до сега за такова нещо не съм чувала....
i'm so excited!
01-18-2008, 09:14
ебааати и мъжете....... :shock:
ебааати и мъжете....... :shock:
:D :D :D
sloji led na mqstoto predi da si napravi6 kola maskata. ne premahva izcqlo bolkata, no vse pak e ne6to
kalpazanka
01-18-2008, 12:08
Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?
Хлороформът е токсичен за черния дроб, така че дерзай :D Може да си направиш местна упойка, стига да уцелиш който нерв трябва, което е малко вероятно де :D
Вземи си лидокаин спрей като толкова не можеш да траеш! А ако ти се наложи да действаш с епилатор? Първите 2-3 пъти просто не те виждам :-D
Леллее ти ме уби направо :shock: Упойка за някаква си кола маска....Знам,че не е приятно, знам, че мъжете по-принцип не носят на болка колкото жените,знам, че всеки си има различен праг на чувствителност...НО упойка?!?! Само за сведение,тя не не никак безвредна,а и инжектирането и не е приятно (аз лично предпочитам да отида 20 пъти на кола маска пред това да ми бият инжекция [-X )А и съмнявам се,че ще намериш козметик, биещ упойка....
Моят съвет е да се откажеш от кола маската като ти е толкова кофти.Помисли за лазерна или фотоепилация или се бръсни...
:razz: :razz: :razz:
Абе ти наред ли си?! Толкова като не можеш да траеш пробваи да се обръснеш или си направи лазерна епилация .... И къде мислиш, че ще намериш козметик дето ще те упои и ще ти направи кола маска докато си в безсъзнание? :lol: :lol: :)
elitoo``
01-18-2008, 16:13
Бъни,мноо ти е яко зайчето на аватара,ама що тряяше да повтаряш абсолютно същото каквото и юзера над тебе?!Баси хората.
А по темата:
Човече,кефиш ме. 8-) 8-) :D
бтв не е смешно.Супер боли.Няма да те разубеждавам,щото си си решил и като толкова искаш с кола маска-стискай зъби и си повтаряй "Мечка страх,мен не страх." Ама глей да не те чуе козметичката,че ще помисли за луТ.
a1b1c1a1b1c1
01-18-2008, 16:43
az si prawq s epilator na kraka, mishnici, pishka :)
v nachaloto sum reval ot bolka, no veche se svikva. nqmam nikakvu problem. Samo tochno na sredata na mudite me e strah o6te, no i tam 6te stigna. Toest otgore, otdolu otvsqkdue mianvam bez bolka pochti, samo po sredata ne moga :o
•._.•No_NaMe•._.•
01-18-2008, 17:59
iznenadvate me pove4e i pove4e :lol: .stiga s tezi glupavi vaprosi we hora :neutral: .ako ne iska6 da te boli se brasni :P .
о май божеее на къде отива света :shock:
Ха-ха-ха :razz:
аа ти ме разби напрао 8-) те тфа беше въпросът просто :D :razz: :razz:
LannyBarbie
01-20-2008, 11:52
аахахахахахахахах :D
Добре,че си мъж и няма да ти се налага да раждаш. :razz: Щом колата маска с упойка... 8-)
peteto89
01-25-2008, 17:51
are stiga be i mne me bole6e pak ve4e ne me boli ebati mujete zatvarjdava se 4e nie jenite sme si nai pffffffff :D :D :D
stomah4eto
01-25-2008, 19:42
Lidokain sprei4e moje i da podeistva ideino e mejdu drugoto :D:D:D:D :lol:
Kolkoto puti sum si pravila kola maska na triugulnika iam 4ustvoto 4e seki put e po bolezneno! Poprincip se svikva-sviknah navsqkude drugade no tam mi e adski 4uvstvitelna zona nz! :)
jeni92_abc
01-26-2008, 10:40
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: