View Full Version : ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?
fudankoo
01-18-2008, 14:58
Въпроса ми към вас е следния спа ли сте с момче което има пъпчици около главичката на пениса и бихте ли спали, има ли някъкво значение за вас или ви е все едно ? :oops:
ето снимка:
http://i.data.bg/08/01/20/768427_orig.jpg
Хм.. зависи от какво са тези пъпчици!!!
fudankoo
01-18-2008, 15:04
от много самозадоволяване. :oops:
mi n , ne sym spala ... zavisi kak izglejda ... ne te razbiram mnogo mnogo kakvi "pypchichi" imash v predvid :o :neutral: :-s :-$
За първи път чувам такова нещо
за всичко има 1ви път :razz:
+1 ot mn samozadovolqvane , da ne iskas da kajesh mazoli :D :D :D :D :D :D
fudankoo
01-18-2008, 15:15
или може би от лоша хигиена [-(
+1 ot mn samozadovolqvane , da ne iskas da kajesh mazoli :D :D :D :D :D :D
пфф пич верно ако са мазоли земи му дай малко почивка на.."малкия".. :)
(не че се подигравам или нещо просто недей да прекаляваш :) )
chipi_kaoo
01-18-2008, 15:22
Четох една тема, в която момче пита, защо има въпросните пъпки, и мненията беха, че това са мастни пъпки, и се получават при пубертета, ся аз нз.... нямам такива, и се надявам да нямам, дали ще имаш или не , не е въпрос на лична хигиена, или самозадоволяване, просто организма е отделил повеча мастна секреция :?
fudankoo
01-18-2008, 15:25
Четох една тема, в която момче пита, защо има въпросните пъпки, и мненията беха, че това са мастни пъпки, и се получават при пубертета, ся аз нз.... нямам такива, и се надявам да нямам, дали ще имаш или не , не е въпрос на лична хигиена, или самозадоволяване, просто организма е отделил повеча мастна секреция :?
Добре де и се пак някой ще ми отговори ли на въпроса момичтета притесняват ли се от този факт и имат ли нещо против ? #-o
пфф ти ф ред ли си спри с рачната #-o и си намери момиче да ти :P ахах до колкото те разбирам прекалил си с чик*ите и са ти излезли папчици :grin: :grin: :grin: хах
marmalad4e
01-18-2008, 17:08
Добре де и се пак някой ще ми отговори ли на въпроса момичтета притесняват ли се от този факт и имат ли нещо против ? #-o
директно ти отговарям- да, бих имала против :) нито знам със сигурност от кво са, нито на мен кво би ми станало :) щом имаш такива пъпки иди на лекар и се погрижи да ги излекуваш
Абе тоя пич,като се самозадоволява,след това мие ли си пениса?
Може и от това да е.Да се събира мръсотия околко главичката и от там да се получават пъпките!
Ако става въпрос за ПЪПКИ - бих имала нещо против.
Но ако говориш за онези малки издатинки с големината на точица,без цвят, около главичката(по-точно под нея) - това всеки го има.Айде не всеки,но 70%...Нормално е.Това са мастни тъкани.При лоша хигиена т.нар. "сиренце" се образува именно там.Така че,момичета,няма какво да се гнусите-ние имаме същите "пъпчици" на границата между външната и вътрешната част на големите срамни устни,по-към вагината,но все пак около средата. :twisted: И по малките срамни устни също,по 1-2,във вдлъбнатинки.Понякога не се виждат дори :wink:
Това е просто тъкан... 8)
Еи ограничени , като не знаете няма да се обаждате !И аз имам такива пъпчици но те неса от лоша хигиена нито от много самозадоволяване.Посъветв� �х се с лекар и ми каза че трябва да изчезнат сами след време.
Не съм спала, и нз дали бих...
paradiso
01-19-2008, 21:33
mi mn zavisi ot pap4icite ...
lithium4e
01-19-2008, 21:43
естествено,че бих имала против..но едвали ще ми се налага скоро да откажа на такъв..приятеля ми няма такива проблеми..нямам намерение да търся друг :P
Да, определено ще се замисля :)
Може да си се заразил с нещо (не говор са спин , трипер и тн...) - някоя бактерия.....
Хубво е да отиде на доктор, за да се знае със сигурност какво е.Аз те съветвам да не спиш с него преди да е посетил лекар, а ако не иска да ходи, по-добре му тегли една майна, трябва да мислиш за себе си.
fudankoo
01-20-2008, 14:58
Ако става въпрос за ПЪПКИ - бих имала нещо против.
Но ако говориш за онези малки издатинки с големината на точица,без цвят, около главичката(по-точно под нея) - това всеки го има.Айде не всеки,но 70%...Нормално е.Това са мастни тъкани.При лоша хигиена т.нар. "сиренце" се образува именно там.Така че,момичета,няма какво да се гнусите-ние имаме същите "пъпчици" на границата между външната и вътрешната част на големите срамни устни,по-към вагината,но все пак около средата. :twisted: И по малките срамни устни също,по 1-2,във вдлъбнатинки.Понякога не се виждат дори :wink:
Това е просто тъкан... 8)
ето снимка:
http://i.data.bg/08/01/20/768427_orig.jpg
amatorium
01-20-2008, 15:06
Prodavat intimni sapuncheta. Na krasnaq liniq sa mnogo qki naprimer. Kaji mu da si kupi edno i pishkata pone po 2 puti na den da q mie. Ponqkoga se chudq kak ima mili simpatichni momicheta, koito lapat mrusni chepove sus sladkite si ustichki :D
fudankoo
01-20-2008, 15:15
Prodavat intimni sapuncheta. Na krasnaq liniq sa mnogo qki naprimer. Kaji mu da si kupi edno i pishkata pone po 2 puti na den da q mie. Ponqkoga se chudq kak ima mili simpatichni momicheta, koito lapat mrusni chepove sus sladkite si ustichki :D
къде ги продават тея ?
TheSoldier
01-20-2008, 15:39
Пич направи по-ясна снимка - тука се вижда само очертанието на пишката ти.
gasish lamata i da vari da gleda pap4ici :D :D :D :D