- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ?
Въпроса ми към вас е следния спа ли сте с момче което има пъпчици около главичката на пениса и бихте ли спали, има ли някъкво значение за вас или ви е все едно ?
ето снимка:
http://i.data.bg/08/01/20/768427_orig.jpg
sdfsfsdf
Хм.. зависи от какво са тези пъпчици!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
mi n , ne sym spala ... zavisi kak izglejda ... ne te razbiram mnogo mnogo kakvi "pypchichi" imash v predvid![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
За първи път чувам такова нещоПървоначално написано от fudankoo
за всичко има 1ви пътПървоначално написано от Jeuelle
![]()
+1 ot mn samozadovolqvane , da ne iskas da kajesh mazoliПървоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
пфф пич верно ако са мазоли земи му дай малко почивка на.."малкия"..Първоначално написано от miss california
(не че се подигравам или нещо просто недей да прекаляваш)
Четох една тема, в която момче пита, защо има въпросните пъпки, и мненията беха, че това са мастни пъпки, и се получават при пубертета, ся аз нз.... нямам такива, и се надявам да нямам, дали ще имаш или не , не е въпрос на лична хигиена, или самозадоволяване, просто организма е отделил повеча мастна секреция![]()
Добре де и се пак някой ще ми отговори ли на въпроса момичтета притесняват ли се от този факт и имат ли нещо против ?Първоначално написано от chipi_kaoo
![]()
sdfsfsdf
пфф ти ф ред ли си спри с рачнатаПървоначално написано от fudankoo
и си намери момиче да ти :P ахах до колкото те разбирам прекалил си с чик*ите и са ти излезли папчици
![]()
![]()
хах
директно ти отговарям- да, бих имала противПървоначално написано от fudankoo
нито знам със сигурност от кво са, нито на мен кво би ми станало
щом имаш такива пъпки иди на лекар и се погрижи да ги излекуваш
Абе тоя пич,като се самозадоволява,след това мие ли си пениса?
Може и от това да е.Да се събира мръсотия околко главичката и от там да се получават пъпките!
Ако става въпрос за ПЪПКИ - бих имала нещо против.
Но ако говориш за онези малки издатинки с големината на точица,без цвят, около главичката(по-точно под нея) - това всеки го има.Айде не всеки,но 70%...Нормално е.Това са мастни тъкани.При лоша хигиена т.нар. "сиренце" се образува именно там.Така че,момичета,няма какво да се гнусите-ние имаме същите "пъпчици" на границата между външната и вътрешната част на големите срамни устни,по-към вагината,но все пак около средата.И по малките срамни устни също,по 1-2,във вдлъбнатинки.Понякога не се виждат дори
![]()
Това е просто тъкан...![]()
Еи ограничени , като не знаете няма да се обаждате !И аз имам такива пъпчици но те неса от лоша хигиена нито от много самозадоволяване.Посъветв х се с лекар и ми каза че трябва да изчезнат сами след време.
Не съм спала, и нз дали бих...
mi mn zavisi ot pap4icite ...
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
естествено,че бих имала против..но едвали ще ми се налага скоро да откажа на такъв..приятеля ми няма такива проблеми..нямам намерение да търся друг :P
Да, определено ще се замисля
Може да си се заразил с нещо (не говор са спин , трипер и тн...) - някоя бактерия.....
Хубво е да отиде на доктор, за да се знае със сигурност какво е.Аз те съветвам да не спиш с него преди да е посетил лекар, а ако не иска да ходи, по-добре му тегли една майна, трябва да мислиш за себе си.
ето снимка:Първоначално написано от Канела^
http://i.data.bg/08/01/20/768427_orig.jpg
sdfsfsdf
Prodavat intimni sapuncheta. Na krasnaq liniq sa mnogo qki naprimer. Kaji mu da si kupi edno i pishkata pone po 2 puti na den da q mie. Ponqkoga se chudq kak ima mili simpatichni momicheta, koito lapat mrusni chepove sus sladkite si ustichki![]()
Eating isn't cheating - Arnold
къде ги продават тея ?Първоначално написано от amatorium
sdfsfsdf
Пич направи по-ясна снимка - тука се вижда само очертанието на пишката ти.