View Full Version : Срамни устни
Едната ми срамна устна е доста по-голяма от другата.Това проблем ли е?разбирам че така или иначе ще се ходи на лекар,ако не за друго то поне за едно прегледче.Ама все пак да радбера и вашето мнение.
amatorium
01-18-2008, 23:03
A na mujete ednata im topka e po-golqma ot drugata (obiknoveno lqvata). Nqma kakvo da se pritesnqvash. O:)
Еми не е чак такъв проблем за притесняване,ама щом толкова искаш отивай на гинеколог,няма лошо :wink: :-)
ludoto_f
01-19-2008, 06:38
A na mujete ednata im topka e po-golqma ot drugata (obiknoveno lqvata). Nqma kakvo da se pritesnqvash. O:)
+1 8)
Nqma6 problemi be spoko \:D/
Нищо ти няма :)
Кво си мислиш, 4е някой изобщо ще забележи?
Освен това, както някой каза, и на мъжете 4есто едната им топка е по-голяма от другата.
jessicaaa
01-19-2008, 13:59
0of momi4eta predi da puskate temi ne ste li zabelqzali dali nqma o6te 1-2-3-4 temi sa6tite kato tvoqta naprimer ima pone 3 daje ednata sam q puskala az a otnostno problema ti pri men e sa6toto no kazvat 4e bilo normalno no ako vse pak ide6 na ginekolog pi6i tuk kakvo ti e kazal pls :P
0of momi4eta predi da puskate temi ne ste li zabelqzali dali nqma o6te 1-2-3-4 temi sa6tite kato tvoqta naprimer ima pone 3 daje :P
+1
kato si poglednehs dvatta paleca na rycete - ednakvi li sa ?
tova problem li e :P :P :P
razbra me nakyde biq :wink:
edva li razlikata vyv dvete ti sramni ustni e tolkova frapantna , che da se pritesnqvsh , spored men si vnushavash :-)
Glezanka
01-19-2008, 20:21
По принцип и пръстите на едната ръка са по-дебели от пръстите на другата ... Пък и едва ли някой би се втренчвал в срамните ти устни,че да забележи че има разлика ...
ми то при много момичета и гърдите са различни вие ми говорите за едни срамни устни...и очите ви също са различни...
aLakaZam
01-19-2008, 21:25
Нищо ти няма :)
Кво си мислиш, 4е някой изобщо ще забележи?
Освен това, както някой каза, и на мъжете 4есто едната им топка е по-голяма от другата.
не често, а винаги, само че при някои се забелязва, при други - не :)
lithium4e
01-19-2008, 21:36
ами..не съм забелязала нещо подобно при мне,но нищо чудно да ти е така..симетрията не е проблем :)
LovePoisoned
02-10-2008, 10:29
То не може да бъдат абсолютно симетрични и двете ти страни. :) Така е при гърдите, и при цвета на очите дори (имах една приятелка, която имаше едно синьо око, другото й беше кафяво с мааалко синьо), така че според мен не става дума за нищо по-сериозно от козметичен дефект. ;) А и не би ти създавало проблеми по време на акт. :grin: Ама все пак иди на лекаря, те не хапят :D , задай въпросите си и той най-вероятно ще ти каже същото, което и тук. Ама иди за по-сигурно и си направи профилактичен преглед за всичко останало паралелно с това си посещение. 8)
Нищо ти няма.
Смени си подписа с по-човешки, ако не искаш да останеш без тази привилегия.
Лек ден.