View Full Version : Момичета коя поза не харесвате/на коя ви боли наи много
Боли ме само ако е прекалено много под наклон,а още не е достатъчно влажно(т.е. съвсем в началото)-протрива ми се входа :oops:
Или ако тласка много силно и рязко и много навътре.Иначе всяка поза която съм опитвала досега ми харесва.
Izabella_
01-19-2008, 10:27
Men syshto me boli samo na vhoda. Po-vajo e jenata da e uvlajnena,otkolkoto pozata! :)
s1glasna s1m s Izabella_ :)
Приятелката ми рядко я боли, но тя с краката на рамената ми не се получава - много надълбоко отивам и се получава неприятно
krem4et0
01-19-2008, 13:13
При задна прашка ме боли...........зверски.
При задна прашка ме боли...........зверски.
Кремче - приятеля ти какво чудовище има между краката? Само от теб виждам тук оплаквания, че те боли и то не по един или два повода
krem4et0
01-19-2008, 13:23
Нямам база за сравнение, но не бих казала че е супер огромен...........Аз обаче съм с много тясна, с малко влагалище, матка......
marmalad4e
01-19-2008, 14:25
не ме боли но ми е неприятно на задна....просто някак въздух ли влиза или кво не знам но така ми е некомфортно :(
Приятелката ми рядко я боли, но тя с краката на рамената ми не се получава - много надълбоко отивам и се получава неприятно
i az taka
MaRiNkA_16
01-19-2008, 17:15
ami nekomfortno mi e kogato mi vdigne krakata na rumenete si,prosto samata poza mi e neydobna,no vse pak ima i ydovolstvie...
portokalkaa
01-19-2008, 18:48
ami nekomfortno mi e kogato mi vdigne krakata na rumenete si,prosto samata poza mi e neydobna,no vse pak ima i ydovolstvie...
и при мен е така ;-)
stomah4eto
01-19-2008, 19:17
Ми принципно на задна, но всъщност се свиква и сега ми е една от любимите пози!!! 8)
момичета благодаря ви за мненията по въпроса :-) ако има още такива ще се радвам да ги чуя :)
DevilWish
01-20-2008, 10:55
I men ako krakata mi sa na ramenete mu me boli ,no samо ако не съм достатъчно влажна ;) иначе по никакъв начин не ми е неприятно ;)
adska_macka
01-20-2008, 11:28
мммда, и аз като се замисля ме боли ....хмммм, май само когато не съм го правила отдавна.... :-| иначе няма поза, която да ми е неприятна или от която да ме боли :)