- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета коя поза не харесвате/на коя ви боли наи много
ее ?![]()
Боли ме само ако е прекалено много под наклон,а още не е достатъчно влажно(т.е. съвсем в началото)-протрива ми се входа![]()
Или ако тласка много силно и рязко и много навътре.Иначе всяка поза която съм опитвала досега ми харесва.
Men syshto me boli samo na vhoda. Po-vajo e jenata da e uvlajnena,otkolkoto pozata!![]()
s1glasna s1m s Izabella_![]()
Приятелката ми рядко я боли, но тя с краката на рамената ми не се получава - много надълбоко отивам и се получава неприятно
При задна прашка ме боли...........зверски.
Кремче - приятеля ти какво чудовище има между краката? Само от теб виждам тук оплаквания, че те боли и то не по един или два поводаПървоначално написано от krem4et0
Нямам база за сравнение, но не бих казала че е супер огромен...........Аз обаче съм с много тясна, с малко влагалище, матка......
не ме боли но ми е неприятно на задна....просто някак въздух ли влиза или кво не знам но така ми е некомфортно![]()
Първоначално написано от WaKo
i az taka
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ami nekomfortno mi e kogato mi vdigne krakata na rumenete si,prosto samata poza mi e neydobna,no vse pak ima i ydovolstvie...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
и при мен е такаПървоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Ми принципно на задна, но всъщност се свиква и сега ми е една от любимите пози!!!![]()
момичета благодаря ви за мненията по въпросаако има още такива ще се радвам да ги чуя
![]()
I men ako krakata mi sa na ramenete mu me boli ,no samо ако не съм достатъчно влажнаиначе по никакъв начин не ми е неприятно
![]()
мммда, и аз като се замисля ме боли ....хмммм, май само когато не съм го правила отдавна....иначе няма поза, която да ми е неприятна или от която да ме боли
![]()