.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Момичета коя поза не харесвате/на коя ви боли наи много

ее ?

Боли ме само ако е прекалено много под наклон,а още не е достатъчно влажно(т.е. съвсем в началото)-протрива ми се входа
    Или ако тласка много силно и рязко и много навътре.Иначе всяка поза която съм опитвала досега ми харесва.

Men syshto me boli samo na vhoda. Po-vajo e jenata da e uvlajnena,otkolkoto pozata!

s1glasna s1m s Izabella_

Голям фен
    Приятелката ми рядко я боли, но тя с краката на рамената ми не се получава - много надълбоко отивам и се получава неприятно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При задна прашка ме боли...........зверски.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    При задна прашка ме боли...........зверски.
    Кремче - приятеля ти какво чудовище има между краката? Само от теб виждам тук оплаквания, че те боли и то не по един или два повода

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нямам база за сравнение, но не бих казала че е супер огромен...........Аз обаче съм с много тясна, с малко влагалище, матка......

Град
    sofia
    не ме боли но ми е неприятно на задна....просто някак въздух ли влиза или кво не знам но така ми е некомфортно

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Приятелката ми рядко я боли, но тя с краката на рамената ми не се получава - много надълбоко отивам и се получава неприятно

i az taka
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ami nekomfortno mi e kogato mi vdigne krakata na rumenete si,prosto samata poza mi e neydobna,no vse pak ima i ydovolstvie...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    ami nekomfortno mi e kogato mi vdigne krakata na rumenete si,prosto samata poza mi e neydobna,no vse pak ima i ydovolstvie...
    и при мен е така
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Ми принципно на задна, но всъщност се свиква и сега ми е една от любимите пози!!!

момичета благодаря ви за мненията по въпроса ако има още такива ще се радвам да ги чуя

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I men ako krakata mi sa na ramenete mu me boli ,no samо ако не съм достатъчно влажна иначе по никакъв начин не ми е неприятно

мммда, и аз като се замисля ме боли ....хмммм, май само когато не съм го правила отдавна.... иначе няма поза, която да ми е неприятна или от която да ме боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си