Влез

View Full Version : Искам да си имам приятели

FairyNymph
01-19-2008, 12:33
Здравейте..винаги съм си мислела, че имам приятели и че те винаги ще са до мен и точно когато имам най-голяма нужда от тях, сякаш наоколо няма никой.Много пъти съм се убеждавала, че не можеш да разичташ на никого, защото всеки те предава в един или друг момент и всеки път се доверявам пак и пак с надеждата да ми бъде отговорено със същото.Надявам се да не знаете колко е гадно да си сам.Събота е..искам да изляза, но няма с кой..да отида да разглеждам магазините с приятелки или да отидем на кафе или просто да се разходя с някого.
Ако някой иска да си пише с мен, много бих се зарадвала.Благодаря предварително на всички!

lqlqlql
01-19-2008, 12:51
:-$
Недей така бе!!! Сигурна съм че и ти имаш приятели. Просто някой път те хваща меланхолията и почваш да си мислиш само за лошите работи и нищо друго. А не е така. Секи има хора с който му е приятно да излиза. Нужен е само малко оптимизъм.
Незнам дали съм ти помогнала но поне опитах... ако искаш пиши ми няма проблеми. :)

abble
01-19-2008, 12:56
И аз съм малко така без приятели,честно казано имам към 4,но са ми истински!По-добре така отколкото,когато имам нужда да имам 1000 и никой да не ми помогне,трябва да се разчита на качеството не на количеството

chipi_kaoo
01-19-2008, 12:56
Ако искаш можем да си пишем по скайпа, аз и още няколко потребителя си правим конферентен чат и е много весело. Ето ти моя скайп: chipi_kaoo ще се редвам да си пишем :P

FairyNymph
01-19-2008, 12:57
и какво правите когато изпаднете в както го нарекохте тази "меланхолия"

faxy
01-19-2008, 12:59
qj ne6ty n vkusno pusni si qko film4e i se otpusni 6e ti mine!

FairyNymph
01-19-2008, 13:03
гледам 4тия сезон на ориндж каунти, ям си и си пия и си гушкам едно мече и си рева..не ми помага особено :(

Callyer
01-19-2008, 13:25
какво да ти кажа аз съм си така от много време не излизам много много просто защото няма с кого :( ако искаш ми пиши скайп pgpetkow :)

nikinkaa
01-19-2008, 13:26
И аз почти винаги съм така...Поне разчитам на мои много добри фр може не всеки път,когато съм зле да са с мен,но знам че разчитам на тях и те разчитат на мен :) .И аз съм изпадала в депресия и си мисля че нямам никакви фр,но не е така,няма само предатели на този свят :) .Поотпусни се малко гледай тв,пиши си с някой,ЯЖ ШОКОЛАД :) :) Той определно повишава настроението :) Ако искаш ми пиши на лично за Skype,ако искаш де :) :) :) :) Успех :)

sexa_na_kompleksa
01-19-2008, 13:44
И на мен ми се е случвало ... просто с времето си минава ...
Ако искаш, ми пиши ЛС и ще ти кажа скайпа си.

FairyNymph
01-19-2008, 13:53
Искам да ви кажа, че страшно много благодаря на всички, които отговориха на темата, тези които ми писаха ЛС и тези, с които си пиша сега по СКАЙП.Мислех си, че всички ще ме хранят и ще се ебават с темата ми.Много благодаря на всички :) сега се чувствам много добре :))))))0 благодаря ви :)))

Seducti0n
01-19-2008, 13:54
Здравей.Според мен дупката в която си попаднала е временна и предполагам, че в най-скоро ще излезнеш от нея.

Не се изнервяй, че няма с кого да отидеш на кафе или шопинг, случва се понякога. :wink:

Това, че някой за момента няма желанието/ възмжоността да ти прави компания, далеч не означава че този човек не държи на теб, разбираш ли?

Бъди силна и не се поддавай толкова лесно на емоциите си. :wink:

psihqsala
01-19-2008, 14:48
Оф,и аз съм същата,особено напоследък,ама мога да ти кажа нещо. 1во-искаш да излезеш по магазините,нали така? Тогава за какво са ти хора,'на които да разчиташ'? Недей да превръщаш елементарните дейности в нещо кой-знае кво. Можеш да излезнеш по магазините и с някой не чак толкова близък човек,в крайна сметка,трябва да си наясно,че не е нужно допълнително да усложняваш нещата. И един човек максимум,приблизен до теб ти е достатъчно.

FairyNymph
01-19-2008, 14:53
Да, но искам да имам компания, с която да излизам..и искам да знам, че им пука за мен

psihqsala
01-19-2008, 14:58
Разбирам те,аз също съм така,ама няма. Еми,няма да се самоубия заради което. Все някой ден ще си намеря.

music_pirate
01-19-2008, 15:48
гледам 4тия сезон на ориндж каунти, ям си и си пия и си гушкам едно мече и си рева..не ми помага особено :(
проблема е в сериала
та като си от русе къде учиш, че нямаш приятели ?

sweet_isabel
01-19-2008, 16:14
какво да ти кажа аз съм си така от много време не излизам много много просто защото няма с кого :(
+1
ако искаш ми пиши на скайп

Mihitu_`
01-19-2008, 16:19
spokoino!za da imash priqteli dryj se est s po blizkite si hora..dobre milo s tqh vse nqkoi shte se sbliji s teb ti ot kyde si na kolko si godini imash li skype?

FairyNymph
01-19-2008, 17:37
На 17 съм, от Русе, уча във СОУ "Възраждане", хуманитарна паралелка :) да, имам скайп - skorpio_f :) ако искате можете да ми пишете :---)

Isabelle
06-08-2008, 12:53
олле Боги аз те познавамммм :-D :D :D

Pedigree
06-08-2008, 13:12
Ммм ... първо, нека сме наясно с понятието 'приятел'. Както виждаш, трудно е да си намериш такъв, не се намира за ден, за два, за седмица. За да неречеш някого приятел, трябва да се познавате отлично, в не една ситуация да ти е доказвал, че държи на теб, да показва уважение, сещаш се.

Тези твои уж приятели, не са ти приятели, просто познати. А с познати можеш да отидеш на кафе или да се разходиш по магазините. За да си намериш приятели, бъди по - контактна, не се срамувай. Това е временно, ще си намериш. :)

beiho
06-08-2008, 13:51
Само ти казвам не разчитай на никого ,когато имаш сериозни проблеми!!!

sunset_light
06-08-2008, 15:24
И аз съм понякога горе-долу така и те разбирам,недей да се предаваш и притесняваш,всеки намира истинските си приятели ,рано или късно,просто трябва да повярваш, да бъдеш по смела,да бъдеш общителна и да не се притесняваш и всичко ще бъде наред.
Успех. :-)

gothic_angel
06-08-2008, 15:38
Споко бе душко..Аз ще съм ти приятелка :-) 8-)

PlayeRR
06-08-2008, 16:32
Милата,меланхолията мноого те е нападнала.Дано тези твой мисли са плод на настроението само.Всеки изпада в такива моменти,въпроса е да мойе да излиза от тях(макар че на мен напоследък ми е много трудно).Според мен всичко е въпрос на гледна точка(сигурно има хора,мечтаещи да имат твоите приятели-помисли за това),
Така,че не се отчайвай.Мисли позитивно.Някъде там има хора жадуващи за теб!!!

PlayeRR
06-08-2008, 16:39
Милата,меланхолията мноого те е нападнала.Дано тези твой мисли са плод на настроението само.Всеки изпада в такива моменти,въпроса е да мойе да излиза от тях(макар че на мен напоследък ми е много трудно).Според мен всичко е въпрос на гледна точка(сигурно има хора,мечтаещи да имат твоите приятели-помисли за това),
Така,че не се отчайвай.Мисли позитивно.Някъде там има хора жадуващи за теб!!!

FairyNymph
06-08-2008, 16:58
благодаря на всички, които се отзоваха...сега съм много по-добре и рядко ме обхващат подобни депресии...сега съм сигурна, че си имам няколко приятелки..малко са, но съм сигурна, че ще са с мен винаги, когато имам нужда от тях.пак мерси на всички, които се отзоваха :))

ludisuvurshen
06-08-2008, 17:06
Аз също нямам приятели, открай време, просто послушах хората които ми казваха: "не търси приятели и любов те сами ще дойдат" и аз чаках и чаках...положих усилия да намеря приятели и любов..но вече съм 19 годишно момче и е късно за всичко.... ;(

FairyNymph
06-08-2008, 18:11
глупости защо да е късно

EritYy
06-08-2008, 18:18
Здравейте..винаги съм си мислела, че имам приятели и че те винаги ще са до мен и точно когато имам най-голяма нужда от тях, сякаш наоколо няма никой.Много пъти съм се убеждавала, че не можеш да разичташ на никого, защото всеки те предава в един или друг момент и всеки път се доверявам пак и пак с надеждата да ми бъде отговорено със същото.Надявам се да не знаете колко е гадно да си сам.Събота е..искам да изляза, но няма с кой..да отида да разглеждам магазините с приятелки или да отидем на кафе или просто да се разходя с някого.
Ако някой иска да си пише с мен, много бих се зарадвала.Благодаря предварително на всички!

Аз също съм така - но при мен проблема е в това, че имам много приятели, които държат на мен, само дето аз не ги възприемам като такива.При мен вс започна от преди една година, когато "най-добрата ми фр" ме предаде.Затворих се в себе си, на никой не се доверявах, просто този момент го изживях доста трудно.От наивното момиче, което бях се превърнах в съвсем различно момиче, сега не се доверявам на никой, просто защото нямам вяра в никого, ще се радвам все пак да си пишем ако искаш - скайпа ми е elvi_fs111

Boyd
06-08-2008, 19:06
Аз също мога да си "предложа услугите" - ама по ICQ, че тоя прословут скайп не го ползвам от година. И аз съм в същата ситуация, обаче си имам един човек, с който мога да си говора когато поискам и за каквото поискам - същото се отнася и за въпросния човек.
Доста често имам чувството, че съм сам.. :(

Номера на ICQ-то е в профила ми.

ANTIHUMAN
06-08-2008, 19:55
Здравей.Според мен дупката в която си попаднала е временна и предполагам, че в най-скоро ще излезнеш от нея.

Не се изнервяй, че няма с кого да отидеш на кафе или шопинг, случва се понякога. :wink:

Това, че някой за момента няма желанието/ възможността да ти прави компания, далеч не означава че този човек не държи на теб, разбираш ли?

Бъди силна и не се поддавай толкова лесно на емоциите си. :wink:

+1 Съгласен съм със ЦвЕтИт0!