PDA

View Full Version : ПфФ..Супер ми е гадно ;(

unicorn_f
01-19-2008, 21:36
Значи..и аз нз как да започна.Харесвам едно момче от 3 год,но с него сме само на Здрасти.Ясно ми е че нищо няма да стане с него :( Както и да е него си го харесвам и нз дали някога ще спра :(
И до скоро си чатих с едно момче от моя град и нали по скайп целувки,прегръдки туй-онуй и той искаше да излезем на кафе и аз се съгласих.Това става след като сме си чатили около месец!И излязохме.Той беше с няколко негови приятели.Отидохме в една зала,а по пътя си държахме ръцете,понеже мен ме беше срам и той ми хвана ръката и аз не го пуснах :oops: И тъй де отидохме в игралната зала.И той нали си приказваше с приятелите си и отвреме на време се обръщаше към мен и ми казваше нещо,ама мен си ме беше срам и си мълчах.Много малко говорих и то само с него.После той почна да ме целува,аз пак не се дръпнах.И това ми беше за първи път да се целувам :oops: (почти на 16 съм :oops: ) После аз трябваше да си заминавам и той ме испрати сам и пак се държахме за ръце по пътя и се целувахме.После вечерта ми писа по скайп че съм била сладка че искал пак да излезем туй- онуй.И ето сега от 2 дена не ми е писал,а преедди да излезем не е имало ден в който да не ми е писал. :( Една от моя клас е ходила с него и каза че си търсел гадже само за да я е*е.Ама нз дали да и вярвам на мен ми се стори много по различен :neutral: Ама както и да е той не ми е писал и сигурно няма да ми пиши.. сигурно не ме е харесал,щото аз съм леко пълничка и не мога да се целувам и сигурно е разбрал че ми е било за първи път и няма да ми пише.И аз обаче не съм сигурна,че искам да стане нещо повече,щото си харесвам още другото момче :cry: и нз дали харесвам тоя от скайп достатъчно,за нещо повече.И сега ми е супер гадно като не ми пише :cry: Какво да правя? :cry:

to6eto125
01-19-2008, 21:49
am....4estno da ti kaja ne sum izpadal v takava situacia i sugurno e gadno az puk hodeH s edno momi4e ot 3 godini i........abe zaebi nqma da razpravqm nqkoi po opiten trqbva da ti da de suvet za6toto az sum imal samo 3 vruzki(samo za6toto v moita kompania az sum s nai malko a dr sa s po 5-6i pove4e) :cry: obi4am q mn :cry:

natalitoo
01-19-2008, 21:53
ami macka nz kakvo da ti kaja ... zaslepena ot luibovta i az da ti kaja imax podoben slu4ei .. izlqzax na sre6ta s mom4e ot 4ata .. i taka o6te na pyrvata sre6ta trygnaxme (znam 4e e glupavo no ne me obvinqvaite ) i az si mislex 4e e super svesten i 4e e takyv deto misli samo za e*ane .. ama se okaza syvsem drugo .. ne xodixme mn no az suoer mn se privyrzax kym nego az sym na 16 a toi be6e na 22 ... i me zarqza sys sms ..a e na 22 .. ne mi e gadno tolkova za tova 4e me e zarqzal a 4e mi pisa sms a ne mi go kaz av liceto .. ZATOVA NE PRAVI MOQTA GRE6KA OPOZNAI GO I TAKA ISKAI NE6TO POVE4E... Uspex macka :wink: :wink: :wink:

inSane_baby
01-20-2008, 09:12
:shock:

emi pishi mu ti de.. kaf e prublema sh0m ti e kazla che iska da izlezete pak znachi iska.. kolkoto do celufkata procheti nqkoq statia neshtu ubrazuvatelno.. a priatelkata moe da e kazala che si tarsi k0i da ebe samo sh0tu e zarqzal nea ;]

MoHuTo
01-20-2008, 11:11
Хмм това, че не ти пише не значи, че не иска. Той си е изиграл картите, сега чака теб - така, че пиши му ти ;) Няма нищо страшно :)

MiMcHeToOo
01-20-2008, 11:45
Хмм това, че не ти пише не значи, че не иска. Той си е изиграл картите, сега чака теб - така, че пиши му ти ;) Няма нищо страшно :)

мхм

aciko
01-20-2008, 11:48
Абе иска ти да му пишеш,за да разбере дали и ти го харесваш ;)

crazy_style
01-20-2008, 11:50
pi6i mu ti

kifla
01-20-2008, 12:01
Доста странно е полужението при теб .По това което си написала поне на мен ми става ясно ,че не си готова наистина да започнеш нещо с въпросното момче от чата.Моят съвет е ако той иска пак да излезете е да излезеш и да видиш какво ще стане и ако се държи пак мило и яко с теб да опиташ с него ,но ако започне леко да ти намеква за секс и т.н не се замисляй и изобщо не се занимавай с него .Все пак момичето ,което ти е казало че си търси само какво да е*е е по на вътре в нещата и малко или много го познава по-добре от теб и не ми се вярва да ти го е казала това просто ей така .Успех и умната ! :wink:

NightFairy
01-20-2008, 12:43
Почти същото ми се е случвало с две момчета...скайп, после се виждаме, всичко окей (целувки, прегръдки), "кога ще те видя пак" и после все едно не се познаваме....С едното момче не сме се виждали (чували, писали) от този случай, пък другото ми е болна тема...както и да е.
Не знам какво точно да те посъветвам, ама примерно пиши му ти, кажи му, че искаш да се видите (не приемай не за отговор :D ).Или си му била ей така за забавлението или просто чака ти да се сетиш за него, да му покажеш, че го харесваш и т.н. (надявам се да е това)
А за момчето, което харесваш от три години...по-добре се опитай да го забравиш, колкото и да е трудно

Пожелавам ти успех, защото знам колко е гадно да си в такава ситуация :)

puls
01-20-2008, 13:53
ami mila da ti kaja 4esno vse edno gledam sebe si predi dve tri godini.Izlizala sam s baq mom4eta ot 4ata ,no s posledniq s koito se zapoznah sme zaedno 1 godina i polovina ,a az sa6to sam palni4ka a gajeto mi e dosta gotino i neo4akvah 4e bi e hvanalo s men.Zatva moq savte e iz4akai opoznai mom4eto ,ako si struva ti sama 6te razbere6.A i ne slu6ai vinagi priqtelkite si ,vseki ima svoq mnenie za horata i tqhnoto ne vinagi e vqrnoto:)Kasmet :) :)